Тогава защо отказват часове,още повече,че заповеди изтичат и си губим правото на шанс не по наша вина?! Това е абсурдно!!!
Пепс - говори с д-р Стаменов веднага, чудя се защо не си го направила. От неговата уста съм чула думите , че може да се удължава и над тези 6+6 = 12 месеца, само , че не се казва удължаване , а нещо друго.
Колко пъти да пиша, че д-р Шефкетова не взима никакви решения, за нищо! Д-р Стаменов търсете за всички проблеми, особено касаещи сроковете на Фонда.
Аз изненадващо се наложи да остана в София по дамска чанта от петък до днес, защото се налагало да ме подготвят за стимулацията с 5 инжекции, които се бият по 1 на ден и не се дават за вкъщи. Добре, че имам братовчеди и у тях за късмет съм оставила торбичка с тоалетни принадлежности и пижама.
Изпънаха ми се нервите, но оцелях...
Огорчена съм от реда за поставяне на инжекции. Той е унизителен и кошмарен за пациентките! Чака се акушерка, която идва около 12.30ч. и нито минута по -рано няма кой да ти направи боц, макар д-р Стаменов любезно да обяснява, че инжекции се слагат когато на нас ни е удобно... Царя дава, но пъдаря - не!
Днес се примолих,малко по-рано, за да си пътувам с по-удобния влак, но ...никаква отзивчивост от персонала. Хиляди левове харчим в клиниката и накрая за една инжекция, 30 секунди работа , да няма кой да ми я сложи в 11.30 вместо в 12.30ч... думи нямам просто...То не може за всяко нещо да се търчи при доктора, това го разбирам и претърпявам, но не е човешко и е унизително 20 жени да се бутаме за номерче пред регистратурата и после в коридорчето...
пп. Моля слабото симпатично момиче, което ме назова по име пред кабинета на 1-ви етаж да ми пише на лс. Извинявам се , че бях притеснена и не и обърнах внимание, след това я потърсих , но не я видях повече.