Наистина нямам думи просто.Решението си е изцяло твое , но моето мнение е да не правиш аборт , това е дългоочаквано дете , прочети си темата когато съобщи , че си бременна толкова радост и щастие има в нея , забрави за този мъж , доколкото знам вие и преди си имахте проблеми ти си си го познавала много добре за другата жена мисля , че също знаеше(извинявам се ако бъркам).Ти заслужаваш да бъдеш щастлива , явно с този мъж не си , роди си детенцето изгледай си го предполагам имаш родители да ти помагат , тогава ще видиш че смисъла на живота не е един нещасник , а твоето дете- това толкова дългоочаквано и желано дете.Мъж ще си намериш рано или късно и се надявам да бъдеш щастлива, в момента си мислиш , че си стигнала дъното- повярвай не си , живота за съжаление понякога е толкова жесток , че просто нямам думи, давам ти пример със случката от миналата седмица когата бебе на 45 дни беше блъснато и убито от камион.Знам , че ти е много трудно в момента , но приеми , че това е поредното изпитание на което те подлага живота , помисли върху това , че може втори път да не ти се отдаде този шанс да забременееш , мисли единствено за себе си и за малкото човече което расте в тебе само това е смисъла на живота.