Здравейте, днес ми мина втората промивка след хистерото, хубавото е, че явно наистина е трябвало да се направи операцията, но днес бях доста разочарована, защото д-р Персенска ми каза, че при започването на ин витро процедурата ще съм по къс протокол!Аз имам общо две процедури ин витро двете в клиника малинов, първата бях по къс протокол, но нещата не се развиха добре и изобщо не стигнах до трансфер, яйчниците ми не реагираха на стимулацията извадиха две яйцекелтки идвете незрели.... вторият опит беше по дълъг протокол, извадиха 5 яйцеклетки от които 4 стваха и се оплодиха върнаха три, но за съжаление бременост не настъпи....!Сега ужасно се притеснямав, че са решили отново по къс протокол, незнам какво ще се случи, но нормалното е да имам лошо пречувствие!Естествено и казах на докторката, но тя ми каза, че ще реагирам добре....!Сега ми предстои преглед на следващият цикъл и да решим кога ще започнем!Ако някой има опит в това отношение първо по къс после по дълъг протокл, моля да ми пише как е реагирал ораганизма!???