0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета звъннах и ми казаха,че от 2.07 до 6.07 няма да има лекари и следователно няма как да започна стимулация .Оставам за септември ако имам късмет.
Момичета , някой има ли предства колко дни след като ти направят първата промивка след хистероскопия те викат пак за втора , защото ми казаха, че ще ми правят две промивки, но не разбрах втората кога ще бъде, първата след седем дни след хисетро!?
Цитат на: MIROZLATKA в Юни 27, 2011, 12:37:37 pmМомичета звъннах и ми казаха,че от 2.07 до 6.07 няма да има лекари и следователно няма как да започна стимулация .Оставам за септември ако имам късмет.Аз на 05 имам преглед ,така че не може да няма лекари .Д-р Стаменов ми каза да запиша час за тогава ,тъй като после нямало да го има ! Ти пък пишеш друго ...
Аз пък мисля да съм тъпа и опорита !Като ми дойде(към 1.07,2.07)ще се пробвам пак.Може до тогава нещата да са се променили1
Цитат на: anajens в Юни 27, 2011, 12:18:16 pmМомичета , някой има ли предства колко дни след като ти направят първата промивка след хистероскопия те викат пак за втора , защото ми казаха, че ще ми правят две промивки, но не разбрах втората кога ще бъде, първата след седем дни след хисетро!?Обикновено след 5 дни е втората промивка след хистерото.
Цитат на: MIROZLATKA в Юни 27, 2011, 13:57:51 pmАз пък мисля да съм тъпа и опорита !Като ми дойде(към 1.07,2.07)ще се пробвам пак.Може до тогава нещата да са се променили1 Ти си бъди упорита, но щом са ти звъннали и отменили часа едва ли има смисъл ...
На вече 7ден никои не ми звани за резултата от биопсията направо незнам какво да правя секретарките казаха да чакам да ми званат,
Цитат на: rumi 84 в Юни 27, 2011, 15:42:20 pmНа вече 7ден никои не ми звани за резултата от биопсията направо незнам какво да правя секретарките казаха да чакам да ми званат,Прати смс.Искам да попитам нещо.Някой пиещ Мелатонин дали му е едно заспало и отпуснато?Хапчето съм пила снощи в 22 часа, но днес направо умирам за сън и съм една смотана такава ...
Звъниш на спешния телефон, там може да попиташ и на кой ден да отидеш за стимулация.