0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ле ле Жени,
Направо ми се насълзиха очите като ти видях тестчето! Браво, Браво, Браво! Утре кръвният тест ще го потвърди ще видиш - Бременна си! Тихичко честито и от мен!
Краси

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Оооооооо, без малко да изпусна новината! Браво, Жени :cheerleader:!!! Толкова се радвам за теб! Ще чакаме утре да се похвалиш с високо ЧХГ! Еххх, че хубаво :D.
*
Жени ,много се радвам ,че си имате  :bfp:.Очаквам  утре и много добър резултат от кръвния .Леле ,страхотно дано всичко е наред за напред .Тихичко честито мила и този път да си гушкаш бебчето . :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Отсега си знаете който иска да има положителен тест освен да е ловувал добре,трябва и да пуска седмичната тема  :lol:
Браво Женка мила..Аз нямам много време да влизам напоследък обаче хубавите новини ги надушвам :):) Много се радвам миличка за теб-от сърце! Целувам те и ти пожелавам едно хубаво ЧХГ утре ...
Хайде следващите да се хвалят :)
Малееее,Жениииии,как ме зарадваааа!!!Тихичко честито,миличка.То е ясно и кръвния тест какво ще покаже!!!
Ники,тихичко честито и на теб!!!
Какви хубави новини само,много ме зарадвахте,момичета!!!
Хайде да поръся с вирусчета,че и други да се хвалят :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Отсега си знаете който иска да има положителен тест освен да е ловувал добре,трябва и да пуска седмичната тема  :lol:
Ооо, значи е мой ред за  :bfp:, защото преди две седмици аз пуснах темата...  :wink: :lol:
*
лелее Женичкаааа :lol: браво мила,честито :D  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:и утре чакам още новини-целувки Много много много се развълнувах :bighug:

Здравейте момичета  :bighug:
Женя   :jump12:няма да бързам да ти честитя докато не се убедим , че всичко е наред , но от все сърце ти пожелавам да е така .
Аз започнах работа и затова не съм влизала напоследък .
При мен се оказа , че няма Луф имала съм Овулация този месец  8O Тъкмо ще се уверим , че и да има Ову няма бебе  :( . Сега минаваме на Генетични изследвания ....направо ми писна ,но това е последното , което остана да се изследва
Стискам палци на всички ви  :crossfingers:
*
Благодаря ви милички
Здравейте мили дами ,и аз съм от желаещите да бъдат майки,незнам дали това е правилната тема нова съм и моля предварително за извинение ако нещо съм объркала.Моя случей е следния:правим опити от скоро можеби 3-4 месеца,цикълът ми е 26 дена този месец теста за овулация показа 2 черти на 13.05 с моя мъж започнахме от 12.05 с опитите и то доста сериозно ,днес 19.05 почувствах дискомфорт и пробождания ниско доло в корема и доста наедрели и болезнени гърди,често уриниране,реших че кръвен тест ще ми каже отговора на въпроса дали бебето е на път,теста ми беше0.100,това е отрицателен резултат просто искам да се допитам до вашия опит ,знам че май избързах с този тест но това е то нетърпението ,Моля да ми кажете какво мислите вие,Много съм ви благодарна предварително за отделеното ми внимание
Жени, честито.Стискам ти палци всичко да е наред.

*

polisia

• 291
Arabelka_, направила си теста прекалено рано.
Кръвен тест се прави най-рано 12 дни след овулация и дори тогава може да не покаже правилно. И не се вглеждай прекалено в разни признаци.
Пожелавам ти успех!
Polisia благодаря ти за бързия отговор,теста правих в медикус алфа про доктор Даскалова днес и я попитах дали е рано тя каза че ако има бременност теста ще покаже и съответно после каза че резултата е - ,тези симптоми ги имах и миналия месец и ми дойде и то навреме,наистина съм объркана пия фолиева киселина и до овулацията витамин Е незнам дали те може да имат вина за моите симптоми
*

polisia

• 291
Arabelka_, казваш, че си имала положителен тест за овулация на 13 май. Ако приемем, че овулацията е била в този ден - днес ти е 7 ден след нея.
Но знаем, че овулацията може да настъпи до 36 часа след положителния тест. Така че твоята овулация може да е била преди 5 дни. Дори и да има оплодена яйцеклетка може да не е станала още имплантация, а хормона ЧХГ започва да се произвежда след имплантация. Не зная какъв е този свърхчувствителен тест, който ще покаже?
Ти обясни ли добре на лекарката на коя дата е бил положителния ти тест?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Поли е права - направи кръвен след 5 дни поне :wink:. Успех!
Да,обясних и ,и аз се учудих когато каза че деня няма значение резултата трябвало да е над 5.При Даскалова правихме и спремограмата на моя мъж и аз реших преди теста да се допитам до нея защотот аз чета отдавна вашия форум и знам че това иследване се прави след 11 ден,а нормално ли е да имам такъв резултат на теста и толкова рано подобни симптоми или при мен главното е внушение?
*

polisia

• 291
Arabelka_, не мога да си обясня този ранен кръвен тест, подкрепен от лекар, но може и аз да греша... 8O

Съвет от мен - купи се тест от аптека и го направи, ако цикълът ти закъснее поне с 1 ден. Тогава ще има голяма вероятност теста да отчете правилно. И не се ослушвай за симптоми. Прекалено рано е. Повечето жени изобщо нямат симптоми.
А ако сега не се получи забременяване - отиди на преглед при гинеколог. 
Смятам утре да отида защото тези болки в гърдите не са типични за мен и то при положение че трябва да ми дойде на 28.05,Старая се наистина се старая да не мисля за това и да се абстрахирам но ми е много трудно можеби защото много го искам,ще се вслушам в съвета ти Polisia и ще исчакам ,

Благодаря за отговорите ви много сте мили,след няколко дни ше пиша стискайте палци
*
Жени, олееее, колко неща ми идва да кажа само!Много, много, много се радвам, ай, на това му се казва Новина!!! Страхотно! Пусна ли ЧХГ вече и кога ще е готов резултата?? Нямам търпение да ти честитя!!!  :hug2: