Здравейте момичета,
и аз като много други чета и не пиша, докато не изпадна в ситуация, в която нямам търпение да разбера какво ме очаква!
Със съпруга ми иаме проблема-азооспермия, откриха "плувци",(получихме заповедта си, минаха няколко прегле при д-р Стаменов и на 06,06,2011 съм на преглед и в същия ден следва да ми бият блокаж. Д-ра, определе дълъг протокол. Моите излседвания, както той се изрази са "Супер", остана да направя ТАТ, МАТ, TSH и PRL!Днес излязоха резултатите. Всички изследвание са в норма освен пролактина, който е със стойност 37,6, при референтни от 5-35ng/ml.
От лабораторията са казали, че е слабо завишен, но това което всъщност ме притесснява е дали причината не е в това, че пуснах изследванията на 17 ден от цикъла (кафе, шоколад и кола не съм консумирала)и дали това ще отмени блокажа и в следствие стимулацията ми с още един месец(не веднъж ми звъннаха, за да ми отменят прегледа и така, както много от вас изпуснах 1-2 месеца в очакване и надежда).....та не, че до понеделник има кой знае колко време, но и аз ,,,май почнах да губя търпение и ми се ще да съм подготвена за това, което ме очаква!