0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Лиони, благодаря за закуската.
Поли, подобно беше изказването и на моя док когато фоликулите бяха 4-5. И 1 бил стигал само да е качествена яйцеклетката :wink:.
Аз днес съм почивка. Утре сутрин ще бъде пункцията.
Хубав ден на всички :bighug:!
Добро утро момичета
Днес сутринта не издържах и правих тест,и разбира се е  :bfn: но вещица още няма, така че някак си ми е спокойно,ще изчакам още някой и друг ден и пак ще направя ако не ми е дошло до тогава. Лек и спокоен ден на всички и много стиснати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и успех на всички нечакащи и ловуващи yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
Добро утро момичета
Да се впиша и аз в новата темичка  :D
Галка, докато я няма вещицата не губи надежда
Лиони, мерси за закуската
Гергана, на Полисия мъжа е прав. Може само 2 да са подходящи, но дано от тях да излезнат най-хубавите бебчета  :crossfingers: :goodluck: така че горе главата
Ето и малко вирусчета, че в бременната темичка взе да оредява и трябват нови попълнения :lol:
Чакаме ви
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Добро утро момичета,
Хубав ден ви пожелавам!

Поли -  :crossfingers:!!! Ама верно мнооооого сърца се подредили този месец!  8O 8O 8O

Гери - горе главата и само положителни мисли!

Моята БТ е много странна. Три дни беше нисичка, днес пак си е добре според мен. Обаче днес ме понаболва корема много ниско долу, много странна тъпа болка. Оф сигурно е ПМС, незнам!!!???

Взимам си от закуската и се залавям за работа, но преди това да мииииииииииииина под вирусчетата, дана да ме опръскат!!!
Краси

Привет,дами!
Минавам да ви нагледам.Време е вече някоя да се похвали.
При мен нещата май са били и по-добре.С възпалени бъбреци съм поради лекарска небрежност,ама като си пия сега антибиотика и ще се оправя.Важното е,че бебка е добре :)
Ето и вирусчета от нас :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Краси, браво на бебка , на теб бързо да оздравееш.
Гальонди, Гергана стискам ви палци.

Аз минавам да се изкъпя във вирусчетата :bubblebath: и да ви пожелая лека нощ, че нещо ми се доспа и ще си лягам.

Добро утро
Днес от мен е кафето че нямам време за закуска
Лек ден
*
Здравейте и от мен .
Малко късно ,но да благодаря на Женито за прекрасната темичка която е пуснала ,сигурна съм ,че ще ни донесе мнпого късмет и не само на нас ,но и на теб Жени стискам силно палчета графиката ти е супер .
Лионка мерси за кафенцето ,тоцхно от това имах нужда  :D
Лек ден на всички .
Добро утро и от мен! С голямо желание ще Ви поканя на закуска :)

Много, много хубав ден Ви желая!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Добро утро милички
Аз вчера бях в Софето командировка и неможах да пиша, но много ми липсвахте. Драконче, Лионка благодаря за кафенцата много имам нужда
Гери успех днес миличка  :goodluck: :crossfingers: :goodluck: и никакви черни мисли. Цопвам се и аз във вирусчетата, че много ми трябват и на мен тази седмица  :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:
Лек ден милички
*

• 1357
Здравейте, момичета!
Мина ми пункцията - засега единственото, което ми казаха е, че и в двата фоликула е имало яйцеклетки. Сега остава да се моля всичко с тях да е наред. Така ме е страх утре като ми се обадят ембриолозите да не ми съобщят лоши новини... Сън няма да ме хване тази нощ :(.
Хубав ден на всички!
*
Стига дееее Гери, я се стегни  osi_6
Както си ми съгражданка знаеш ли как бързичко ще те намеря и натупам  :lol:
Всичко ще е наред
Ей, не така Гери...сега само положителни мисли и хубави сънища..Всичко ще се подреди! Усмихни се! :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

• 1357
Жени, как ме развесели само :lol:!
Благодаря ви, момичета, за подкрепата. Отвреме навреме се питам как ме издържате такова мрънкало и то черногледо :oops:.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
gergana, стискам ти палци! Важно е, че е имало яйцеклетки. Мисли положително и оптимистично сега! Късмет!  :goodluck: :goodluck: :goodluck:

По повод мрънкането и черногледството, аз смятам, че трябва клуб да основем. Например "Млад песимист" или "Черногледи булки"... :lol: Шегувам се... Аз също съм мнителна и песимист по отношение на моите проблеми. И напоследък съм все по-притеснена и изнервена...

Аз пък съм в чудене каква е тази ниска моя БТ. От три дни пия и дуфастон, по лекарско предписание за всеки случай..., и защо не се вдига от него поне? Дори се чудя защо го пия, само да се тъпча с хормони...

Поздрави  :wink:
« Последна редакция: Май 18, 2011, 16:19:48 pm от polisia »
*
Привет щъркелчета :DЯ какво оживление е при вас :grouphug:
Женка браво за темата ,дано я напълните с  :bfp:!
Успех на всички

Здравеите моми4ета пойелавам на вси4ки много 4ерти4ки и усмивки.
Аз съм 12 ден след трансфер и днес си направих уринен и....... има6е две черти4ки е тест лентата бе6е по-бледа но това много ме зарадва намам търпение да доиде понеделник за кръвен.Малко ме притеснява 4е цял ден имам болки ниско долу като ПМЦ.
*
Здравей Ники стискам палци и кръвния да покаже +  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Добро утро на всички
Лек и спорен ден ви желая и стиснати палци за всички
*
Здравейте сладуранки.
Жени ,леле колко рано си станала ,и мерси за закуската с кафето .
Ники успех на кръвния .
Залагам си палчетата за всияки ,които имат нужда .
Здравейте всички! Жени, страхотна закуска!
Тези две чертички в графиката ти много ми харесаха...стискам палци :)