11 качествени яйца!!!
Дай Боже да се превърнат в няколко прекрасни ембриона!
Много ми беше зле, никое хистеро не съм минавала с толкова болка. Бях препълнена с газове, от тях, като че ли беше тази неистово режеща болка ниско долу. И да се изпишкам от раз не мога, пиш малко, след 3-4мин пак така. Само вися в тоялетната.
С мъжо се върнахме в хотелчето, много приятно и ефтино място - препоръчвам! За клиенти на клиника Малинов - 30лв двойна стая. По 15лв на човек. Безплатен паркинг, интернет и тв.
хостел Таити
бул. Цар Борис ІІІ - № 320
тел за резерв. 02 4812120
Най-добре е с кола, но може и с трамвай №5, след последната спирка се продължава малко нагоре до градинката с чешмата с минерална вода, под нея е хостелчето.
Момичета, д-р Шефкетова ми даде рецепта за неофолик, урогестан и естрофем, предполагам, че на всички след пункция дават. Не запомних от кога да ги започвам, още от днес или от утре - помагайте, имам бели петна в паметта. Говорят ми момичета , които виждам за първи път, поне така си мисля...явно се познаваме, но не си спомням...дано да са от темичката и познанството ни да е виртуално, че в противен случей явно изперквам
Ох, до тук благодаря на Бог добре се развиват нещата! Дано...дано и нататък да е все така! Благодаря на всички, които ми пожелахте успех тук и по телефона и лично - Целувам ви горещо и на ви желая успех!
Сега ще почивам... Утре в 11ч - калции