0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не знам какво да правя
« -: Юни 05, 2006, 21:51:49 pm »
Бременна съм след дълги години опити а сега партньора ми не иска бебето. Не знам на кой сжяв съм. Имам чуство че живота свършва.
Не знам какво да правя
« Отговор #1 -: Юни 05, 2006, 22:03:05 pm »
mimitarnovo - ЧЕСТИТО!!!

---------------------------------------

Промемено от мен

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не знам какво да правя
« Отговор #2 -: Юни 05, 2006, 22:11:11 pm »
Направи аборт.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Не знам какво да правя
« Отговор #3 -: Юни 05, 2006, 22:11:38 pm »
Мими,

толкова съжалявам, че нещата така са се стекли и все пак се надявам, че след като си чакала това бебче толкова дълго време, ще го запазиш без значение какво мисли бившият партньор. А той отказва да признае детето ли? Има ли вероятност да размисли и да прекртати другата връзка, понякога мъжете не мислят с главите на раменете си, въпросът е дали ти си готова да простиш и би ли го направила ако се стигне дотам? Положението ти е много тежко и ако мога да ти помогна - с каквото и да било, съм насреща, знам че се познаваме само задочно, но просто ми е безкрайно мъчно, а и незнам какво да ти кажа, съжалявам:(
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Не знам какво да правя
« Отговор #4 -: Юни 05, 2006, 22:11:55 pm »
Мими, колебаеш се как да постъпиш или просто си тъжна? Ако е първото мисля, че сама трябва да вземеш решение.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Не знам какво да правя
« Отговор #5 -: Юни 05, 2006, 22:15:44 pm »
Цитат на: Lali
Направи аборт.

Лали, наистина незнам как в такъв форум модератор би могъл да си позволи подобни думи и съвети!!! Възмутена съм!!!
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Не знам какво да правя
« Отговор #6 -: Юни 05, 2006, 22:17:34 pm »
Мими, живота не свършва!!!

Направи каквото смяташ за разумно

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не знам какво да правя
« Отговор #7 -: Юни 05, 2006, 22:18:48 pm »
Rally_g, можеш да си възмутена колко си искаш. Познавам Мимитърново много много отдавна и повярвай ми това е най-доброто за нея за момента. Пък и чух достатъчно за кандидат-таткото.
Никой не ми плаща да съм модератор, така че мога да имам всякакво мнение.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Не знам какво да правя
« Отговор #8 -: Юни 05, 2006, 22:20:10 pm »
е толко ме е яд че направо не знам какво да кажа освен ебати ситуацията.
имаш малко време да помислиш. дано никога да не съжаляваш за решението си.
съвет за съжаление не мога да ти дам защото не мога дори  хипотетично да си представя такава ситуация за да давам и съвети.
много ми е мъчно за тебе.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Не знам какво да правя
« Отговор #9 -: Юни 05, 2006, 22:20:33 pm »
Кураж Мими! Сигурна съм, че си достатъчно силна и можеш да се справиш!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
Не знам какво да правя
« Отговор #10 -: Юни 05, 2006, 22:30:27 pm »
Браво, браво Мими!!! Боже, колко ме успокоиха тези думи.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не знам какво да правя
« Отговор #11 -: Юни 05, 2006, 22:31:13 pm »
Е, това е добре. Ами тогава защо ни питаш като си имаш решение?
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Не знам какво да правя
« Отговор #12 -: Юни 05, 2006, 22:34:50 pm »
Мими,
направо нямаш престава колко ми олекна да чуя това, че си твърдо решена да запазиш бебчето, нито пък ще "мреш" скоро:), все пак на малкото същество ти си му най-нужна, ще живееш, при това щастливо, сигурна съм в това. Пак ти казвам, ако имаш нужда от каквото и да било аз съм насреща, ако решиш, мога да ти оставя всички свои възможни координати на лични и да ми пишеш/обадиш когато прецениш.
Ще ми се да ти пиша на лични, за да споделя своята гледна точка, стига да ми позволиш и само ако не ти досаждам, може ли?
Не знам какво да правя
« Отговор #13 -: Юни 05, 2006, 22:36:19 pm »
Е това вече е скрита камера. Не е честно, аз вложих истински чуства :evil:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не знам какво да правя
« Отговор #14 -: Юни 05, 2006, 22:37:38 pm »
Цитат на: mimitarnovo
Щото смятам да прекратя живота си още тази вечер :(

Мими, недей така. Не си струва заради един мъж! Направи аборт! Един ден ще срещнеш подходящ човек, ще се обичате и ще си създадете семейство. Сигурна към! :lol:
Ти можеш да забреняваш! Причината беше в Жабата. Нито си първата, нито си последната, която ще направи аборт.
Сигурна съм, че ще бъдеш щастлива един ден.
Не знам какво да правя
« Отговор #15 -: Юни 05, 2006, 22:40:38 pm »
Ако е така, а аз се надявам да не е така, бъди разумна. Аз настръхнах, и още треперя. Жестоко е!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Не знам какво да правя
« Отговор #16 -: Юни 05, 2006, 22:41:12 pm »
Оф миличка много сложна ситуация!!!!!Тоя твоя гадняр!!!!!Как може да постъпва така!!!!!...........................................................................
Аз лично след толкова борба бих запазила бебето!Това малко създание не е виновно че баща му е изрод!!!!
Но решението си е ТВОЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!послушай сърцето си!Сигурна съм че ще вземеш правилното решение!!Ти най добре знаеш как стоят нещата в живота ти!

Пак таткото........................човек който в такъв момент ти обърща гърб --незаслужава да се тормозиш заради него!!!!Мисля че постъпката му е неморална мекко казано............Просто неискам та използвам ругатни!!
Успех мила  :balk_21:  :bighug:
*
Не знам какво да правя
« Отговор #17 -: Юни 05, 2006, 22:42:17 pm »
Мими, защо? Толкова ли е силна любовта ти към този мъж, че не можеш да преживееш раздялата?
Не знам какво да правя
« Отговор #18 -: Юни 05, 2006, 22:42:28 pm »
Щото смятам да прекратя живота си още тази вечер :(

Мими, КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ?????

Яяяя... стига молявимитисе!!! Някъв си ********** бил направил нещо си!!!! Някъв си МЪЖ!!!! Важната си ТИ, а тоя ********** го прати някъде по дяволите!!!

Иначе казано - ХИЧ да не ти пука, и..... никакви такива глупости :!:

Не знам какво да правя
« Отговор #19 -: Юни 05, 2006, 22:45:18 pm »
Живота вече няма смисъл.

НАПРОТИВ - живота ИМА СМИСЪЛ!!! Има тооолкова хубави неща в тоя живот!!!
Мими, НЕ СЕ предавай... Помисли си - къде другаде ще срещнеш толкова приятели, които са до теб!!!! И които НАИСТИНА милеят за теб, искат ти да си СРЕД ТЯХ!!!
Не ни разочаровай Мими, НЕ НИ ИЗОСТАВЯЙ!!!!