0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ  :pleasantry:
Polisia  heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:                      
sivanovaa  heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:  
Sismondi    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:  
Iana_86    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:
Iv_marinova    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:
Marilena    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:
Vitanova_1981    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:  
Titbar    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:  
Ruzka     heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:
Geri_81    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:
Isebs     heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:    
Kukla_ta    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:  
Mimasbg    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:    
Daisy86    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:  
Marmoranka    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:  
Val  heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:  
Foveri     heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:
K.s.stoyanova    heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:                     Plamak  heartbeat :00001754: :crossfingers: :goodluck:

В ПРОЦЕДУРИ  osi_9 :eggsperm:

Gergana needleani  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Mariq_81 :00001754: :crossfingers: :goodluck:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ   :bfp: :bfp:  

Galka1985 – 12.05.2011   :bfp: :crossfingers: :babyflips:
t.stankova - 13.05.2011   :bfp: :crossfingers: :babyflips:
 - 22.05.2011  :bfp: :crossfingers: :babyflips:
Златен дъжд - 25.05.2011  :bfp: :crossfingers: :babyflips:
Ioly    ?   :bfp: :crossfingers: :babyflips:
Acinci  ?  :bfp: :crossfingers: :babyflips:
Zyza  ?  :bfp: :crossfingers: :babyflips:  
krasunka - 23.05.2011  :bfp: :crossfingers: :babyflips:
Лора Райчева  - 26.05.2011  :bfp: :crossfingers: :babyflips:

Видели за м.Май :bfp: :bfp:  :cheerleader: :cheerleader:

vaci    :cloud9: :bori_023:
Женя  :cloud9: :bori_023:
Гальонди   :cloud9: :bori_023:

Момичета, надявам се да ви донеса късмет и нашите бременлинки да наръсят хубаво темичката, за да имаме и ние късмет.
Съжалявам, че аз я пускам, но стана много късно и затова... :oops:
« Последна редакция: Май 21, 2011, 21:09:03 pm от petqst »
Записвам се първа в новата тема дано да ни е на късмет.
Да докладва за моето положение - закъснява ми вече четвърти ден,симптоми почти нямам освен подут корем със странни усещания и леко чувствителни зърна и гърди и то не постояннои често уриниране ,но самовнушението е голяма работа така че незнам дали тези симптоми са реални. Тест още не мисля да правя защото и друг път ми е закъснявало,но се питам дали може да е станало чудото.
Охх, притесних се, че никоя бременелка не пуска теничка. Благодаря, Жени, дано се напълни с много положителни тестове. Аз съм изчакваща за сега  :D, ловът може би ще е в края на седмицата, а инсето - другата. Незнам как ще протекат нещата с тия почивни дни.
Успех на всички!
Здравейте момичата,
Новата ни темичка е супер! Дано се напълни бързо с много сбъднати мечти!

Женка, аз нечакам на 23 Май
Краси

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета!

Женя, благодаря ти за темата! Радвам се, че я пусна и че можем да стартираме новата седмица! :D

Аз съм от нечакащите! Но този път не се надявам на нищо... Миналата седмица бях два пъти на фоликулометрия и нещата не изглеждаха добре. Лекарят видя само по два фоликула в двата яйчника. На втория преглед след 4 дни - фоликулите почти не бяха пораснали. Имаше един спукан, но явно е разпукан, без да е бил узрял достатъчно и качествено. Според лекаря се касае за намален яйчников резерв. Но трябва да направя и кръвни тестове, за да се постави диагноза. От няколко дни ми е изключително тъжно и подтиснато. Търся информация, за да се ограмотя малко и се настройвам психически, че нещата при мен няма да са лесни. Дано все пак не се окажат съвсем трагични...

Поздрави на всички! Пожелавам ви една хубава и късметлийска седмица!
*
Честита нова темичка, Жени, дано донесеш много късмет и да завалят  :bfp: :bfp: :bfp:
Лек ден и много стиснати палчета на който за каквото са нужни  :goodluck: :crossfingers:

Каня ви на късен обяд, заповядайте :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Здравейте момичета
Женя не се съмнявам че темата ще е успешна,
Хайде аз първа ще ви наръся с вирусчета
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
*
  лелееееее Поли 8O , направо ми скри шапката, много обич, много нещо  :lol:
Недей се шашка предварително, нека да направите изследванията и тогава ще го мислите. Дано не е това, което е предположил док.  :crossfingers:
Краси, оправена си  :)
Ауууууууууу вирусчета  :bubblebath: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: мерси Лионка, дано наистина донеса късмет на всички  :P
*
Здравейте момичета! Честита нова темичка! Жени, дано наистина се препълни с прекрасни новини :) Аз се помъчих сутринта този път аз да сътворя нещо, но нещо не ми се получи ::)))
Поли, не се отчайвай и не се потискай! Почти всичко е лечимо и възможно! Глупостите са само и единствено в главите ни, където си  ги навиваме. Миналата година точно по това време претърпях операция лапароскопска и след нея се потвърди гадната диагноза - Ендометриоза! Бях наистина страшно претиснена и депресирана,след всичко прочетено за болестта, смятах, че много трудно ще мога да забременея спонтанно, ако въобще стане..... борих се една година с гадината, спряха ми изкуствено цикъла за половин година ..... но ето виж - вече съм бременна. Пожелавам ти в най-най скоро време да се случи това нещо и при теб!!!
Желая ви много късмет, момичета и един прекрасен ден :)
Ето и малко вирусчета от мен по следобедно време  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*

polisia

• 291
Женя, първо се позачудих за каква обич ми говориш... Но се сетих, какво визираш... и даже ми стана едно оптимистично и смешно... Еми какво друго ни остава, освен да има love and peace  :lol: Нали любовта ще спаси света... Пък и каквито и диагнози да ни слагат, важно е да не се предаваме и да мислим положително.
На теб ти желая много късмет!  yahoo_33

Mally, благодаря ти за окуражителните думи! Пожелавам ти хубав ден! yahoo_33
Здравейте момичета :)
Честита нова темичка, цял ден проверявам дали сте я пуснали...
За съжаление на мен ми дойде днес  :( Може да ме махнете от списъчето с двете чертички... Ще се включа в ловуващите другата седмица.
А дотогава стискам палци на всички ловуващи и очакващи +++++ резултат  :bighug:

Здравейте милички,

Женичка, много хубава темичка си заформила..добре че си ти :):):)

Аз заявявам, че от следващия месец ще работя по-малко и ще успявам да пускам и аз темички..надявам се да позволявате!

Цункам ви и ви желая порой от  :bfp: :bfp:

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте, щъркелчета!  :D
Като видях, че нямате темичка, тръгнах да ви правя, но Жени ме изпревари, за това от мен само вируси, с които се надявам да заразя всички ви до една
polisia, при специалист ли ходиш на прегледи или обикновен гинеколог, може би си казвала, но аз съм изпуснала, наслушала съм се на диагнози от некомпетентни, за това те питам.
Късмет на всички в процедури и очакващи.  :D
Пак си хванах вирусчета.

Момичета, желая темата да е много успешна, много късмет на всички.
« Последна редакция: Май 16, 2011, 18:11:37 pm от Златен дъжд »

*
Цветенце, то не останало до срещата с бебчо  :D леко раждане миличка и здраво бебче.
*
Честита нова тема, момичета! Дано е на късмет! :)

Желая на всички ви хубава и успешна седмица. :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добър вечер и от мен!
Жени, дано темичката се изпълни с хубави новини! Ех, и мен си ме сложила в списъчето :balk_21:.
Аз в сряда съм на пункция. Днес бях на преглед - оптимистично настроена от онзи ден, че се виждат 4-5 големи фоликула уж, а днес - само 2 били подходящи 8O! Пак ми потънаха гемиите :(. Изобщо се питам вече ще стигна ли до трансфер?
Успех на всички ловуващи и очакващи!
Добър вечер муцунки :)) !
Жени много хубава темичка миличка :)) а тия бебоци са много сладки в тези саксийки :)
Нека да е много късметлийска темичка и да се напълни с хубави тестчета :)  :bfp:
Поли графиката ти е образцова  :D успех с изследванията дано не е това което мисли твоя док и съвсем скоро да се окажеш бременна  preggo
Катрин успех този месец дано да е твоя както и на всички момичета,стискам палци  :crossfingers: :crossfingers:
gаlka1985 хайде да се отчетеш подобаващо с това закъснение  :bfp:
Ейй Гери никакви потънали гемии,само хубави мисли,още малко не остана и ще си ги топлиш бебоците 9 месеца  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :babyflips: :bighug:
Цвете и от мен  пожелания за безпроблемно раждане и най-незабравимата среща с бебка  :P
Йолчето и Мимето ми се загубиха нещо   :?
Стискам палчета на всички ловуващи и нечакащи да е късметлийска седмицата  :crossfingers: :bfp: :bfp:
Ето малко вирусчета и от нас с бебо :))) за нощното ловуване  
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Лека вечер сладурки !
Целувки на всички  :kiss:

Вярвам!!!!
Добро  утро, много спинкате момичеееетаааа
Хайде да закусим
Лек ден
*

polisia

• 291
Добро утро!

Lioni, благодаря ти!  :bighug:

Цвете, ходя при специалист. Но аз винаги съм със съмнения. И сигурно ще се допитам и до друго мнение...по-нататък.
На теб ти пожелавам леки оставащи дни и безпроблемно раждане!

Bebeshori, благодаря ти! Дано се окажеш права! Поздрави на теб и бебето!  :wink:

Gergana, не се притеснявай, всичко ще бъде наред! Стискам ти палци и ти желая късмет!  :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Ще опитам да те развеселя малко, ако мога. След фоликулометрията се оплаках на мъжа ми, че имам само 4 фоликула и той ми каза - Ама на теб не ти трябват 4 бебета, а само 1, най-много 2. Мъжка му работа, но поне мисли положително човека...

Момичета, пожелавам ви хубав, слънчев и успешен ден!
« Последна редакция: Май 17, 2011, 08:42:43 am от polisia »