0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Маргарита1971
« Отговор #520 -: Октомври 08, 2011, 09:32:07 am »
Знам,че всичко ще се нареди.Може да звучи изтъркано,но наистина го мисля миличка...док ти е казал най-доброто ,сигурна съм...Съвсем скоро ще ме зарадваш и няма да се успокоя докато не видя двете чертички при теб :youwoman:

« Отговор #521 -: Октомври 08, 2011, 09:55:10 am »
Марго,може пък да е за хубаво.Така ще може по скоро да пуснеш хормони и да проследите О.Пък и кистите са се махнали,което е добре.Мисля,че си попаднала на отговорен лекар,слушай го и скоро ще има радост. :D
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #522 -: Октомври 08, 2011, 09:58:44 am »
 Ах ,миличка Jolie  благодаря ти слънчице :balk_81:. Чул те Господ.Но сега съм толкова щастлива за теб и Янито,че  в момента не мисля изобщо за себе си.Толкова се вълнувам :balk_46:. Вие да сте добре,а ние ще почакаме още малко. Много те гушкам сладка :bighug:. И да се пазиш много :balk_104:
« Отговор #523 -: Октомври 08, 2011, 21:21:56 pm »
Мила, всичко ще си дойде на мястото, няма да се притесняваш, а и аз мисля, че док. ще направи най-доброто за теб и резултата ще е на лице
« Отговор #524 -: Октомври 08, 2011, 21:46:47 pm »
Марго, мила, дано наистина си се поуспокоила :balk_104: Щом док е казал, че ще се оправят нещата, трябва да му вярваме. Пък и съм сигурна, че съвсем скоро ще ни се похвалиш, просто го знам! Стискам ти много палци, да знаеш  :goodluck: Успех, слънчице! :bighug:
« Отговор #525 -: Октомври 08, 2011, 22:17:22 pm »
Мила, всичко ще си дойде на мястото, няма да се притесняваш, а и аз мисля, че док. ще направи най-доброто за теб и резултата ще е на лице
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
Краси

« Отговор #526 -: Октомври 08, 2011, 22:36:28 pm »
Всичко ще се нареди слънчице ще видиш,как съвсем скоро ще се присъединиш към групата   :cloud9: :hug2: :kiss:

Вярвам!!!!
« Отговор #527 -: Октомври 08, 2011, 22:37:50 pm »
Много късмет и от мен и скоро да се присъединиш към нас! Силно те гушкам!

*
« Отговор #528 -: Октомври 09, 2011, 10:10:03 am »
 :bighug: миличка,не знам как са при вас температурите ,но тук са 10-тина градуса  :balk_159:..така че от другия цикъл,с помощта на док ..нещата ще си дойдат на мястото и с много гушкане,разбира се,че с тия температури  :rain: трябва много :cuddle:

*
« Отговор #529 -: Октомври 09, 2011, 12:52:52 pm »
Марго ,moro mou ,с теб сме и стискаме палчета ,всичко ще се нареди .
« Отговор #530 -: Октомври 09, 2011, 14:27:34 pm »
 Ей сладурани,благодаря ви че не ме забравяте милички :balk_81:. Абе ще изчакам още,защото доки е решил да ме проучи напълно и тогава да действаме. Аз разбира се нямам търпение,но...Ще видим и този месец дали ще има ову и ако не вече ще търсим причината.Каквото стане вече. Сега ще наблюдавам вас и чакам  за нови   :bfp: . Много ви обичкам  милички :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #531 -: Октомври 09, 2011, 14:45:41 pm »
Марго, в твой интерес е да позабързате с изследванията. За доктора може да е все едно дали след 2 месеца или след година ще действате, но се губи твоето ценно време. Живяла съм в Гърция и знам как действат всички - толкова бавно и мудно, че ако чакаш на тях направо ще забравиш  какво си тръгнала да вършиш. 1 месец овулация, втори снимка, трети хормони и т.н. ако по едно изследване на месец правите съвсем ще ти се увиди. Реално всички изследвания могат да бъдат направени за 1 месец и да действате.
Надявам се не ми се сърдиш, защото го казвам с най-добри чувства и силно се надявам скоро да имаш повод за радост :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
« Отговор #532 -: Октомври 09, 2011, 16:25:32 pm »
Гери, права си по принцип, но те изпуснаха този месец за началните изследвания и не остава друго освен овуто... А и да те натъпчат със стимулатори без да са ти направили минималните по изисквания изследвания не мисля, че въобще някой лекар би се съгласил да извърши това. Ясно е, че времето лети, но в случая този месец трябва лекарят да се ориентира поне в ситуацията и спрямо началните изследвания от другия цикъл да действа евентуално със стимулация и инсе. Знам ли, не съм лекар, така че ... Да видим как ще процедира този доки... Ако се забави с изследванията и действията следващия цикъл, то тогава според мен, има основание да се смени докито.... Ще видим... Успех, Марги! С теб съм и те следя! Дано докито си изясни ситуацията, колкото може по-бързо и видим резултата  :bfp: по скоро! Дай Боже! Важното, Марги, е, че докито поде нещата! Сигурна съм, че всичко ще се подреди перфектно и всичко ще е прекрасно, когато видим двете чертички! Успех, Марги!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 09, 2011, 16:44:15 pm от rosefromstars »
*

• 1357
« Отговор #533 -: Октомври 09, 2011, 17:07:01 pm »
За изследванията казах да побърза, не със стимулацията :wink:. Естествено, че никой няма да й направи такава когато не са отхвърлени всички евентуални пречки към успеха. За 1 цикъл, че са изпуснали да ги направят не е толкова фатално, но някъде по-напред беше споменала (ако не се лъжа), че докторът искал да изчакат още няколко месеца. Едно е да отлагаш когато си на 20, съвсем друго - на 40. Всички тук й пожелаваме да се получи по естествен път разбира се, но само да не й направим мечешка услуга с толкова успокояване.
Марго, не се сърдиш, нали :balk_159:?
« Отговор #534 -: Октомври 09, 2011, 17:09:01 pm »
 Здравейте отново момичета :balk_64:. Ами в мнението на доки има логика,защото наистина няма смисъл да ме тъпче с хормони ,ако не му е ясна картинката. Естественно ,че трябва да проследи дали има спонтанна овулация,не се съмнявам,а и му имам доверие.Все пак е специалист и мисля,че ще знае нещо повече от нас,нали така? А и хубавите работи стават бавно...Не мисля както казах,че има какво да губя. Аз също бързам,но не трябва да се паравя,че разбирам повече от лекаря,защото е нормално да ме изпрати някъде тогава ,ако ме разбирате какво искам да кажа. Аз съм на зор и ще правя каквото ми казват.Ако знаех ,какво и как трябва да стане,щях да си го направя сама,но за съжаление нямам тези способности. Така,че мили кукли-Търпение :balk_103:. Поне аз така мисля. Захванала съм се  вече и няма защо да спринтирам,за да стигна до целта. Предпочитам бавно,но сигурно. Извинете ме че съм толкова категорична,но става дума за мен. Много цунки на всички :balk_104: :balk_104: :balk_104: :bighug:.
« Отговор #535 -: Октомври 09, 2011, 17:47:59 pm »
Гери,доки каза,че ако няма спонтанна овулация и естественно след като види и резултатите от изследванията,защото причините за липса на овулация може да са различни,сигурно ще направим стимулация за 3 месеца  и ако не се получи,тогава ще говорим за други начни. Аз да ти кажа съм по-склонна да вярвам,че по-голям шанс има да се получи слад стимулация -по нормален път или чрез вътрематочна инсеминация ,отколкото чрез ин витро. И там шансът е малък,за съжаление. Не знам. За сега ще следваме съветите на доки и после ше видим. Не мисля че са от значение 3-4 или 5 месеца. Толкова сме чакали ,ще изчакаме още малко.И разбира се че не се сърдя. Всеки съвет е ценен.Просто съм малко натоварена :bighug:.
« Отговор #536 -: Октомври 09, 2011, 18:03:46 pm »
Ей Сладка,много съм съгласна с теб ,че шансовете след стимулация  или инсеминацияса много по-големи.Това е и моя план за действие(е най-новия)
Цунки....
Николай е на 2г.4м.5д.
*

• 1357
« Отговор #537 -: Октомври 09, 2011, 18:04:46 pm »
Важното е да стане, не е толкова от значение по какъв начин :bighug:.
*
« Отговор #538 -: Октомври 09, 2011, 23:49:10 pm »
Гери,доки каза,че ако няма спонтанна овулация и естественно след като види и резултатите от изследванията,защото причините за липса на овулация може да са различни,сигурно ще направим стимулация за 3 месеца  и ако не се получи,тогава ще говорим за други начни. Аз да ти кажа съм по-склонна да вярвам,че по-голям шанс има да се получи слад стимулация -по нормален път или чрез вътрематочна инсеминация ,отколкото чрез ин витро. И там шансът е малък,за съжаление. Не знам. За сега ще следваме съветите на доки и после ше видим. Не мисля че са от значение 3-4 или 5 месеца. Толкова сме чакали ,ще изчакаме още малко.И разбира се че не се сърдя. Всеки съвет е ценен.Просто съм малко натоварена :bighug:.

Марго на скоро бях чела за инсеминацията и там пишеше , че не се препоръчва на жени над 40! Казват да не си губим времето а да пробваме с инвитро .
« Отговор #539 -: Октомври 10, 2011, 06:40:50 am »
Марго слушай д-рите какво казват и изпълнявай osi_9, но и в същото време трябва много да настояваш!!!Сигурна съм че господ ще те дари с рожба, все пак се надявам в Гърция да са по-добри!Ти си жена с много вяра и калени нерви и си много силна!!!Действайте към целта