0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро момичета

Аз днес си направих тест понеже утре съм на работа и съм от скоро трябваше да знам как да процедирам . Не мисля , че е рано датата ми за М е утре . Напълно отрицателен си е . Явно си въобразявам понеже знам , че е имало Овулация , както и да е поне разбрахме , че и да има Ову нещо явно пречи . Останаха ни генетичните изследвания нищо друго не намериха , но не знам кога ще ги направя  :(
*
Добро утро и от мен ,момичета .
Лорче ,благодаря ти за закуската ,страхотна е ...!
Лорче ,мисля си аз ,че ако ову сте засякли на 17 ден от МЦ ,то за тест трябва да изчакаш поне да минат след ову пон е13 дена .Стискам яко :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,да е било рано за теста и да не дочакаш  :witch:
Лек ден на всички .

П.П Бременилки сладки ,пуснете малко вирусчета ,Че много ми трябват . :D :D
« Последна редакция: Май 24, 2011, 08:48:35 am от foveri »
*
Добро утро милички :)

Бебешорче, много се радвам, че всичко е минало добре и са овладели положението, дано всичко е наред до края и лека и прекрасна бременност  :cloud9: и пухкав бебок накрая :)
Гале, честита годишнина с малко закъснение, много щастлив семеен живот и на следващата годишнина да се радвате на бебешкия смях  :balk_21:
Гери, не си мисли такива работи, всичко ще е наред, ще видиш, силно стискам палци  :crossfingers: :goodluck: :bighug:
Лори, докато няма лелка има надежда, може да е рано още да отчете,  :crossfingers: скоро да се похвалиш с  :bfp:
Фовче, и на теб мило много силно  :crossfingers:
Сядам на прекрасната маса и си вземам от кафенцето
Лек и прекрасен ден от мен :)
« Последна редакция: Май 24, 2011, 08:48:03 am от malkoto_dqvolche »
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Добро утро на всички! Страхотна закуска!
Гери, страха го има винаги и при мен. Още не е минала инсеминацията и аз мисля как и от къде да намеря пари за следваща. Силно се надявам да се получат нещата при всички, тръгнали по този трънлив път.
Лек ден!
Добро утро сладурки!
Лори благодаря за закуската  :) не отписвай месеца може да е рано още за тестче  :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря ви милички,явно нашето бебе ще е непослушно  :lol:
Фови пускам ти вирусчета мила че другите бременелки нещо сигурно спинкат  :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
дано миличка дано пупупу хубаво да наплюя  :)
Искам да кажа на всички момичета милички мислете позитивно,никакви лоши мисли
Катрин  :crossfingers: и за всички много палци  :crossfingers:
 Усмихнат ден милички  :flower:

Вярвам!!!!
*
Бебешорка благодаря ти много веднага се мятам на вълната  :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:
Знам ,че са късметлийски  :D :D :D :D :D :D
Добро утро и от мен
и аз веднага сядам на масата
и ви пускам  :pink_dust_1: :green_dust_1:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Лек ден
Здравейте, честит празник на всички! Момичета записвам се при вас и се надявам скоро да сме в друга тема :) Успех на всички
*
Добро утро сладурки и Честит празник! Лори благодаря за закуската и  :crossfingers:
Бебешорка, колко се радвам че всичко е наред и хайде стига с тия болници да ти е за последно  :wink: Катрин успех мила с инсето и да е за последно  :wink:,
Гери и аз нямам никакви симптоми за нищо, освен гърдите, така че спокойно, бебоците са се захванал и няма да мърдат 9 месеца  :D
Eто и от мен вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Лек ден
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета и честит празник!
Бебешорка, радвам се, че вече всичко е наред и дано бъде така докрая! Пази се много :bighug:!
Катрин, успех на инсето :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
Лорче, страхотна закуска. Дано е било рано за теста.
Petia_vt, добре дошла сред нас.
Жени, опитвам се и аз да повярвам, че е така. Дано, дано...
Хубав ден на всички!
*
Добро утро и от мен! Пожелавам много успешен и хубав ден на всички!!!

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте муцуни сладки  :grouphug: ето ме и мен  :P Първо благодарностите към Петето за темичката, дано да е мнооого, ама мнооого късметлийска. След това една сиииииииилна прегръдка за тебе Галенцеееее. Толкова съм щастлива... Катрин мила отивай за прегнила и от утре всички видове палчета ще са ми стиснати. Гери, не се притеснявай предварително мила- както ти казва Гальонди, представяй си + теста.Опитай се да мислиш положително. Фови, хайде тази седмица да ни зарадваш и ти  :crossfingers: Лора, и ти не бързай маймуно, успокой се и ха дано вещухата я отняма за едно дъъълго и продължително време - графиката ти е доста обещаваща  :wink: Марийче, какво стана с вас, ходихте ли при уролог, защо спирате с процедурите? Целувам те и искам в следващият ти пост да усетя едно вдигнато носле и самоувереност - чу лииииии  :bighug: Женичка - ти си знаеш - пази се  :wink: При мен няма нищо-аз пак боксувам, но явно ще е така докато дойде дългоочакваната среща със специалистите в клиника Малинов през Ноември т.г
Пожелавам ви седмица изпълнена с прекрасни моменти и много мечти- те се сбъдват, аз не съм се отказала да вярвам в това, не се отказвайте и вие  :wink:
« Последна редакция: Май 24, 2011, 10:30:29 am от ioly »

Благодаря момичета дано наистина е било рано  :bighug:
стискам палчета на всички за каквото ви трябва , но няма да изреждам да не пропусна някоя  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
ioly мерси мила точно от това имах нужда  :lol: , наистина съм станала голяма сдухла
*
Здравейте момичета и честит празник!
 Няколко дена бях на екскурзия и хоп- има чудесни новини!!!! ::)))
Гале, Женя, най-най- леките оставащи месеца до срещата с малките бебчета ви желая!!! Чудесни новини! Браво! много се радвам :)
Бебешори, мила, дано да идеш в болница да лежиш чак, когато трябва да раждаш!!! Всичко най-най и за теб!
Много силно стискам  :crossfingers: и за другите чакащи  :bfp: момичета!
Много много късмет на всички и през тази седмица двойно повече положителни тестчета :))
Хайдо под вируситееееее  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро момичета и хубав ден  :crossfingers: аз изчезвам на работа
Добро утро
Лора-прекрасна закуска
Лек ден и от мен
*
Добро утро сладурки, днес след 4 почивни дни, пак съм на работа  :(.
Лек и спорен ден ви желая и Лорка благодаря за закуската, стиснати палци за всички
Добро утро момичета и от мен!
Лорче  :crossfingers: :crossfingers:. Може пък да е рано още, откъде да знам вече. От 12м.  :( :( :( опит установих - от напразните надежди боли повече! Настрой се за най-негативното и дано дойде най-желаното!
Лек ден!
Краси

Добро утро на всички!
В 12 ч съм на инсе. Цяла нощ сън не ме хвана, а като задремех, сънувах само болницата, контейнери с материал и т.н. Притеснена съм, незнам защо. Дано всичко мине гладко.
Стискайте палци, милички!
Здравейте сладурки,

Много хубави новини виждам,

Бебешорче, така се бях притеснила, радвам се, че сте добре :)

Йоли,
стискам плаци мила, не се отказвай :)

katrin_sl, не се притеснявай, всичко ще мине както трябва :)

Ето и вирусчета за Фови и който още иска :)
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: