Момичета, и аз имам проблем с TSH-то и съм в паника. На 18.04. правих изследване и TSH беше 2.33. Д-р Начев и на мен каза, че трябва да е под 2.50, т.е. всичко беше добре. Каза ми, че този резултат важи за 2 месеца, т.е. до 18.06. И днес за какъв дявол реших да направя едно изследване на TSH, тъй като може да започна опита точно на 18.06. И днес TSH-то ми е 3.20. Звъннах на д-р Начев и той ми каза, че няма логика в този резултат. От предното изследване не са минали 2 месеца, а месец и половина. Утре ще пускам пак и последната ми надежда е да е имало лабораторна грешка. Би трябвало да е в сила резултата от 18.04. Аз ще съм по къс протокол и ми остава надежда, че до към 10.07. ще успея да смъкна TSH-то ако наистина се окаже високо. Мисля, че съм на края на силите си и не мога да отложа нещата през септември. Минах през сума биопсии и лекарства и вече всичко беше се подобрило. Просто ще се побъркам от притеснение. Д-р Начев спомена, че TSH се смъквало за около 45 дни. А се чудя защо при предния ми опит TSH-то ми беше 2,78 и никой не ми каза, че трябва да е под 2.50 и така сме стартирали опита.