Здравейте, дами!
Ние още се броим на дни в тикера и нямаше дори време за запис в темата, но сега успявам... По крайно неприятен начин обаче - имам силно кървене от сърната и 2 дена ще се храним с АМ, та имам организационно време.
Моля за помощ - не знам дали въпросът е за тук, но и не мога да намеря другаде темичка:
Калин засука едва преди седмица. Още от раждането правим опити, но по анатомични причини едва сега успя; досега се цедях с помпа и така ядеше. От началото съм със силиконово зърно, иначе съвсем няма шанс. И въпреки това само за тази една седмица ми видя сметката: от днес вече кървя обилно от пукнатини и на двете зърна, а кърменето и досега беше толкова адски болезнен процес, че ми се прищя да го сменям за секцио, всеки път.
Доки в Токуда препоръча да минем на АМ за 2 дена да се освестя. Но имам много кърма и искам-не искам трябва да се поизцеждам на всеки 3 часа, иначе, освен дето тека като чешмичка, гърдите болят зверски. Затова и имам силни опасения, че то ще е затворен магически кръг, а не лекуване...
Някой има ли опит? Ако имаше емотиконче, дето да вие от болка, тук щеше да му е мястото! Тъкмо приключих, отново, да цедя кръв и кърма, защото гърдите ми са подути до пръсване... Не съм мрънкало, ама ми се гади