0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не знам какво да правя
« Отговор #20 -: Юни 05, 2006, 22:47:22 pm »
Ми за подкрепа!И да се убеди,че не е луда.Ще ти кажа нещо,което ми каза майка ми
по друг повод когато се женех и без да знае,че някога ще имам проблеми - за жената
 най-близката и силна връзка е с децата и,а всякакъв род други отношения са на втори план!
Дано да ти помогне! :balk_21:
А от мен като една от всички нас бих казала блазе ти!
*
Не знам какво да правя
« Отговор #21 -: Юни 05, 2006, 22:47:48 pm »
Ако погледнеш лентичката си ще видиш смисъла на живота ти!
Утрото е по-мъдро от вечерта! Дано да успееш да разбереш истински важните неща и съхраниш себе си и малкото същество в теб!
Не знам какво да правя
« Отговор #22 -: Юни 05, 2006, 22:51:46 pm »
Боже какви глупости си написала докато ти напиша!
Знаеш ли колко още мъже има по тоя свят,колко щастие
 и колко ще обича и теб и детето ти някой от тях!
Не знам какво да правя
« Отговор #23 -: Юни 05, 2006, 22:53:54 pm »
Ей, ей, имам чувстовото, че полудявам.  Преди време имаше един случай, за някакъв който обявил, че ще се самоубива в сайт, хостван от българска фирма. И се самоубил. Подведоха фирмата под отговорност. Мими, кажи, че се шегуваш, моля те, даваш ли си сметка, колко сложно става всичко. Вразуми се, момиче!!! Аз лично продължавам да не вярвам, че е истина.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Не знам какво да правя
« Отговор #24 -: Юни 05, 2006, 22:56:55 pm »
Мими,

писах ти на лични, моля те прочети ми съобщението, моля те!
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Не знам какво да правя
« Отговор #25 -: Юни 05, 2006, 22:57:56 pm »
Цитат на: mimitarnovo
Просто ме помнете с добро. Извинявам се на всички които съм засегнала.

Мими, никого не си засегнала!!! Нас всички ни боли... Боли ни заради теб, заради твоето решение!!!
Мими, МОЛЯ ТЕ, недей изпадай в крайности!!! МОЛЯ ТЕ!!! Мила, ще ти пратя на ЛС моя тел. ... И аз съм била в ситуация като твоята!!!! Обзета от ПЪЛНА безнадежност...

НЕ СИ СТРУВА МИЛИЧКА!!!! НЕ СИ СТРУВА!!!!

Просто погледни положително на живота, на това, КОЕТО ПРЕДСТОИ, на БЪДЕЩЕТО!!!!

Знаеш ли КОЛКО хубави неща те ЧАКАТ???? Животът е ПРЕКРАСЕН!!!

Просто ПОВЯРВАЙ!!!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Не знам какво да правя
« Отговор #26 -: Юни 05, 2006, 23:02:22 pm »
Мими мила я се стегни!!!!!!!!!!Най голям грях е човек сам да си посяга на живота когато господ му го дава!!!!!!Знаеш ли колко хора има болни от неилечими болести и всеки от тях би дал всичко само и само още малко да може да поживее!!!
Пак ти имаш този живот и искаш да го пропилееш??????
Ако само неможеш да гледаш това дете или имаш някакви други проблеми..............направи аборт!
Можеби този мъж не е за теб! и може  би слет 2-3 месеца ще срешнеш човека на мечтите си!
Вземи хубаво се наспи и утре ще помислиш на трезва глава! :balk_21:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Не знам какво да правя
« Отговор #27 -: Юни 05, 2006, 23:11:50 pm »
Цитат на: adi
Мими мила я се стегни!!!!!!!!!!Най голям грях е човек сам да си посяга на живота когато господ му го дава!!!!!!Знаеш ли колко хора има болни от неилечими болести и всеки от тях би дал всичко само и само още малко да може да поживее!!!
Пак ти имаш този живот и искаш да го пропилееш??????
Ако само неможеш да гледаш това дете или имаш някакви други проблеми..............направи аборт!
Можеби този мъж не е за теб! и може  би слет 2-3 месеца ще срешнеш човека на мечтите си!
Вземи хубаво се наспи и утре ще помислиш на трезва глава! :balk_21:

Ади, ако направи аборт е същото като да направи самоубийство - пак отнема живот, който не тя е дала, един и същи грях е, принципно, но не искам отново да се впускам в дискусии на тази тема. Ако не иска детето най-добрият вариант според мен е да го роди и да го даде за осиновяване, но Мими иска бебето, тя сама ни написа, че не би направила аборт за нищо на света, така че - това е най-важното, а след като не си съгласна да правиш аборт, то тогава не си и помисляй да слагаш край на живота си, защото си отговорна и за съществото, което расте и се развива в теб, а неговата душичка няма никаква вина, че вие с бащата имате проблеми, така че, стягай се и преодолявай тези негативни мисли, ще скърбиш като родиш (а и тогава няма да имаш такъв повод като видиш какво щастие е да бъдеш мама - не че знам от личен опит, но съм чувала:), моля те не се поддавай на тези изкушения и не оставай сама, прочете ли ми съобщението?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Не знам какво да правя
« Отговор #28 -: Юни 05, 2006, 23:22:45 pm »
Адаш, да ме прощаваш, ама в случая не става дума за детето... а въобще за Мими

Мими... мила, ДА НЕ ТИ ПУКА от хората, които, уж, са до теб... МИМИ, МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ!!!! Някъв си поплювко се опитва да те прави на маймуна... Къв е тоя бре? Къв е тоя, дет си мисли, че е супер, хипер главен??? Някъв си мъж???

Мими, мила, ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ!!! НЕ ДОПУСКАЙ някакъв си мъж и отношенията ти с него да диктуват какво ще стане с теб, с живота ти!!!

Мила, запомни, ти си силна, ти си смела, ти си ЖЕНА!!! Държи си "хвост топором" (както е писал Киплинг), и айде стига пораженчески мисли, плсссссс....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Не знам какво да правя
« Отговор #29 -: Юни 05, 2006, 23:23:12 pm »
Мила Мими,

Много ми е мъчно за това, което преживяваш сега :cry: Живота ни е изпълнен и с хубави и за съжаление и лоши моменти. Има много неща, които ни карат да продължаваме напред. Ти имаш за какво да се бориш!!!!! Моля те!!!!! Сега си наранена, но ти ще намериш сили да продължиш! Струва си, дори заради онези малките неща, и заради приятелите, и заради твоето семейство, заради ТЕБ МИЛИЧКА!!!!!! Заради още милион причини!!! Аз ще загубя член от семейството, ще ми бъде отнет от коварна болест и сега ние се молим да ни дари Господ с още и още и още дни заедно!!!!!! Не посягай на живота си!!! Умолявам те, сигурно си много наранена, но не си струва мило момиче! Заради нищо не си струва!!! Искам да те прегърна и да ти дам, ако мога сила! Обичай себе си! Имаш и друго малко същество в теб, което расте и те обича!!! Много хора те обичат! Сигурна съм! Когато ни сполети нещо такова ние мислим, че е настъпил краят......Не Мими, идват и хубави неща след това за които си струва да живеем!!! Била съм там, знам какво е и са ми минавали такива мисли и на мен. Но аз реших да се боря и да вървя, дори и само да пълзя в началото, но да продължа!
*
Не знам какво да правя
« Отговор #30 -: Юни 05, 2006, 23:56:00 pm »
Мими, я недей да се предаваш! Всички имаме трудни моменти в живота си и трябва да ги преодоляваме. То ако почнехме всички да се самоубиваме, нямаше да има хора на тая планета. Зарежи го тоя льольо :evil:  и му покажи колко е смотан. На твое място въобще нямаше да ми пука за такъв кретьо. Да не свършва света само с него, я! Помисли си колко хора те обичат и колко ще страдат, ако не дай си боже ти се случи нещо. Би ли ги наранила само и само да докажеш на някакъв си там, че страдаш, аз не. Знам, че сега ти е болно и почти никой не може да те успокои, но има толкова много истина в думите "времето лекува", че не можеш да си представиш. След известно време ще се чудиш ти ли си била това. Успех, мила! :)  За бебчо ти си знаеш най-добре какво решение да вземеш, според мен ти си единственият човек, който знае и чувства в сърцето си какво да направи.
Не знам какво да правя
« Отговор #31 -: Юни 06, 2006, 00:15:53 am »
xxx
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Не знам какво да правя
« Отговор #32 -: Юни 06, 2006, 00:25:29 am »
 И това ако не е ирония...Поредната лоша шега на живота.Никой мъж не заслужава сълзите на една жена.  :evil:
Не знам какво да правя
« Отговор #33 -: Юни 06, 2006, 06:47:04 am »
Мими, ако може и аз да се намеся и да те посъветвам от гледна точка на това, което преживях преди 5 години. имах връзка с мъж, при това женен (на мен в началото ми беше казал, че е разведен). той имаше и деца отпреди, но въпреки това ми е споделял колко много иска още едно дете. опитвахме с него почти ежедневно в продължение на 6 месеца, но на мен цикъла винаги ми е варирал, а и лекари от МА ми бяха казали, че няма да имам деца, заради поликистозни яйчници. след половин година съвместен живот, разбрах за себе си, че връзката ни е обречена и бях готова да се разделим. секс не бяхме правили от почти един месец. когато на 42 ден от цикъла направих тест се оказа положителен, след един-единствен контакт през същия цикъл. зарадвах се ужасно много, защото се надявах, че и неговата реакция ще е същата (нали го искаше това дете!). когато му казах, той замълча за няма и 30 секунди и отсече: Не знам, оправяй се, търси начин да направиш аборт!

Мими, точно в този момент взех и аз своето решение. след 2 месеца, точно на Коледа се разделихме, и през лятото аз родих прекрасното ми момченце, което носи моите имена, защото мъжът отказа да го припознае. можех да направя аборт, но исках да бъда майка. мъже има много на тоя свят, но детето е частица от теб.

детенцето ми след около 1 месец става на 4 години и аз нито за миг не съжалявам, че го имам. Мими, може би вече съм минала по трудния път за вземане на такова важно решение, което на теб ти предстои. мила, ако изпадна пак в същата ситуация, ще постъпя точно както и преди, без капка колебание. животът е чудесен, струва си да изживееш всеки един миг от него. вярно, че има и трудни моменти, ти сега си в такъв, но  хубавите неща са повече от лошите. 1г и половина след раждането на сина ми срещнах най-прекрасния човек, който обича детето ми и мен и се грижи за нас. вече 21 месеца опитваме и за свое дете. надявам се заради мен, и още повече заради него, че ще успеем.

стегни се, не се самосъжалявай, не изпитвай вина, че детето ти в началото ще има само майка. повярвай ми, струва си да преминеш през това изпитание, и съм сигурна, че ще излезеш по-силна накрая от него. ще изгрее слънце и на твоята улица един ден и ще разбереш, че съм била права.

успех Мими, прегръщам те и ти пожелавам да вземеш наистина правилното решение. не прави аборт, не си и помисляй за самоубийство. животът ти ще бъде прекрасен, просто мини през това, което ти се случва и продължи напред.
@ целува всички във форума и им желае щастие

http://www.bgphoto.net/Arabidopsis/
http://s9.bg.bitefight.org/c.php?uid=69366
Не знам какво да правя
« Отговор #34 -: Юни 06, 2006, 07:37:16 am »
Мими, отгледай си детенцето. То си е твое, не на момчето.
Не знам какво да правя
« Отговор #35 -: Юни 06, 2006, 07:53:21 am »
Мими, голяма глупост е да тръгнеш да се самоубиваш заради някакъв мъж!
 Че как си живяла преди да се запознаеш с него? Факт е, че не ти е бил нужен преди.
Бременна си и това е най-важното. Или може би за теб не е?
Всеки сам избира пътя в живота  си, но за да отгледаш едно дете ти сама трябва да си силна, а не да се огъваш лесно.
Успех!
*

Anonymous

Не знам какво да правя
« Отговор #36 -: Юни 06, 2006, 08:08:33 am »
Не слушай Лали за съветите, които ти дава. Никой няма право да дава такива съвети. Лали, ти да не си господ бе мила? :evil: За коя всъщност се мислиш? Би ли се почувствала добре, ако нещо се обърка и Мими не може да има деца след аборта? Толкова ти е акъла и на тебе.........
    Мими, ама явно и твойта преценка за мъжете си  я бива :? ............... Стягай си дупето и направи всичко възможно да вземеш отговорно решение. Трябва да се научиш да поемаш отговорности. Ако той не е мъж и не може, проблема си е негов. Но ти си жена, а жените винаги са по-отговорни и силни. И знай, че ти предстоят хубави години, аз ти го желая от сърце!
*

Anonymous

Не знам какво да правя
« Отговор #37 -: Юни 06, 2006, 08:09:27 am »
Госта съм  Кукуригу  :wink:
Не знам какво да правя
« Отговор #38 -: Юни 06, 2006, 08:26:48 am »
Цитат на: Anonymous
Госта съм  Кукуригу  :wink:

Аз пък мисля, че всеки има право да дава каквито си иска съвети. Въпрос на сиво вещество и отговорност е кой съвет ще послуша искащия съвет :wink:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не знам какво да правя
« Отговор #39 -: Юни 06, 2006, 08:41:06 am »
Кукуригу, чула-недочула, не знаеща каква точно е ситуацията изказваш важни мисли.
За съжаление в живота 2+2 не прави 4 и нещата са много по-сложни.

Както и да е - за мен темата е приключена. Изказах си мнението.