0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Така е, Гери, хидросалпинксът само вреди. Радвам се, че направихме лапароскопията и сега нещата са ясни. Знаеш ли на кой ден е препоръчително да се изследват АМХ и Инхибин Б?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Доколкото знам Инхибин Б се изследва на 3-и ден, а за АМХ няма значение деня. Като гледам май повечето момичета ги изследват и двата на 3-и ден за да минат с 1 бодване :wink:.
*
Гале къде си, чакаме новини колко дечица си прибра на топло  :)
Жени, прибрах си 2ма Галюнковци :) И двечките бяха клас А-
Останалите хубави ембриончета ги замразихме(7 сладоледчета!)
Сега чакам 22ри и ще има да ми трепери гъзеца. В клиниката ми казаха да пусна кръвен на 19ти (защото броят 14 дена от пункцията- на 5ти) Аз обаче ще изчакам 22ри. Друг път съм голям смелчага на тестването, този път някой ще трябва с белезници да ме закара до лаборатория  :balk_600:

Гальонди миличка дано,с теб сме  :goodluck:
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Гальонди, ей сега мернах дневника ти и понеже не видях някъде да се пишат мнения по него реших да ти пиша тук ! Много, ама много стиснати палци !!!  :D
Дано! дано! за годишнината имате най-голямата радост  :D

Йоленце, слънчице златно ! Целувчици  :D

Успех на всички ловуващи и очакващи !!!
Добро утро мацки
Гале-браво на теб, успех
Лек ден
Момичета,
Добро утро!

Гале, стискам ти палци всичко да е ок.
Краси

Галенце, стискам палци за 22ри :)

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Здравейте момичета
Два дни не съм ви чела и сега тези лоши новини ми дойдоха малко повече.  :(
 Serendipity, съжалявам миличка. Дано поне да стан бързо по фонда.
Policia  дано предположението за намален яйчников резерв се окаже грешно.
Geri, и на теб стискам палчета диагнозата да е грешна. :crossfingers: :crossfingers:
Надявам се поне Галето и Мимето да се похвалят скоро с хубави новини и да ни зарадват.
Пускам вирусчета на всички които имат нужда и това че не съм ви споменала не означава, че не ви мисля и вас  :wink: :green_dust_1: :green_dust_1:
Лек ден на всички  :kiss:

*
Здравейте  мацки, как стее?
Гальонди, стискам силно палците и не ги пускам.... двете зрънца да си седят там на топло и да се развиват :)
Чакам Мимето да се похвали скоро!
Полисия, това е просто предположение, дай Боже не е така!
Гери, дано и при теб е объркана тази диагноза!
Моля се за вас и ви стискам палци на всички !!!  :crossfingers: :crossfingers:
Аз онзи ден ходих на преглед, правих БХС...всичко е ок с бебчето, но не се показа бе ::)) не го видяхме какво е, инатливо :D

Лек ден, момичета , много, много късмет и доза вирусчета от мен  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: !
« Последна редакция: Май 12, 2011, 12:34:12 pm от Mally »
*
 :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath: във вирусчетата  :D, че много ми трябват
Миме съжалявам миличка  :(
за всички останали :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Гери, Полисия  :bighug: :goodluck: :bighug:
Галеее ех утре отлиташ за родна земя и стискам всички видове палци тези 2 бонбончета да се превърнат в девойка и в младеж  :D
*
Благодаря ви момичета! Страхотни сте!  :hug2:Дано ми се захванат душичките, и 2те!!!  :cloud9:
Утре излитам за БГ.. То ще бъде "г*з път да види"  :lol: Първо перез Торонто (Ех, Канада), после Франкфурт, та ееее най-после Софето :) 18 часа долу-горе, с полети и между тях! Като кацнем в БГ, ще ми трябва кран!! Да ме носят с него!  :lol:
Ще се включа, само да се прибера на родна земя :) Целувки на всички  :kiss: :kiss: :kiss:

Момичета, как сте.
Аз днес ходи да си купувам дрехи.Вманиачила съм се по магазини Мания (за дрехи втора употреба) и понеже днес е най-евтиния ден, всеки четвъртък ходя да си избера нещо.Днес си купих 4 блузки и 1 панталон 7/8.Всичко това за малко над 1лв. :D
Освен това имаше наблизо и Хиполенд.Влязох и вътре имаше и леглото и количката, които съм си харесала.Видях ги, показаха ми как върви количката, какво си има, как се регулират нещата.Страхотна е, вече твърдо съм си за нея.Леглото също е супер "на живо".Много съм доволна, разучих и е точно това което очаквах.

п.с.: Пропуснах да ви кажа, че днес взех и 1 пакет стрък от бабини зъби, сега го правим и от други ден почваме да го пием.
« Последна редакция: Май 12, 2011, 20:25:54 pm от Златен дъжд »

*
Леле Златен дъжд, от сега си се подготвила  :lol:
пожелавам ти съвсем скоро да ти се наложи да си я купиш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
А нашите бременлинки къде са ??? защо вече не ни посещават  :(
късмет на всички и целувки
Привет,момичета!
От доста време не съм писала,но нямам никакво време.Утре най-накрая ми свършва държавната практика,но пък ще започвам да се подготвям за държавни изпити :(
Важното е,че бебка е добре-рита ли рита.Само дето мен май ме е подгонил един цистит и утре ще ходя да си пускам изследвания,но нямаме други оплаквания.
Ама вие ме натъжихте,момичета :(
Миме,съжалявам,миличка,просто не знам какво мога да кажа :bighug:
Гери,полисия-искрено се надявам диагнозата да не е тази :crossfingers: :bighug:
Serendipity,желая ти бързо възстановяване,мила.Новините изобщо не са приятни,но поне сега знаеш накъде да се насочиш.Няма начин да не те одобрят по фонда с тази диагноза.Дано по-бързо да стане и да успеете още на първия опит!!! :bighug:
Поне Галка е с хубави новини-браво,миличка.Стискаме ти палци с бебка за най-хубавия резултат с сладки бебока на финал :crossfingers:
Сега да ви наръся едно хубаво с нашите вируси,че дано прихванете от тях :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
п.п.сисмонди ми се губи нещо?!
[/url]
Добър вечер милички !
Галче браво миличка,много да се пазиш сега бебчовците да растат  :P,ще стискаме здраво палците до 22  :crossfingers: :bfp: :bfp:
Леко пътуване утре и да пишеш като пристигнете  :cuddle:
Мими съжалявам миличка  :balk_144:
Serendipity съжалявам за лошите новини  :(
Mally бебчето сигурно е срамежливо но ще се покаже какво няма къде да ходи  :lol:
Гери какво стана днес миличка , какво казва док ? Много те мисля  :cuddle:
Златен дъжд дано скоро на живо да видите как върви количката и как спи бебчо в легълцето,желая тии го от сърце  :crossfingers: :crossfingers:
Жени тук сме миличка,ние не можем без вас и много ви обичкаме  :balk_21:
Уххх хайде вече да имаме хубави новини,стискам палчета на всички ви  да видите едни хубави  :bfp:
Мен ме хвана някаква настинка но надявам се утре да съм по добре.
Лека вечер милички!
Целувки на всички....

Вярвам!!!!
*
Добър вечер, скъпи дами! :)

Иванита, Краси, Бебешори, благодаря ви за милите и окуражителни думи! :bighug: Така е, важното е да се знае какъв е проблемът, за да се работи по преодоляването му. До края на месеца ще подам документите.

Гери, какво ново има при теб? Чакам положителни резултати и стискам палци за успешен финал на опита!

Прегръщам ви всички с пожелания за лека и спокойна вечер! :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добър вечер, момичета!
Миме, страшно съжалявам :(. Не знам какво да кажа просто...
Днес при нас са малко по-добри новините от предходните дни. Докато чаках резултата от естрадиола в клиниката така бях се отчаяла... И като ми го донесоха - утроил се :cheerleader:. Ее, крайно време беше да започна да реагирам на тези конски дози. И на прегледа се видяха 5 фоликула, но единия бил малък и бил малко под въпрос. За инвитро е супер малък брой, но...
Златен дъжд, не си само ти - аз голямо разглеждане в 1 бебешки сайт. То дето се казва "тя рибата още в морето, пък ние вече слагаме тигана" ама пусти му и мерак :lol:.
*
Гери браво миличка, ето че все пак има нещо хубаво  :D ха сега и 5-те, ако не поне 4-те да се оплодят и да стоят на топличко при теб 9 месеца  :)
Серендити, Полисия вярвам, че и при вас нещата ще се наредят
Бебешорка, зная че не сте ни забравили, но ми е мъчно за вас, въпреки че адски много се радвам, че не пишете много в щъркеловата темичка, а в бременната  :D
Лека вечер на всички
Re: Топла Майска темичка препълнена с ++++++ тестч&
« Отговор #79 -: Май 12, 2011, 22:45:28 pm »
Момичета, как сте.
Аз днес ходи да си купувам дрехи.Вманиачила съм се по магазини Мания (за дрехи втора употреба) и понеже днес е най-евтиния ден, всеки четвъртък ходя да си избера нещо.Днес си купих 4 блузки и 1 панталон 7/8.Всичко това за малко над 1лв. :D
Освен това имаше наблизо и Хиполенд.Влязох и вътре имаше и леглото и количката, които съм си харесала.Видях ги, показаха ми как върви количката, какво си има, как се регулират нещата.Страхотна е, вече твърдо съм си за нея.Леглото също е супер "на живо".Много съм доволна, разучих и е точно това което очаквах.

п.с.: Пропуснах да ви кажа, че днес взех и 1 пакет стрък от бабини зъби, сега го правим и от други ден почваме да го пием.

Здравеййй :)
И аз съм се зарибила по магазините "мания".Както съм и безработна... аз успях да се сдобия с дъново гащеризонче (със скъси панталонки),2 блузки с дълък ръкав 2 потничета и една ватирана блуза на Вранглер за мъжа ми всичко това за 3 лв.Много съм доволна
Потърсих инфо относно билката бабини зъби.Пише много хубави неща.Може ли да се купи свободно от дрогериите и трябва ли да се консултирам с лекар преди да започна прием?
« Последна редакция: Май 12, 2011, 22:58:52 pm от sweet_dream »