0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър ден и от мен ! :P
Първо сядам на масата да похапна  :D макар и за обяд ако е останало нещичко, Мим пак рано рано си станала.Не остана мила,много стиснати палчета за едно хубаво  :bfp: утре.
Ехаа Гале днес бебоците се прибират и дома при мама   newsm04 :) и ще си стоят там на топличко,не съм пускала палците  :crossfingers: :crossfingers:,като се приберат чакаме новини  :cuddle:   
Йолче дано си по добре миличка,милото да ти направи едно масажче,бързо да се оправяш  :kiss:
Лори доста момичета за забременели с твоята диагноза няма да се отчайваш ще стане бебочето  :crossfingers:
Mally благодаря ти  :bighug:
Герии къде си миличка какво става с теб ?!
Галче,Йоли добре съм милички,благодаря че мислите за мен  :bighug:
пия  си лекарствата,пазя леглото  :lol: спазвам стриктно инструкциите на док  :)
Стискам палчета на всички момичета  :crossfingers: и хайде да се показват вече хубавите  :bfp:
Хубав ден муцунки !

Вярвам!!!!
Здравейте,

Гале, стискам палци за много хубави и здрави бебенца :):)
Женичка, добре сте се потрудили :):)

А Туцинката ме притеснява вече, няма ли щъркелова новина :(:(

Ето от моите вирусчета за който иска :) :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

:a_cat_06: аз искам  :D
bebeshori дано да си права благодаря за милите думи
смятам да отида на 20ти ден понеже ще започвам работа , но след като МЦ ми е 27-дневен трябва да се види  :oops:
Хайде и аз да си хвана малко вирусчета. :bubblebath:

п.с.: Може да ме преместите в НЕчакащи около 25-ти Май.
« Последна редакция: Май 10, 2011, 21:44:48 pm от Златен дъжд »

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Тук съм, Бебешорче :wink:. 2 дена не съм ви чела и сега си наваксвам.
Не съм писала тук за да не развалям настроението, но нещата при нас са доста зле и съм се отчаяла напълно :(. Освен всичките ни други екстри може би съм и с намален яйчников резерв. Стимулират ме с максимални дози, а яйчниците не отговарят 8O. Вчера ми казаха, че ако продължавам в същия дух може изобщо да не стигна до пункция и да се наложи да прекратим опита по средата. Днес пак бях на преглед - пак сме зле, но 2 фоликула започнали да растат. Шанса ни е меко казано нищожен. Цяло инвитро за 2 фоликула само. Кой знае изобщо има ли яйцеклетки вътре... И така. В четвъртък пак преглед.
Стискам палци на всички ви :bighug: :bighug: :bighug:!!!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета!
Днес бях на преглед и положението при мен не е много розово. С ехограф се установи, че имам само по два антрални фоликула и в двата яйчника и един от тях е доминантен -12,5 мм. Ще ходя след няколко дни отново, за да видим дали ще нараства. От 7 месеца според БТ и овулационни тестове овулацията ми се оказваше много ранна към 9-10 ден, а сега е 12 ден и тепърва предстои, ако изобщо ще я има...
Според лекаря имам намален яйчников резерв, което ме хвърли в ужас. Друго проблемно не се видя, но това си е достатъчно. Лигавицата ми дебела 11 мм., което пък е положително... Ще трябва да изследвам и LH, FSH и Анти-мюлеров хормон, но другия цикъл...
Извинявайте, че ви занимавам с моите проблеми, но не зная в коя тема да пиша, не открих такава...

gergana, стикам ти палци  :goodluck: :bfp: :bighug:
« Последна редакция: Май 11, 2011, 01:23:41 am от polisia »
Добро утро
Гери, Полисия - дано всичко се оправи при вас, стискам
Лек ден
Добро утро милички !
Лиони мерси за закуската пак си се погрижила да не стоим гладни  :D сядам на масата  :lol:
Гери вярвам че в крайна сметка нещата ще се наредят,стискам силно плачета миличка тези две фоликулчета да са силни борчета и да станат две сладки бебчета  :babyflips: :babyflips:.
Полисия дано всичко е нормално с изследванията които ти предстоят и всичко да се подреди  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:  
Мими чакаме тетстчето  :bfp: :crossfingers: :bighug:
Гальонди как са дечицата миличка на топличко ли са вече  :)  yahoo_17 yahoo_17
Някой няма ли новини от Туцката ?!
Лек и много положителен ден желая на всички !
« Последна редакция: Май 11, 2011, 08:37:19 am от bebeshori »

Вярвам!!!!
Добро утро!
Лиони мерси за закуската-нареждам се при вас.
Гери,Полисия  :crossfingers: :crossfingers: всичко се подреди при вас и резултата да е възможно най-добрия.

Мими чакаме тетстчето  :bfp: :crossfingers: :bighug:

С мойто момче решихме да изчакаме до утре и тогава да направим и кръвния и уринния ,ако все още няма  :witch: .За сега няма изгледи за М,но може и да е от Дуфастона.Иначе на моменти си имам такива силни ПМС,че очаквам лошите новини всеки момент.Ще ви кажа утре резултата-дано да е този на който се надяваме всички.
Лек ден!

*
Добро утро, еее Миме недей така силни ПМС може и да са силни бременни показатели, продължавам да стискам силно палците, Лионка благодаря за закусчицата, Поли не е чак толкова зле положението, това според мен са само догадки как така прецени, че имаш изчерпан яйчников резерв  :x Ох, Гери защо така мила се получава, ееее значиии , дано тези 2 фоликули се окажат здравички и да си имате 2 бебочета на финала  :wink:, Гале къде си, чакаме новини колко дечица си прибра на топло  :) /е сигурно по-късничко ще пишеш ама.../
Силно стискам палците за всички и ви пожелавам един прекрасен ден  :P
Добро утро!
Гери, чета перипетиите ти в ин витро темичката и стискам силно палци да извадите поне едно яйчице.
Гальонди, браво за ембриончетата! Сега да си ги държиш на топличко и да не ги пускаш никъде.
При нас положението е доста изнервено. Няколко дни съм раздразнителна, не ми се говори с никой, от тук и мъжа ми се изнервя и 2 дни почти не си говорим. Финансовият част е проблем вече от всякъде. Най-мъчно ми е, че никой от близките ни не знае за проблемите ни и няма кой да помоля за помощ.
*

polisia

• 291
Здравейте!

Гальонди, желая ти много късмет и успех!  :bfp:

mariq_81, стискам ти палци за  :bfp:

Момичета, благодаря ви успокоителните думи, които ми влияят много положително и оптимистично!
Женя, лекарят не каза, че е изчерпан, а подозира, че е намален заради малкия брой фоликули. Ще трябва да направя и кръвни изследвания на третия ден... Дори каза, че след като един път е станало естествено забременяване, пак би трябвало да стане. Но аз лично се притесних много..., защото точно това не го очаквах. Може би драматизирам, но вече и моите нерви са на ръба... И се радвам, че отидох на преглед, защото нямам време за отлагане...

Поздрави на всички! Желая ви хубав и слънчев ден!
*

• 1357
Здравейте, момичета!
Миме, стискам палци и ще чакам да се похвалиш!
Поли, ако диагнозата се окаже действителност наистина няма много време за губене, защото този процес е необратим. Но си има начини за справяне и с това. Пускам ти 1 от темите да разгледаш. Има още няколко(озаглавени високо ФСХ, има ли успели момичета с ИЯР или нещо подобно). Ще трябва и аз пак да ги прочета май. Били супер учудени докторите, че имам такъв проблем, а нямам 30 години. Явно всичко е възможно, то с моя късмет ще се учудя ако въобще нещо ни е наред :?.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39913.0
Хубав ден на всички :bighug:!
*
Здравейте, момичета! :bighug:

Гери, какви са тези неща, които чета от теб? Тази диагноза ми се струва много прибързана. Или не е поставена официално, а са само съмнения? Желая ти успещен завършек на опита, в никакъв случай не се отчайвай. :bighug:

Мен сутринта ме изписаха, много добре се чувствам засега. Хубав слънчев ден на всички, и свръхдоза добро настроение!
*
От къде те изписаха, аз май съм пропуснала, какво става  :oops:
момичета не се отчайвайте, първо трябва фактите да говорят, трябва да има доказателства, без догатки
*
Женя, изписаха ме от болницата, вчера беше лапароскопията.
*

• 1357
Serendipity, как мина лапароскопията? Силно се надявам всичко да е наред! Бързо възстановяване ти пожелавам!
При мен ФСХ е винаги на горна граница, фоликулите са малко на брой и сега не реагирам... Съмнение няма, просто ако всичко пропадне ще трябва да изследвам АМХ и Инхибин Б да проверим колко точно зле е положението :(.
*

polisia

• 291
gergana :-), благодаря ти за инфото. Ще я прочета. Аз зная колко е лоша тази диагноза и съм се шашнала от вчера. Аз съм на 33 години. Последното ми изследване на FSH преди 5 месеца беше 8,8 - високо, но в норма. Сега направо ме е страх да го изследвам. Струва ми се, че много млади момичета се оказват с намаляващ резерв и се чудя защо е така? Сигурно сме вече някакви мутирали същества от лош въздух, лоша храна и т.н. :ask:
*
Гери, самата процедура мина много добре, но лявата ми тръба е прекъсната заради хидросалпингс, а дясната за нищо не става.
АМХ и Инхибин Б не съм си изследвала, какво ще ме посъветвате - да ги пусна ли да видим как са? ФСХ ми беше 2,55 преди 3 месеца.
*

• 1357
Ах, Serendipity, много съжалявам :(! Само лоши новини тези дни. Бях чела за хидросалпинкса преди моята лапароскопия и излиза, че с такъв не може да има забременяване и износване. Така че си отстранила един много важен проблем! Но сега няма да имаш възможност за инсеминация щом и другата тръба е увредена :(. Доколкото знам може да кандидатсваш по Фонда.
Иначе за АМХ и Инхибин Б какво да те посъветвам - аз като опарила се от неизследването им е ясно, че съм пристрастна и ще ти препоръчам да ги изследваш.