0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро мацки!
Днешният ден се очертава да е много слънчев и приятен! Пожелавам много усмивки и позитивни мисли!
Жени .. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Колко са ти хубавите чертичките самоооо! Много ме зарадва!
Гери... знам, че когато човек се настрой негативно е много трудно да гледа трезво на нещата! Дано всичко да е наред и да се появят тези две черти колкото може по скоро!
Ники ... успех и на теб!
Краси

*
Добро утроооооо :)
Жениии, колко си ранобудна, мерси за прекрасната закуска :::))) И аз си мисля, че тези 2 черти на теста за Ову значат много!!! Дай  Боже!
Ники, успех в понеделник на кръвния тест! Нека да е силно положителен  osi_9
Гери, късмет и на тебе! Важно е, че във фоликулите е имало яйцеклетки... мисли положително, стискам ти палци!
Бебешори нещо ми се губи!? Как си, мила?
Хайде момичета, лек ден от мен, залавям се за работа.
Оооо, забравих да ви посипя с шарени вируси  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро
Женя, Ники - дано резултата е  :bfp: и при двете, силно стискам палци
Лек ден
*
 :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:
айде под вирусите, че мнооооооого ми трябват
Аз не се настройвам много момичета, незнам този ову. тест може и нищо да не значи, може пък и много да значи - неделя е близо и ще разберем  :D
Добро утро и от мен пожелавам ви един много слън4ев и усмихнат ден .Много ви благодаря за подкрепата и пожеланията :balk_69: :balk_69: :balk_69:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета! Благодаря, че ме мислите :bighug:!
Женииииииииииииииии, колко ме зарадва само! Този Ову тест е предвестник на хубавата новина 100%!!! Стискам палци, мила :crossfingers: :crossfingers:!
Ники, ще чакаме новини от кръвния тест! Всичко ще бъде наред. Ехх, страхотни новини днес :D.
На мен ми се обадиха от клиниката - и двете яйцеклетки са се оплодили успешно. Сега остава само да се моля да не спрат да се развиват. Оххх, не смея чак да се зарадвам да не урочасам работата.
Хубав ден на всички!
*
Зарадвай се миличка, много, ама много ти стискам палци  :goodluck:
Цветенце недей само да надничаш, а пиши как си, какво става с бебо, няма ли да излиза вече
Бебешорка как си миличка Йолче а ти :wink:
Привет и от мен!
Женка мерси за закуската,макар че доста късно се включвам за нея.Дано този ову тест да е добър предшественик към другия. :crossfingers:
Ники на теб тихичко честито и след кръвния ще ти честитим официално.
Гери късмет и на теб.
Ние вчера бяхме на уролог-иска ни актуална спермограма+старите изследвания и тогава ще направи и преглед на милото.Като си даде заключението ще решаваме какво ще правим.И за да се отърсим от всички несполуки си направихме една почивка до Елена-така,че активно ще почивам до неделя и никакви лоши мисли.
На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден!

Привет и от мен! Виждам, че май имаме добри новини от няколко съфорумки. Нека е така постоянно. Май има ефект от вирусната баня. :D
Днес бях на поредния преглед, но няма да описвам всичко отново. Подробностите са в темата за инсеминации. Като цяло другата седмица сме на инсе. Така се надявам този път да се получи...
Здравейте,

Женичка, много се радвам на хубавата ти графика. Дано като решии да правиш теста, да е с хубави дебели ++ чертички :)

Гери, видя ли, че нямаше от какво да се притесняваш. Сигурна съм, че ще се развият едни хубави бебенца :)

За всички, които искам вируси от моята все още 470 грамова принцеса, ето ги :

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Женя, стискам ти палци след 2-3 дни да видиш  :bfp:
А този положителен тест за овулация е доста показателен. Спомням си, че Бебешори също първо си направи тест за ову и беше +.
Късмет и успех! :goodluck:

Gergana, много се радвам, че са се оплодили! Стискам палци!  :goodluck: :goodluck: :goodluck:

niki16, честито! И стискам палци за успешна бременност!

Поздрави на всички!  :wink: :D
 :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06: Влизам да се изкъпя в принцеските вирусчета, че са ми много нужни!

Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Момичета треперят ми ръцете, ей сега направих един тест за Б. и е с ясни 2 черти.
Страх ме е утре отивам на кръвен, стискайте ми палци
*
Момичета треперят ми ръцете, ей сега направих един тест за Б. и е с ясни 2 черти.
Страх ме е утре отивам на кръвен, стискайте ми палци
:D  Ще стискаме разбира се, ама резултата си е ясен. :wink: Но хайде да изчакаме до утре за поздравленията

:cool:

Късмет и успех!  :bighug:

Стискам силно палците, Жени!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
момичета възможно ли е от Утрогестана примерно да ми е отчело +  :oops:
Мисля, че не е възможно...нали всички момичета с инвитро слагат...но не на всички тестовете са положителни. Знам, че прегнила вдига нивото на ЧХГ, например.

*
Милата ми Женичкаааа ::))) Ми тихичко честито.... супер много се радвам на това тестче; Утре кръвния тест ще видиш, че ще отчете също положителни стойности ::)) Ах, ах, мила, много се пази и бъди позитивна, този път дай Боже всичко да завърши със здраво, прекрасно бебче ::))) Аз вярвам,че ще е така!!!  :cheerleader: :balk_48:
Не, не е възможно заради утрогестана теста да ти отчете положителен резултат - просто си си бременна :)!!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Женя, много, много се радвам, че имаш  :bfp: Ще стискам палци утре и кръвния да е хубав!  :goodluck:
Мисля, че отражение върху тестовете може да даде само лекарство, съдържащо ЧХГ или LH (след като на бременност реагират понякога и тестовете за овулация). А пък утрогестан е натурален прогестерон.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 16:43:00 pm от polisia »
Женичка, много се радвам..тихичко честито. Дано всичко завърши с едно прекрасно бебче след 8-9 месеца :):):)