0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 9
« Отговор #520 -: Юни 21, 2011, 08:39:27 am »
Момичета :) с тази предварителна нагласа, че сте "втора ръка" няма как да ви стане по-леко.

Моята заповед я взех декември и ме почнаха малко преди изтичането и, ако трябваше щях да я удължа. Като казах, че съм взела заповед,  Док отбеляза в досието до кога е,  и така при всеки преглед си поглеждаха и продължавахме с терапии и доизкусуряване.    Преди това от октомври изследвания, от ноември до май биопсии, добавки 4 месеца за мъжа ми.
А колко бели им направих :) на на различни хора от персонала - фаворита ми е лиглина в инструментите :lol: :lol: понеже все си бързам и с краката и главата :) и сега като ме види жената вика - аз до кога ще се разправям с теб :lol:

И за какво тръшкане и реване ми говорите :lol: :lol: , тая работа с рев не става :lol:

danielska_81, успех yahoo_17 , дано си намериш приятна компания и времето така минава бързо :)
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 08:42:55 am от Тара »
« Отговор #521 -: Юни 21, 2011, 10:29:32 am »
Тара, а как става? Как да се добера до преглед? Аз 5 месеца нищичко не правя, разбираш ли? Не е изкусуряване, нищо не е! След последният неуспешен опит за преглед се обадих на спешният телефон да ми кажат какво да правя. Сега просто продължавам да си пия лекарствата, които са ми от януари насам - поддържам се във форма просто. А от два месеца пия и "розови" хапченца, понеже вече ми е трудно да понасям пораженията. Равносметката до тук е - две изгубени години, в чакане... Скоро и  изследванията ми ще изгубят давност и пак започваме от начало - от къде да взема пари вече, като и работа напуснах заради пътуванията до София?
Извинявам се момичета, но много съм разстроена днес.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #522 -: Юни 21, 2011, 10:58:34 am »
Тара, а как става? Как да се добера до преглед? Аз 5 месеца нищичко не правя, разбираш ли? Не е изкусуряване, нищо не е! След последният неуспешен опит за преглед се обадих на спешният телефон да ми кажат какво да правя. Сега просто продължавам да си пия лекарствата, които са ми от януари насам - поддържам се във форма просто. А от два месеца пия и "розови" хапченца, понеже вече ми е трудно да понасям пораженията. Равносметката до тук е - две изгубени години, в чакане... Скоро и  изследванията ми ще изгубят давност и пак започваме от начало - от къде да взема пари вече, като и работа напуснах заради пътуванията до София?
Извинявам се момичета, но много съм разстроена днес.
Стел, не губи сили и емоции в безпокойство и тревоги, а ги вложи в това да измислиш начин да се справиш със ситуацията, намери си работа ако трябва въпреки, че звучи лесно ...но трябва да направиш нещо, всяка една от нас е имала такива периоди, ето и аз също чаках три месеца за да мога да направя хистероскопия, но в крайна сметка не ме забравиха и ето утре ще стане и това!Свържи се с докторите отиди до клиниката, настоявай да се срешнеш с някой от тях, запиши си час и говори конкретно за пробелма сигурна, че ще те чуят!Веднъж ще те отложат може и втори трети път, но накрая ще успееш сигурна съм!!!Успех и не губи кураж!
*
« Отговор #523 -: Юни 21, 2011, 12:18:50 pm »
Момичета и на мен днес ми е безкрайно крив ден  :( Днес ми беше пункцията и от 6 фуликола самооо една яйцеклетка извадиха...направо губя надежда....плаче ми се непрекъснато. Почти не виждам шанс от една да се получи нещо  :(!!!
Явно не ми е било писано да е този път  osi_8
Успех на всички чакащи...каквото и да чакат...нали това правим непрекъснато!!!
« Отговор #524 -: Юни 21, 2011, 12:22:20 pm »
Дари, не така, мила! Кураж и стискай зъби! Една, една - шанс си е! Не си отписвай предварително опита! Желая ти успех от цялото си сърце!  :crossfingers:
*
« Отговор #525 -: Юни 21, 2011, 12:32:48 pm »
Благодаря ти много миличка, нооо направо съм съсипана....ще ми се пръсне главата! Не вярвам да имам този огромен късмет....ще видим  :(
« Отговор #526 -: Юни 21, 2011, 12:47:37 pm »
Дари , миличка ,не се отчайвай , чу ли !!!
Миналата година ми извадиха 8 Я и всички се оплодиха  , даже замръзихме .Док Стаменов ми прави трансфера.  Бях толкова щастлива ! Другата мацка ,с която се сприятелихме беше по -голяма от мен.  Едва й извадиха 3 Я,като й върнаха само две и едната не беше читава. Трансфера й го прави д-р Шефкетова.  Споменавам лекарите,защото всички искаме да сме при д-р Стаменов....,  е почти всички  :D  Та ,тази мацка вече роди бебето си и е щастлива майка  ,а на мен ми предстои последния ми опит по фонда !

Не отписвай опита си предварително и искрено ти желая успех !
*
« Отговор #527 -: Юни 21, 2011, 12:49:54 pm »
Диди, много ме е страх че въобще няма да стигна до транфер  :( опитвам се да мисля положително, но не мога...едно е много по-малко от две! Благодаря за куража...успеххх ти желая
« Отговор #528 -: Юни 21, 2011, 12:53:51 pm »
Диди, много ме е страх че въобще няма да стигна до транфер  :( опитвам се да мисля положително, но не мога...едно е много по-малко от две! Благодаря за куража...успеххх ти желая
:bighug:
*
« Отговор #529 -: Юни 21, 2011, 12:58:37 pm »
DariD - и аз ще кажа като момичетата - никога не се знае. Всеки си има късмет!
И аз ще дам пример със себе си - правя по много фоликули, всичко винаги изглежда перфектно, и накрая нищо. Ето сега май месец 17 фоликула, 13 оплодени. И кво от това - накрая ми върнаха 3 и нищо за замразяване не остана. Та като имах много - стана ли нещо. Не е в това работата. А аз мрънках и се притеснявах и се съмнявах все в нещо по време на целия опит.
Гледай положително. Понякога и с едно става. Нашите доктори не отписват опита - докато теста не покаже, че е отрицателен. Само ние ги отписваме предварително в главите си. Единствената ми бременност след трансфер, пък макар и биохимична, беше след ин-витро на ЕЦ - с едно ембрионче.
Стискам палци. Горе главата. Утрешния ден ще бъде по-добър!!!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #530 -: Юни 21, 2011, 13:02:49 pm »
Дари, знам че няма как да се успокоиш точно сега...дано се оплоди едничкото
Миналата година едно момиче с мен на опита - само едничка, после дали се е развила - притеснения, беше с мен на трансфер много унила, а сега има 6 месечно бебе...всичко е Божа работа в даден момент

*
« Отговор #531 -: Юни 21, 2011, 13:08:26 pm »
Охххх много ви благодаря....обичам ви!Даноооо утрешния ден не е един от най-черните!
*
« Отговор #532 -: Юни 21, 2011, 13:25:14 pm »
DariD, това ще е твоето бебче  :bighug:мила, не унивай, недей.Винаги има шанс.Ние сме с теб

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #533 -: Юни 21, 2011, 13:38:30 pm »
Дари, за да стане чудото понякога е необходима една единствена яйцеклетка. Не спирай да вярваш и да се надяваш. Стискам ти силно палци  :goodluck:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #534 -: Юни 21, 2011, 14:14:27 pm »
На 25-ти само д-р Стаменов ли ще отсъства?
*
« Отговор #535 -: Юни 21, 2011, 14:19:08 pm »
Аничка, ето в тази тема е списъкът на присъстващите лекари http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45537.0

« Отговор #536 -: Юни 21, 2011, 14:30:17 pm »
Сега разбрах, че от 2-ри до 6-ти юли някои от лекарите също няма да са в клиниката, кои ще липсват и какво ще става с процедурите и пункциите в този период, имате ли представа? Аз почвам да се изнервям постепенно. В четвъртък пътуваме до София и смятам да отида в клиниката за пояснения.
« Отговор #537 -: Юни 21, 2011, 15:10:18 pm »
Сега разбрах, че от 2-ри до 6-ти юли някои от лекарите също няма да са в клиниката, кои ще липсват и какво ще става с процедурите и пункциите в този период, имате ли представа? Аз почвам да се изнервям постепенно. В четвъртък пътуваме до София и смятам да отида в клиниката за пояснения.
:good_post:

Хем ще светнеш и нас като си дойдеш, че повечето също полудяваме... Аз вече лека полека започвам да обмислям вариант за смяна на клиниката... Не е узряла идеята, обаче ако продължават така нещата, няма да се справя  :balk_145:
*
« Отговор #538 -: Юни 21, 2011, 15:16:30 pm »
Stelxen - ще се справиш. Трябва да бъдеш по-настоятелна и да пресмяташ някои ходове малко по-напред във времето.
И аз в момента съм доста ядосана! Но няма да се откажа, защото най-важното е, че ми харесват лекарите и вече им имам доверие, свикнала съм им с начина на работа и знам почти всичко как се случва в клиниката. Възникналата при мен ситуация ще ме забави с месец, но с повече просто няма да й разреша.
Премисли добре всички плюсове и минуси. Това е най-важното!
И не го казвам за друго, ами защото познавам доста хора, които са сменили клиниката временно и после са се върнали.....
Борбата е тежка, за съжаление
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #539 -: Юни 21, 2011, 15:21:31 pm »
Дари, при една позната миналата година едвам извадиха две Я. Оплодиха се и бяха що годе читави, върнаха ги. Сега има три момчета - тризнаци!
Едните еднояйчни, Божа работа е не се отчайвай.