0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Има ли фотографки?:)
« Отговор #100 -: Февруари 08, 2012, 09:32:29 am »
Привет и аз дасе включав темата и клуба на НИКОНИТЕ .Моят мъж е потомствен любител на фотографията(дядо,баща) .В къщи е лудница ,а  преди беше по-зле с лентовите :)Снимки в нас милион ФОто-форум сайт номер 1.Аз много му се радвам за това хоби и позирам с кеф .А накой ден като имам дете си представям колко снимки ще има милото :)

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 10:03:58 am от hali4ka85 »

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #102 -: Февруари 15, 2012, 13:38:12 pm »
hali4ka85 Ти само позираш ли , не си ли се зарибила още и ти да снимаш  :lol:???
Аз много бързо, дори веднага след като се запознах с мъжа ми, му грабнах апарата от ръчичките  :lol: :lol: :lol:
Много хубави снимки, момичета!!!!!!!Фотографията е невероятно удоволствие и истинска терапия  :wink:

« Отговор #103 -: Февруари 15, 2012, 13:59:05 pm »
Снимам и аз,но нямам много усет и много бързам и затова само давам идей и позирам :)))

*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #104 -: Февруари 18, 2012, 21:24:07 pm »
hali4ka85 И аз бях така в началото, но после някак ми се прииска да грабна апарата и да творя.Позирането вече не ми е интересно  :wink:
Напоследък снимам кулинарните си творения, удоволствието от приготвянето е двойно по-голямо  :lol: :lol: :lol:

Можете да ги видите тук >

http://sunnynevi.snimka.bg/other/nevi.655209.26398303

Как ставаше точно качването на снимки????????Днес нещо не ми се получава  :(
Дано линка се отваря  :wink:

« Отговор #105 -: Февруари 18, 2012, 22:29:02 pm »
Хубави снимчици чак да ти се прияде  :balk_602:

*
« Отговор #106 -: Юли 16, 2012, 22:12:26 pm »
Подбутвам темата отново с надеждата, че по-опитните любител-фотографи ще споделят нови снимки.

Отскоро се уча, знам че не е лесно, но пък имам мерак и повечко свободно време сега.

Може ли да споделите, има ли смисъл да чета дебелите книги или е по-практично да снимам и в крак да уча? Предполагам истината е по средата.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #107 -: Юли 17, 2012, 00:46:41 am »
Аз съм от пишман фотографите, но ето нещо от събота, от един рицарски турнир

Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #108 -: Юли 17, 2012, 07:25:17 am »
Уаааооо, къде се провеждат тези рицарски турнири???
Ето една любителска и от мен. Снимката не е с добро качество, но идеята е добра:
отражение на езерото Окото в окото ...
http://feride3.snimka.bg/nature/priroda.651411.27848909
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #109 -: Юли 17, 2012, 07:51:26 am »

Love is in the air :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #110 -: Юли 17, 2012, 13:08:26 pm »
47 Smiles, в Калтенберг, има замък, има си и истински Баварски принц, както и турнир. :D
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #111 -: Юли 17, 2012, 13:15:17 pm »
Много хубави снимки Гане - все едно сме там :)

47smiles - къде е това езеро?

Мини - страхотни цветове - пресъздала си момента точно!

Един от първите ми опити за портретна снимка. От това което чета разбирам, че апаратът не е подходящ, но ще съм благодарна на коментари от това какво може да се подобри по снимката.

« Последна редакция: Юли 17, 2012, 13:23:44 pm от vaci »

*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
« Отговор #112 -: Юли 17, 2012, 14:36:44 pm »
Я каква тема имало, и аз чак сега я отривам. Аз снимам от скоро - 1 година може би с Никон D60 и китов обектив. Сега на дневен ред е eдин 50 mm 1.4G, но ще позачака поне месец още. Ето малко мои снимки:

голям син

малък син

щерка

и тук една снимка от един събор на Ауди

« Отговор #113 -: Юли 17, 2012, 22:06:45 pm »
47smiles - къде е това езеро?
Окото е едно от Седемте рилски езера - най-дълбокото от всички и второто по надморска височина след езерото Сълзата. Останалите езера са: Долното, Рибното, Трилистника, Близнака и Бъбрека.
Струват си да се видят. Сега има и лифт до там - за 4 часа се обикалят всички пеш заедно с връщането  :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #114 -: Ноември 11, 2012, 20:01:17 pm »
Понеже знам, че някои освен да снимат, си правят и колажи и т.н.
http://pesheck.multiply.com/photos/album/11#
Календар за 2013.
*
« Отговор #115 -: Ноември 12, 2012, 18:51:58 pm »
Pesheck, от мен еднп голямо благодаря за календара  :D
Тъкмо се рових в нета за нещо прилично....
Сега календарите ми ще станат супер хубави!
« Отговор #116 -: Декември 26, 2012, 08:55:27 am »
Момичета,моля ви помагайте ,решила съм да купя на мъжа ми фотоапарат ,обаче не разбирам въобще ,моля ви кажете кое трябва да гледам при избора ,пиксели ,оптично увеличение ,да отбележа и че става въпрос за любител. Парите ,които ще отделя са около 200 лв ,така че може и да ми препоръчате нещо конкретно .Благодаря предварително!
*
« Отговор #117 -: Януари 20, 2013, 01:09:40 am »
И аз да се включа в страхотната тема :) обожавам да снимам и като цяло фотографиите, днес даже бях в една Галерия и избирахме за хола разни лимитирани фотографии :) аз снимам с Никон Д80, доволна съм много, въпреки че претърпя щета в Талин миналата година и от тогава нещо не снима както трябва въпреки, че го давах на ремонт 2 пъти  :?

Както и да е, страхотни са всички снимки, мини личи си ме си професионалист :) Тези дни и аз ще кача разни снимки :)
« Последна редакция: Януари 20, 2013, 01:11:27 am от Krisi88 »

*
« Отговор #118 -: Януари 20, 2013, 11:45:24 am »
Всъщност Nikon D90  :D Ето малко снимки, намалих качеството за да ги кача :)
« Последна редакция: Януари 20, 2013, 12:30:24 pm от Krisi88 »

*
« Отговор #119 -: Юли 30, 2016, 13:02:34 pm »
Включвам се с една снимка в тази хубава и полезна тема, която отдавна не е активна за съжаление, приканвам да я напълним с красиви кадри, фотографки  :)

cнимам с Olympus SP-800UZ, обработвам с PhotoScape

« Последна редакция: Юли 30, 2016, 13:37:00 pm от marsi »