0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Маргарита1971
« -: Май 29, 2011, 19:30:08 pm »
Здравейте мили момичета :).Аз пиша много рядко във форума,но ви чета всеки ден.Ето и моята графика.Историята ми е следната. През септември ще навърша 40,но и аз като всички вас се боря да си родя детенце. Имам починала дъщеричка преди 15 години. След което развод.Омъжена съм повторно от 8 години и от тогава ходене по мъките. През 2006 правих Лапаро в БЪЛГАРИЯ (омъжена съм в Гърция),защото тръбите ми бяха запушени.В края на миналата година забременях,но за нещастие краят беше лош. Лекарите ме увериха,че щом се е получило веднъж,то ще стане отново.След тази случка,обаче м.ц. ми се разстрой. От миналият месец пия Циклонорм и се надявам да помогне.Поне за сега виждам светлина в тунела.Моля се от цялата си душа Господ да ни даде поне една рожбичка,та и нашата къща да изгрее слънце.На всички вас пожелавам искренно много скоро и много  :bfp:. Целувам ви
*
Re: Графиката на Маргарита1971
« Отговор #1 -: Май 30, 2011, 00:53:39 am »
съжалявам за това което си преживяла,доста ме заболя,дано скоро много скоро получиш дългоочаквания подарък :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #2 -: Май 30, 2011, 01:15:59 am »
Маргарита, каква беше причината за лошия край на бремеността ти?

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #3 -: Май 30, 2011, 07:15:13 am »
Търпението се възнаграждава :) или поне така се надявам  :crossfingers: , заради това , което си преживяла, а и да не се отказваш въпреки възрастта е смелост и борбеност, която не всеки притежава! Пожелавам ти голям успех  :bfp: и скоро чакането ти да бъде възнаградено с едно хубаво бебче  :bori_020: , което да донесе щастие в домът ти  :bighug:
« Отговор #4 -: Май 30, 2011, 07:18:15 am »
пък и като се замисля 40 не е чак такава възраст, в други страни жените едва на 40 решават , че вече са готови да станат майки, при нас в България по-скоро стереотипа налага тази възраст като късна , така че успех  :goodluck:
« Отговор #5 -: Май 30, 2011, 18:00:43 pm »
 AKINCI,OLLIVIA I MARIAH сърдечно ви благодаря за подкрепата :balk_48:.Знаех че при вас ще я намеря,защото ви чета от дълго време и знам,че винаги се отзовавате,за да помогнете  в такива моменти.Благодаря ,че ви има.Причината за загубата на бебенцето ни беше ,че в 3-тият месец беше преутановена сърдечната му дейност. Точната причина не се откри или поне така ми казаха,че не е ясно ,но ме посъветваха,ако до 41 не забременея и родя по нормален начин,то ще се наложи да направим ИН ВИТРО ,което ме плаши малко.За сега е това скъпи момичета. Още веднъж благодаря за всичко :balk_81: .  Прегръщам ви  и много късмет на всички :bighug:
*
« Отговор #6 -: Май 30, 2011, 22:19:21 pm »
не се отчаиваи дано се получи по естествен път а що се отнася до ИНВИТРО добре че го има,има доста жени които са щастливи че са станали маики и то от ИНВИТРО,на мен днес ми сервираха че само с инвитро мога да стана маика.дано при теб се получи по естествен път желая ти го от все сърце,успех и ти стискам :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #7 -: Май 30, 2011, 23:36:15 pm »
Съжалявам за загубата ти!
Не правиха ли някакъв анализ на плода?
Личното ми мнение е, че губиш ценно време в графики, при това и с запушени тръби/дори и след лапаро/. Няма нищо страшно в ин витрото, но докато стигнеш до него се правят куп изследвания, които също отнемат време. Ето тук пишат дами, които са над 40: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40512.0
Дано намериш скоро своя път :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #8 -: Май 31, 2011, 08:50:24 am »
margarita1971 съжалявам за загубата ти  :bighug:
според мен щом са ти препоръчали Инвитро не отлагай, колкото по-скоро тръгнеш по пътечката , толкова по-скоро ще държиш бебчето в ръце, което силно ти желая  :crossfingers:
*
Re: Графиката на 1971
« Отговор #9 -: Юни 01, 2011, 00:03:13 am »
Маргарита съжалявам за това което ти се е случило , но съм сигурна че всичко това един ден ще бъде възнаградено , пожелавам ти в най скоро време дали по естествен път или ин витро да си имате едно здраво бебче. :crossfingers:
*
« Отговор #10 -: Юни 01, 2011, 09:45:39 am »
Марги, много късмет ти желая! Един ден ще гушкаш и ти своето малко бебче!
« Отговор #11 -: Юни 01, 2011, 23:42:37 pm »
Благодаря ви от все сърце за пожеланята момичета и за куража ,коЙто ми вдъхвате.Дано се получи и при мен.Ами да,ще опитам всички възможни начини.Понеже веднъж съм била мама,знам ,че няма по-велико нещо на този свят от това да създадеш човек.Всички усилия си струват. Дано всички се похвалим тази година .Пожелавам ви го на всички от цялата си душа :bighug:
*
« Отговор #12 -: Юни 03, 2011, 09:22:59 am »
Добре  дошла и от мен!Искрено се надявам да не се задържаш в тази тема и скоро да се похвалиш с едно  :bfp:Графиката ти върви много добре мила. :crossfingers: Късмет!!!

:grouphug2:
« Отговор #13 -: Юни 03, 2011, 16:52:07 pm »
Благодаря ти миличка.Дай боже да се случи и на мен.Да ,графиката ми е доста добра в сравнение с всичките ми останали,ако си обърнала внимание.Мисля,че ЦИКЛОНОРМ ми  действа добре.Много целувки от мен :balk_600:
« Отговор #14 -: Юни 05, 2011, 16:38:33 pm »
За съжаление  този месец вещицата дойде момичета .Няма как ,продължаваме с опитите.Малко ми е мъчно ,но ще ми мине. :balk_144:
*
« Отговор #15 -: Юни 07, 2011, 17:23:26 pm »
Миличка, съжалявам за това което си преживяла. Искрено се надявам да не коментираме дълго графиката ти и съвсем скоро да имаш+ тестче и после здраво бебче.
Оли добре те е посъветвала, направи си изследвания - хормони и спермограма на мъжа ти. Недей отлага, аз така 4 години, докато стигнем до лентичката, дай Боже на всички момичета, които го желаят и всичко да е наред.
Успех
« Отговор #16 -: Юни 07, 2011, 22:40:55 pm »
Мила Маргарита съжалявам затова което си преживяла!!! :( :(Но хората са казали че НАДЕЖДАТА умира последна.Успех стискам силно палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #17 -: Юни 08, 2011, 08:25:45 am »
Бъди силна Марго , ще стане , ние ще стискаме палци да е колкото се може по скоро.Успех! :bighug: :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #18 -: Юни 08, 2011, 20:07:30 pm »
Съжалявам за всичко,което си преживяла,мила!Но според мен,действайте за инвитро,че става бавно,пък то не се знае,може през това време и да си стане по естествен път,което ти желая от все сърце!!!
[/url]
« Отговор #19 -: Юни 09, 2011, 21:05:01 pm »
Оффф...Дано имам късмет милички.Ще си запиша час за лекар и ще видим какво ще ми препоръчат и къде евентуално мога да направя ИН ВИТРО.Страх ме е ,но май няма накъде вече.Какво пък,преживяла съм много по-страшни неща.И това ще мине,а и усилията наистина си заслужават :sucky:.Много целувки на всички сладуранки :balk_104: