Здравейте мили момичета. Няма защо да се извинявате .Имате пълно право да питате,каквото и да е. Ами вижте какво ,тук в Гърция не предлагат нищо. В смисъл ,че и на частен лекар да отидеш,както съм и ходила(защото за преглед в болница се чака много),трябва да им вадиш думите с ченгел. Второ ,са много груби-пак частните лекари.Например,когато разбрахме,че са ми запушени тръбите,лекарят направо ме закопа,като ми заяви най-студено ,че и 10 години да мъча,никога няма да забременея. Съответно веднага ми предложи да ме изпрати в клиника ,където се прави ин витро ,и с която "си сътрудничи". След това си ходих в България и правих Лапаро ,понеже категорично ми казаха,че последното,което трябва да правя е ин витро. След това забременях,но изгубихме бебето и така. И точно поради това,че нямам време за графики и температури ,реших да пробваме с ин витро. Това е ,което ми предлагат.Пълни изследвания са ми правени последно,след като изгубихме бебетО и всички показатели бяха в нормите. Аз също съм много объркана и малко не ми се иска да правя каквото и да било тук в Гърция ,защото със сигурност в България си имаме мнооооого по-добри специалисти. В общи линии е това. Сега много мисля как точно да стане всичко. Както казах ,вече търся клиники тук ,по-точно даже и открих някои,но не мога да се реша. Извинявайте много ако съм ви дотегнала.Много целувки на всички