0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

4udenka

странна телесна температура
« -: Юни 05, 2006, 13:50:32 pm »
Здравейте

От няколко дни имам външна телесна температура 37.1-37.2 , гадене и липса на апетит ,а в следвашия момент огромен апетит.Нямам наблюдения да съм настинала или да съм лепнала някакъв вирус.
Въпроса ми е , възможно ли е тази висока телесна температура да се дължи на бременност?Не меря базална , а и имам още 3 дена до МЦ.Тест няма да правя защото е още раничко.
Моля , ако има момичета който са наблюдавали нещо подбно в ранна бременост , ще се радвам да споделят. :oops:
*
« Отговор #1 -: Юни 05, 2006, 15:19:19 pm »
Ами много различно за съжаление :D Има жени на които им става лошо, а други нищо не усещат.По-принцип е възможно да е от бременност и дано да е така :wink: Направи си кръвен тест и ще разбереш.Успех!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: странна телесна температура
« Отговор #2 -: Юни 05, 2006, 15:20:09 pm »
Цитат на: 4udenka
Здравейте

От няколко дни имам външна телесна температура 37.1-37.2 , гадене и липса на апетит ,а в следвашия момент огромен апетит.Нямам наблюдения да съм настинала или да съм лепнала някакъв вирус.
Въпроса ми е , възможно ли е тази висока телесна температура да се дължи на бременност?Не меря базална , а и имам още 3 дена до МЦ.Тест няма да правя защото е още раничко.
Моля , ако има момичета който са наблюдавали нещо подбно в ранна бременост , ще се радвам да споделят. :oops:

Да възможно е в ранна бременност!!!! Но също така е възможно и при лека настинка да се получат същите признаци!!! Така че губи смисъл всякакъв коментар докато няма закъснение на МЦ.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #3 -: Юни 06, 2006, 13:22:18 pm »
Миналият месец при мен беше същата ситуация и умирах някой във форума да ми каже, че това е сигурен признак на бременност. Имах Т 37,4 от 14 до 28 ден, когато отново претърпях разочарование. И тази температура я имах без да съм болна и без да имам овулация/както стана ясно от фоликулометрията/. Този месец имах овулация, а аксиларната Т ми е нормална. Май не винаги тел. темп. се повишава?
*
« Отговор #4 -: Юни 06, 2006, 13:35:06 pm »
зависи къде я мериш.По принцип след овулация температурата ти трябва да се повиши и да мине 37С.
*

4udenka

« Отговор #5 -: Юни 06, 2006, 14:42:57 pm »
Меря я под мишка :) Точно за това писах "външна".Днес все оше си имам 37.00 , но и положителен тест за бременност.До началото на М имам още цели 2 дни.Не знам дали да се зарадвам или да си трая:)
*

Starlet

• 1937
« Отговор #6 -: Юни 06, 2006, 14:46:47 pm »
Меря я под мишка :) Точно за това писах "външна".Днес все оше си имам 37.00 , но и положителен тест за бременност.До началото на М имам още цели 2 дни.Не знам дали да се зарадвам или да си трая:)

Я си трай от суеверие поне още 3-4 дни!!!  :D  Но ще стискам палци теста да си е все така през следващите 9 месеца  :D
« Отговор #7 -: Юни 06, 2006, 17:12:21 pm »
А тази температура непрекъсната ли е, усеща ли се по някакъв начин - горещо, или студено...
*
« Отговор #8 -: Юни 06, 2006, 17:13:31 pm »
Стискам палци :D
*
Re: странна телесна температура
« Отговор #9 -: Юни 06, 2006, 19:25:54 pm »
Здравейте

Аз бях така. Още преди да разбера, че съм бременна ми се беше отворил такъв апетит.

Пожелавам ти след 10 дни на прегледа да се види плодно сакче

*
« Отговор #10 -: Юни 06, 2006, 19:42:42 pm »
От години съм си забелязала, при редовно мерене на външна температура, че от 16-17 ден от МЦ до 28 ден в слетобедните часове вдигам 37,1-37,2 и късно вечер спада. Това е до 28 ден и началото на М. Доктори са ми казвали, че е нормално. Дали е така незнам. Просто си ходя 2 седмици всеки месец с температура.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #11 -: Юни 06, 2006, 20:46:40 pm »
Цитат на: RIBA
От години съм си забелязала, при редовно мерене на външна температура, че от 16-17 ден от МЦ до 28 ден в слетобедните часове вдигам 37,1-37,2 и късно вечер спада. Това е до 28 ден и началото на М. Доктори са ми казвали, че е нормално. Дали е така незнам. Просто си ходя 2 седмици всеки месец с температура.

Мила Риба и при мен така се получава.Вдигам си температура  37.1-37.2 и когато настъпи  М .тя спада и всичко си е по старому.Почвам да я вдигам след ову.Явно е нещо нормално..... :lol:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Юни 06, 2006, 20:48:47 pm »

:crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers: :balk_21:
*

4udenka

« Отговор #13 -: Юни 07, 2006, 09:27:07 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата:)
« Отговор #14 -: Юни 07, 2006, 10:43:40 am »
А дали повишената температура се усеща по някакъв начин?Има ли външни признаци?

*

Starlet

• 1937
« Отговор #15 -: Юни 07, 2006, 11:00:09 am »
Цитат на: samorasliche
А дали повишената температура се усеща по някакъв начин?Има ли външни признаци?

Ами зависи до колко познаваш тялото си! Аз например като вдигна 37 и нагоре се усещам.  :)
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #16 -: Юни 07, 2006, 11:29:19 am »
саморасличе ми най малкото поне ставаш по-топличка :wink: никога ли не си вдигала температура?
« Отговор #17 -: Юни 07, 2006, 12:17:32 pm »
Аз като повиша температура ми е по - скоро студено, отколкото топло, а като и прибавя студените ръце .......... ужас съм
 :D

А вие топлички ли се чуствате или студени... :D  :D
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #18 -: Юни 07, 2006, 12:20:56 pm »
ами да ти кажа миналата седмица като вдигнах 40 градоса и бая си ми беше студеничко защото такава треска получих че все е едно бях на северния полюс :wink: което е странно а парех като нагрята печка.инъче различно зависи от температурата и организма.
*

4udenka

« Отговор #19 -: Юни 07, 2006, 13:56:02 pm »
на мен ми става ужасно студено , ръцете и краката - лед , а тялото горещо - като парно ставам:)