0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро на всички!
В 12 ч съм на инсе. Цяла нощ сън не ме хвана, а като задремех, сънувах само болницата, контейнери с материал и т.н. Притеснена съм, незнам защо. Дано всичко мине гладко.
Стискайте палци, милички!
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
УСПЕХ МИЛА

« Последна редакция: Май 25, 2011, 12:06:31 pm от Женя »
*
Ренка ,благодаря ти ,немога да пропусна да си метна един душ :a_cat_06:.
Жени ,лека работа и се пази мила .
Катрин успех миличка .
Здравейте, момичета.

Днес ходих пак при доктора, сега пък ми предписа Метизол за вдигане на TSH, защото много ниско било (0,059).Схемата е за около месец, но мъжа ми смята да не го пия до края, да не се вдигне прекалено много после.

Ще се възползвам и аз от вирусчетата -  :bubblebath:

*
Женичка, пусна ли кръвен?
На всички момичета стискам палци, Фовче ти си наред миличка, дано да свършат работа тези вирусчета :)
Лора, успех, дано това е твоя месец и да е било рано за тест  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
Не съм Гале, чудя се направо като отида на преглед другата седмица, тогава да пусна, май ми мина ентусиазма за кръвен, ще почакам прегледа и тогава ще реша.А ти пусна ли днес кръвен?
Гери как си днес мила
*
А ти пусна ли днес кръвен?
Да, пуснах пак. Взех си и резултата от миналата седмица  :cheerleader: На 9ти ден след трансфера ЧХГ 205.6
Днес е 15 дена след... резултат в Петък  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Гале, супер резултат имаш от кръвния! Всичко ще бъде наред този път. Ти само се пази :bighug:.
Катрин, успех на инсето!
Златен дъжд, слушай доктора си - със сигурност знае по-добре от мъжа ти :wink:.
Жени, ти при кого ходиш на лекар? Аз съм добре уж. Продължавам да се оглеждам за симптоми, но нищо. Днес ми е 6-и ден след трансфера. Както казва и Катрин аз още не съм видяла резултата пък се чудя откъде да намеря пари за следващ опит. Шантава работа :lol:.
Здравейте от мен. За всички, които чакат симптоми - не винаги е задължително да има такива. Аз всеки месец имам "бременни" симптоми, но в месеца, когато наистина бях бременна нямаше никой :) Успех на нечакащите
Добро утро момичета

Аз си чакам  :witch: всеки момент БТ падна на 36.5
Стискам палци на всички останали  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Добро утро иот мен .
Лорче благодаря ти за страхотната закуска .
Съжалявам за този месец ,но другия ще е твоя .
Лек ден на всички .
*
Добро утроооооо
Лорче съжалявам  :(, Фовче  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: и за всички,които имат нужда.
Гери, споко бе душа, мисли позитивно. А иначе още се чудя при кого да отида, че то има ли при кого  :lol: свестен.На мен предната бременност ми я следи Тодоров от транспортна болница, доволна бях ама това беше преди 7-8 години почти. В чуденка съм направо, пък и честно неискам да ходя на лекар още, предния път /през ноември като забременях/ като отидох на преглед и вечерта веднага получих кървенето, затова отлагам иначе много ми се иска да отида да видя как е положението и май ще трябва, защото в групата в градината на малката имат варицела, аз съм я карала, но незнам за бебето как стоят нещата. Много ме е страх...
Гале страхотно ЧХГ миличка  :D
Лек ден момичета и нали си знаете стиснала съм за всички палците
*
Добро утро милички!
Лорче, прекрасна закуска мила, благодаря :) Съжалявам, че това не е твоя месец, но другия ще е :wink:
Жени, аз ходя при Др Христова, доволна съм от нея.
Много  :crossfingers: :goodluck: на който за каквото му трябват
Лек и успешен ден
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Лорче, страхотна закуска.
Жени, щом си карала варицела сигурно няма как да се заразиш отново. По-скоро се пази от рубеола ако не си я карала и нямаш антитела.
Хубав ден момичета!
Здравейте и от мен,
Женя отиди и си направи изследване за рубеолата

Успешен ден момичета
И двете инсеминации минаха добре. Сега остава да чакаме. Тест на 10,06
*
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Пете, аз блях тези дни и забравих да ти кажа да ме преместиш в ловуващи.

Добро утро
В това дъждовно време ви предлагам да закусим подобаващ
Лек ден
*
Добро утро, Лионка благодаря за закусчицата, ама при нас в Русе не вали  :D, а топло и слънчево.
Катрин, успех мила  :crossfingers: :crossfingers:
Фовче и на теб и на Гери много стиснати палци за всички и  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Охоо, вирусчета - цоп  :bubblebath:

Добро утро, момичета.
Лиони, закуската е страхотна.При нас също времето е слънчево.
Лек и успешен ден.