0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Не знам какво да правя
« Отговор #40 -: Юни 06, 2006, 08:55:23 am »
Но Лали, разбира се ти знаеш най-добре какво е най-добро в живота!? Чула-недочула може би, но прочела правилно!  :wink:

Инъче е вярно, че всеки може да дава всякакви съвети, тъй както всеки може да ги коментира!

С най- добри чувства!
*
Не знам какво да правя
« Отговор #41 -: Юни 06, 2006, 09:16:07 am »
Мимиии!!!!  :evil:

Наш като ти плесна един зад врата!!!!!
Я да се стягаш!
Твоя живот да не си си го дала ти, че да го отнемаш. Живота, който расте в теб е най-сигурното доказателство, че няма нищо по-силно от любовта. Я си помисли колко прекрасни неща те очакват - да го усетиш да рита, да го усетиш да се обръща, после момента на раждането - когато се видите за първи път. Първата прегръдка, първите колики, първите зъбки. Детето е велик дар - не се лишавай зорлем от него.

Самоубийство ли?
Да не съм те чула още веднъж, дори да си помислиш подобно нещо!

Темата за аборта не я коментирам, защото нямам представа (съжалявам не мога да си спомня) перипетиите около твоето забременяване. Тука акъл не давам - решението е индивидуално и няма верни отговори. Лично за мен аборта никога не е бил артернатива, винаги съм знаела, още като невръстна девойка, че дори да зебременея аборт няма да направя.

Живота не приключва с отсъствието или присъствието на един мъж. Не обезценявай толкова много себе си. Ти не съществуваш зараде някой друг, а главно заради себе си.

А сега те прегръщам силно и много те целувам по разплакания нос. Спокойно!!!! Всичко ще е наред
В очакване ....
*
Не знам какво да правя
« Отговор #42 -: Юни 06, 2006, 09:40:11 am »
недеи така бе заради един маж които нете оважава достатачно да слагаш краи на живота си живота продалжава до колкото разбрах от много време се опитвш да имаш дете сега това е факт.Според мен гледаи напред остави детето .УСПЕХ :crossfingers:
Не знам какво да правя
« Отговор #43 -: Юни 06, 2006, 09:54:10 am »
Мими, съседната тема е Дългоочаквана бременност след ходене по мъки години наред. Редно ли е да говориш за самоубийство, докато пак тук момичета плачат от щастие и се молят да износят и родят мечтаната рожба. Това ми се струва пълен абсурд! Надявам се утрото да е било по-мъдро от вечерта за теб. Желая ти просветление!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Не знам какво да правя
« Отговор #44 -: Юни 06, 2006, 10:03:37 am »
Мими отговори ни какво става, надявам се не си направила някоя глупост за която да съжаляваш цял живот.
Не мисля че е правилно да обявяваш в този сайт, намерението да сложиш край на живота си и на бебето, нито е честно спрямо детето което носиш нито е честно към всички нас.Ние сме съпричастни към болката ти,особено аз като преди година се чувставмх по същия начин, но не това е начина............. Трудно е знам,но помни че започва нов живот за теб и бебето, аз на твое място щях да съм супер щастлива. Най накрая се е осъществила голямата мечта да имаш бебе,защо се предаваш и отчайваш. Незнам каква е ситуацията около теб но ти си нужна най много на бебето и не само на него а и на самата себе си,останалото се преживява макар и сега да чувстваш, че живота няма смисъл.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

Не знам какво да правя
« Отговор #45 -: Юни 06, 2006, 10:14:55 am »
Мими, чак сега виждам темата ти. Не прави глупости!
Никой мъж не заслужава такава саможертва. И аз съм откачала така. Преди 15 години дори си срязах вените на едната ръка. Като видях кръвта се изплаших и превързах. Разведох се. След известно време срещнах Мъжа на живота си. Не позволявай на емоциите да те водят кум пропастта. Стегни се и намери начин да се справиш.
Или роди детето и му се радвай или направи аборт и намери истинския човек за теб. Но не прави глупости.
Не знам какво да правя
« Отговор #46 -: Юни 06, 2006, 10:19:49 am »
Абе Мими
защо имам чувството ,че се гавриш с нас?
Как така,ще искаш да имаш дете и ще се наливаш яко с водка?
СНощи ти дадохме достатъчни съвети,но ти продължи да ни хвърляш в 9та глуха доста здраво.
Е,извинявай,но ние също сме хора и имаме нерви.Но това не означава,че трябва да ни лъжеш в очите и да ни се подиграваш.Намери си някой друг по-полезен начин да бъдеш център на внимание и престани да употребяваш алкохол по време на бременността.
*
Не знам какво да правя
« Отговор #47 -: Юни 06, 2006, 10:49:46 am »
Скъпа Мими, била съм в твоята ситуация преди години и напълно те разбирам. Само че тогава не съм си давала сметка колко после ще се боря за свое дете. Моя избор беше аборт и сега просто не можеш да си представиш колко съжалявам. Че той не искал детето - ами това си е негов проблем. Скъпа, горе главата. Успокой се, обмисли внимателно ситуацията и в никой случай аборт. Човек не може да има всичко - но на теб господ ти дава най-важното в живота. Не е лесно но ще се справиш. Сигурна съм.
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Не знам какво да правя
« Отговор #48 -: Юни 06, 2006, 13:43:14 pm »
Цитат на: Lilly
дано никога да не съжаляваш за решението си.

със сигурност това ще стане ако си родиш бебето :) досега няма такъв случай....
кураж, Мими! такова щастие ти се случва! бащата в случая, губи всякакво значение.......
*

balmi

Не знам какво да правя
« Отговор #49 -: Юни 06, 2006, 14:27:44 pm »
Мила Мими, толкова е хубаво, че си бременна !!!!! Ако някой един ден ще съжалява, това е бащата на детето (ако изобщо мога да го нарека така).  Радвай се, че носиш живот в себе си и грабни всеки един миг от прекрасните моменти които те очакват. Ще се справиш и без мъж до себе си, още повече такъв като този изобщо не ти трябва !!!!
*
Не знам какво да правя
« Отговор #50 -: Юни 06, 2006, 14:38:42 pm »
Наистина нямам думи просто.Решението си е изцяло твое , но моето мнение е да не правиш аборт , това е дългоочаквано дете , прочети си темата когато съобщи , че си бременна толкова радост и щастие има в нея , забрави за този мъж , доколкото знам вие и преди си имахте проблеми ти си си го познавала много добре за другата жена мисля , че също знаеше(извинявам се ако бъркам).Ти заслужаваш да бъдеш щастлива , явно с този мъж не си , роди си детенцето изгледай си го предполагам имаш родители да ти помагат , тогава ще видиш че смисъла на живота не е един нещасник , а твоето дете- това толкова дългоочаквано и желано дете.Мъж ще си намериш рано или късно и се надявам да бъдеш щастлива, в момента си мислиш , че си стигнала дъното- повярвай не си , живота за съжаление понякога е толкова жесток , че просто нямам думи, давам ти пример със случката от миналата седмица когата бебе на 45 дни беше блъснато и убито от камион.Знам , че ти е много трудно в момента , но приеми , че това е поредното изпитание на което те подлага живота , помисли върху това , че може втори път да не ти се отдаде този шанс да забременееш , мисли единствено за себе си и за малкото човече което расте в тебе само това е смисъла на живота.
*
Не знам какво да правя
« Отговор #51 -: Юни 06, 2006, 14:45:28 pm »
Момичета,

Прави ми впечатление как Мими, след като взриви общественото мнение във форума със своето изказване, че живота няма смисъл и т.н., при положение, че й се е случило най-прекрасното нещо в този живот, вече не пише... Не знам защо ми се създава някакво чувство, че не всичко е истина.

Мими, пожелавам ти да вземеш правилното решение. Каквото и да е то, ти ще си поемеш както отговорността, така и последствията от него.

Пожелавам ти успех!
Не знам какво да правя
« Отговор #52 -: Юни 06, 2006, 15:02:52 pm »
Мими, разбирам отчаянието и болката ти. Съжалявам, че трябва да минеш през това. Не разбирам обаче, като говориш за самоубийство, какво точно си мислиш, че ще постигнеш??? Саможертва означава да се жерваш в името на нещо - ти в името на какво? На бебето, на себе си или на онзи???? Какво ще му пука като те няма в живота му - ще поплаче, ще забрави, ще намери друга. Може дори да изпита облекчение. А ти ще пропуснеш цял един живот с хиляди възможности, радости, любови....и едно прекрасно малко създание. Има много обречени хора, които се борят всеки божи ден не само да оцелеят, но да се насладят на оставащите им мигове, на най-дребните неща... А ти носиш едно огромно щастие в себе си и не можеш да го оцениш. Заради едим мъж. Такива като него с лопата да ги ринеш. Такъв ще намериш винаги. Но не мисля, че имаш нужда от такъв. Животът ни шамаросва много често. Падаме, поизтупваме се, ставаме и продължаваме. Понякога ни нараняват, понякога и ние нараняваме. Но не се предаваме. Нали знаеш – всеки ритник отзад е крачка напред.
Не знам какво да правя
« Отговор #53 -: Юни 06, 2006, 15:25:41 pm »
Мила Мими,
Стана ми ужасно мъчно като прочетох какво смяташ да направиш  :cry:  :cry:  :cry:
Недей мила, всички тук са ти казали, че заради един мъж не си засужава да си жертваш живота и този на детето си  :!:
Ти си тази, която ще вземе решението, но недей да прибързваш, утре може жестоко да съжаляваш.
Аз на твое място бих родила детето, което съм чакала толкова дълго, независимо какъв е баща му. Нали ти си го искала това дете, тогава защо да не си го родиш и отгледаш?
Знаеш ли, в моята безкрайно дълга връзка със съпруга ми преди да станем семейство винаги съм си мислила, че ако стане грешката (от което той ужасно се страхуваше), хич няма да го питам иска ли или не детето, а ще си го родя и отгледам сама, ако се наложи. Сега съжалявам, че не бях достатъчно хитра да забременея въпреки неговото нежелание, но не мога да върна времето назад  :(
Моля те Мими, не прави нещо, за което после ще съжаляваш  :!:
Знаеш ли, не веднъж ми е минавала мисълта за самоубийство и то когато поредния опит за забременяване е бил неуспешен. До сега не съм събрала смелост за това  :oops: , но ако съм бременна, никога няма да помисля да слагам край на живота си! Само това би ми дало сили да продължа да живея.
 :bighug:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Не знам какво да правя
« Отговор #54 -: Юни 06, 2006, 16:09:01 pm »
За пръв път в живота си имам желание да строша нечия глава.  :bonk: Съжалявам, обаче такава подигравка не съм виждала или чувала никъде. Мими си играe с вашето търпение и доброта, а вие седите и я оплаквате. Всяка една тук би убила, за да е на нейно място, само и само да има заветната рожба. Момичета, които нощем не спят от мисли дали ще задържат бебето си и дали ще се роди живо и здраво, защото е било евентуално от замразен ембрион, а тя седнала тук и опява, че я зарязали.
На колко си години??? На две?? На пет??? Ти си доста голяма до колкото знам. Защо не помисли преди да тръгнеш с това момченце??? Не може да очакваш от човек, който не знае е*** ли му се или го сърбят т****те да носи някаква отговорност за действията си. И това - ще се самоубивам, живота ми свърши... Защо??? Щото не знаеш ти какво искаш или защото има някаква друга причина? Случило ти се е най-хубавото нещо, което се случва в живота на една жена, а ти си седнала да се тръшкаш за един мъж. Ми явно и на теб толкова ти е бил акъла като си се хванала с него. И честно казано според мен Лали е права. Направи аборт. Такава жена като теб, не заслужава детето.  :balk_149:

P.С. А може би си пуснала темата ей така за сеир. Да видиш какво ще стане. И колко хора ще се хванат на мелодрамата ти... Дано не съм права

P.С.С. Съжалявам ако съм обидила някое от момичетата или съм била рязка, но точно това почуствах след като изчетох цялата тема... :balk_133:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Не знам какво да правя
« Отговор #55 -: Юни 06, 2006, 16:23:00 pm »
ПОДКРЕПЯМ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ГАНКА!!!!!! ЧЕСТНО КАЗАНО МЕ МЪРЗЕШЕ ДА ПИША ПО ТОЗИ ПОВОД. ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ДА ОБЯСНЯ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ САМО С ДВЕ ДУМИ!!! НО ГАНКА ГО Е НАПИСАЛА МНОГО ,МНОГО ,МНОГО ТОЧНО!!!!!!!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Не знам какво да правя
« Отговор #56 -: Юни 06, 2006, 16:28:16 pm »
Ганка, защо толкова си настръхнала..Хора всякакви, незнаеш какво й е на нея. Лесно е отстрани да съдиш и да размахваш заплашително пръст. Иначе и аз мисля, че аборта е решение...но това си е мое мнение!
Не знам какво да правя
« Отговор #57 -: Юни 06, 2006, 16:38:54 pm »
Цитат на: Lali
Rally_g, можеш да си възмутена колко си искаш. Познавам Мимитърново много много отдавна и повярвай ми това е най-доброто за нея за момента. Пък и чух достатъчно за кандидат-таткото.
Никой не ми плаща да съм модератор, така че мога да имам всякакво мнение.

И откъде я познаваш? Много ми е любопитно! Няма значение какъв е таткото, но такъв съвет е просто безмозъчен! 8O
Не знам какво да правя
« Отговор #58 -: Юни 06, 2006, 16:39:07 pm »
Благодаря на Ганка и Илианас за резките постинги, най-после някой да се опита да сложи край на този фарс, аз нямах смелост.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Не знам какво да правя
« Отговор #59 -: Юни 06, 2006, 16:43:17 pm »
Цитат на: erika
Ганка, защо толкова си настръхнала..Хора всякакви, незнаеш какво й е на нея. Лесно е отстрани да съдиш и да размахваш заплашително пръст. Иначе и аз мисля, че аборта е решение...но това си е мое мнение!

Ерика, не съм настръхнала. Просто не може да се появиш в чата и да говориш как седите двамата с него, пиете водка, как ще се жените и как четете заедно какво ви пишат. И да пуснеш такава тема. Съжалявам. И никак не ми е лесно. Не я съдя. Просто ми е обидно и ми е болно заради всички нас. Не вярвам на теб да ти е приятно да те правят на маймуна. На мен поне не...

P.С. Тя защо не се появи да каже какво става с нея?
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю