0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #960 -: Октомври 30, 2011, 21:19:15 pm »
Пържени филии сутринта
Миш-маш със зелени домати
Препечени филии с пастет и с кашкавал
Грозде и ябълки


*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #961 -: Октомври 30, 2011, 21:31:29 pm »
Задушено пиле с картофи и гъби;
салата домати;
шоколадов фъч.
*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #962 -: Октомври 30, 2011, 21:46:18 pm »
шницели, панирани с брашно, галета и яйце
а за десерт варени кестени  :P
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #963 -: Октомври 31, 2011, 08:23:29 am »
събота, неделя и понеделник

 :eat: Звездички с масло, сирене и мед
 :eat: Печени наденички със задушен праз
 :eat: Крем сметана с бисквитки

 :eat: Мекички
 :eat: Яйца с шунка и кашкавал
 :eat: Шопска салата
 :eat: Славянски гювеч
 :eat: Мляко с мед

П.П - имам едни не така зрели круши, идея за сладкиш...мъфини?
 :flower:Благодаря!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #964 -: Октомври 31, 2011, 10:35:35 am »
кус-кус с масло и сирене
картофена яхния с пилешко
кис.краставички

*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #965 -: Октомври 31, 2011, 12:49:17 pm »
свинска кавърма и сладкиш с ябълки  :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #966 -: Октомври 31, 2011, 17:45:49 pm »
борш
руло стефани
руска салата
*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #967 -: Октомври 31, 2011, 21:21:08 pm »
зелена салата с краставици и домати
пържени кюфтета (с домашна кайма)
банани със сладко от боровинки
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #968 -: Октомври 31, 2011, 22:10:17 pm »
супа топчета
постен зелен боб
млечна салата
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #969 -: Октомври 31, 2011, 23:52:57 pm »
- добавям

 :eat: Салата от пресен карфиол, бяла ряпа и моркови
 :eat: Млечен сос със гъби и топено сирене
 :eat: Мъфини с ябълки и круши
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #970 -: Ноември 01, 2011, 13:04:28 pm »
лазаня

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #971 -: Ноември 01, 2011, 14:03:05 pm »
днес смятам да готвя карфиол огретен със сос бешамел - рецептата видях снощи по Фиеста ТВ.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #972 -: Ноември 01, 2011, 15:10:31 pm »
Вчера салата зеле с моркови, пилешки бутчета с ориз на фурна и за десерт кисело мляко с червени боровинки и мед.
За днес - рибка и картофи соте.
*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #973 -: Ноември 01, 2011, 15:23:42 pm »
кюфтета бял сос
снежанка
взех карфиол и за салатата на Стефи  :lol:
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #974 -: Ноември 01, 2011, 15:26:39 pm »
Салата - зеле с моркови
Основно - агнешко с ориз
Десерт - плодове
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #975 -: Ноември 01, 2011, 16:00:59 pm »
днес смятам да готвя карфиол огретен със сос бешамел - рецептата видях снощи по Фиеста ТВ.

Джаме, дай една две насоки?
Аз правя с броколи, но и с карфиол звучи интересно!

 :eat: Салата " Стефи З"
 :eat: Пиле с ориз
 :eat: Плодова салата
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #976 -: Ноември 01, 2011, 16:02:14 pm »
Лазания
Всякакви сирена и печени ядки
жито ашуре
Николай е на 2г.4м.5д.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #977 -: Ноември 01, 2011, 16:04:55 pm »
днес смятам да готвя карфиол огретен със сос бешамел - рецептата видях снощи по Фиеста ТВ.

Джаме, дай една две насоки?
Аз правя с броколи, но и с карфиол звучи интересно!

предполагам, че е същото, както с броколи.
човекът взе цяла глава карфиол, свари я в захлупена тенджера с малко вода, приготви сос бешамел, разкъса сварения карфиол на розички, сложи в тенджера, настърга отгоре "швейцарско сирене" (така беше преведено, сигурно всякакъв жълт кашкавал става), заля с бешамела и сложи във фурна за 20 минути.
сос бешамел, предполагам, знаеш как се прави...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #978 -: Ноември 01, 2011, 16:21:58 pm »
Благодаря, ще пробвам!

Знам аз как се случва бешамела, ама за по-лесно взех да правя броколите
със заливка като за мусака  :oops: , като преди това както ти описваш
или замразени, ако не им е сезон!
Добавям няколко късчета топено сирене, кашкавал и заливка!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 14!
« Отговор #979 -: Ноември 01, 2011, 16:40:57 pm »
днес смятам да готвя карфиол огретен със сос бешамел - рецептата видях снощи по Фиеста ТВ.
... човекът взе цяла глава карфиол, свари я в захлупена тенджера с малко вода, приготви сос бешамел, разкъса сварения карфиол на розички, сложи в тенджера, настърга отгоре "швейцарско сирене" (така беше преведено, сигурно всякакъв жълт кашкавал става), заля с бешамела и сложи във фурна за 20 минути.
сос бешамел, предполагам, знаеш как се прави...

Вариации по темата:
- Разделям главата карфиол на розички предварително.
- Приготвям карфиола на пара, докато омекне, но остане хрупкав.
- В соса слагам настърган/смлян мускатов орех за вкус и стафиди.
- Поръсвам кашкавала върху соса, за да се запече.