0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Мерси за отговора, момичета! Аз питам, защото една гинеколожка ми беше казала, че измерването на БТ е остарял метод... Но ще ги взема, пък каквото стане.

А за промените във възрастта - браво и дано приемат този проект!
« Последна редакция: Май 09, 2011, 15:16:19 pm от polisia »
Здравейте момичета и от мен в новата темичка. Дано да бъде много успешна и късметлийска и дано ни донесе повече :bfp: Късмет и успех на всички. :goodluck: :bighug: yahoo_17 stork-boy
*
здравейте и от мен
Да ни е честита новата темичка и да се напълни с мноооого  :bfp: :bfp:
Много стиснати палци на всички, да не ви изброявам поименно, че ще испусна някоя :crossfingers:
 :crossfingers:
 И естествено малко виручета   :) :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Хайде и аз да се цопна, пък дано хвана и аз. :bubblebath:
А вие бременелките, по-често да ни пускате вирусчета, че да ни заразите и нас от вашата хубава болест.
« Последна редакция: Май 09, 2011, 17:28:35 pm от Златен дъжд »

*
Здравейте момочета .
Аз малко късно се включван мно трябва да благодаря на Бебешорито за прекрасната темичка .Дано да е много късметлийска .
Жени ,Галка стискам палчета ,това д ае вашия месец .Разбира се и на всички останали ,си залагам цялата енергия и палчета и само хубави новини този месец .
*
Здравейте и от мен :) Как сте днес?
Първо да кажа  :welcome_1: на всички новодошли момичета и съвсем скоро да ги видим в 3-я списък  :crossfingers:
Бебка, сигурно ти е много мъчно за едното ембрионче, но Бог така е решил! След няколко месеца ти пожелавам да родиш най-здравото и прекрасно бебе на света!!!:)
Поли, вземи си графиките, никой няма да ти се смее, даже напротив! Успех на прегледа  yahoo_17
Дай Боже вече Туци да е една щастлива мама и да се гушкат с малката принцеса :) Има ли някой някакви новини от нея?
Жени, дано се е получило и това да е вашия месец!
Много късмет на всички момичета и една вечерна доза вирусчета специално за вас! Както казва Златен дъжд, айде дано ви заразим с тази хубава "болест"   :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Цоп, първа под вирусите.
Супер, хванах ги. :bubblebath:
Дано са много заразни и да ме хване 9-месечна болест много скоро.
« Последна редакция: Май 09, 2011, 22:43:05 pm от Златен дъжд »

Добро утро!
Заповядайте на закуска на открито.

Аз изчезвам да се трудя.
Лек ден на всички!

*
Добро утро и от мен :)
Миме, ти много рано ставаш за работааааааааа :) Прекрасен изглед, страхотна закуска! Благодаря :)
Бебешорке, много се зарадвах, като видях, че ти си пуснала темичката!! Да се върнем към традицията седмичната тема да се пуска от бъдещите мами вече видели  :bfp: :) Как си? Как се чувстваш?
Жени и Фовери, благодаря ви милички!!! Днес е деня на истината, БГ време 8:30 вечерта (тук 11:30 сутринта) отивам да си прибера дечицата на топло при мама  preggo Чак ми е някакво нереално и съм като замаяна!! Само се моля всичко да е наред!!!
На 23/24 Май ще се прежаля за тестче, въпреки, че на  пункцията ми казаха, че след 14 дена след нея мога да се тествам..
Гери, какво става с теб? :bighug:
На всички приятен ден и много  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Добро утро
Чак не ви се ходи на работа след закуската на Мария
Успешен ден на всички
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро и от мен муцунки. Ех, че хубаво тази сутрин... Закуска на открито...Галето ще си прибира бебоците- Гале, колко ще трансферират? Колкото и да са - нека всичките стоят на топличко при маминка :crossfingers: :bighug: Фови, успех с новия месец мила- нека, нека да е твоят месец! Жени, добре сте се постарали, и награда трябва да получите. Абе Златен дъжд, какво правите вие бе, лелеееее страшни сте- направо неуморни- пу пу ха дано. Марийче, така мила глези се и ние покрай теб с тези закуски- оххх малко остана, много се вълнувам да знаеш :wink:И аз въпреки, че тоя месец няма за къде ама да се цопна и аз във вирусите- ей така за късмет ако не за този, то за следващият месец  :) :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:
Бебенце, как си мила?
Аз да се оплача- вчера ми беше толкова лошо, всичко ме болеше- Колдрекс-сън, сън- Колдрекс и днес съм по-добре слава Богу.
Е, гмурвам се в задачките си за деня- които никак не са малко и ми се ще да избягам някъде, а на всички Ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден  :wink:

Страхотна закуска :) Мммм...нареждам се на масата - толкова красиво е и свежо :)
Гальонди стискам палци. Прибирай си дечицата и ще се срещнете отново след 9 месеца :) Аз не пиша много, но Ви чета всеки ден и вече имам чувството, че Ви познавам всички...затова  :bighug: :bighug: на всички
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Добро утро момичета,
Нареждам се на слънчевата маса! Времето е страхотно за сега! Пожелавам на всички усмихнат ден и много  :crossfingers:
Аз май приключих с лова, днес БТ е доста висока, аз не чакам да ми дойде м/у 21 и 23 май.
Краси

*
Здравейте сладурки  :)
Ех, че хубаво слънце е напекло в Русе, пък и закуската на Мимето също е слънчева, благодаря ти за което миличка  :) Утре е денят на истината много стискам палци Галче и на теб миличка много, тая вечер няма да ги пускам изобщо Златен дъжд ха така няма начин да не сте улучили момента  :) Йоли то и ти беше толкова старателна в началото  :P Красунка успех и на теб дано по 24-ти май има дъжд от  :bfp: :bfp:
Лек ден милички, отивам да се трудя  :D
Привет момичета  :bighug:
Миме прекрасна закуска
така като гледам имаме доста НЕчакащи момичета стискам палци на всички ви  :crossfingers: :crossfingers:
Стискайте ми и вие , макар че като гледам каква ми е БТ най - вероятно пак няма да има Ову  osi_8 , чесно казано не знам какво предпочитам ако се окаже , че има тогава няма никакво обяснение да не съм забременяла досега след като "всичко ми е идеално " според доктора . Да не ви товаря повече дано всичко да се подреди за всички ни Господ да е с нас и да успеем  :crossfingers:
Лорче, според мен температурата ти си е височка по принцип. Това нормално ли е за теб?
*
Здравейте
Миме, закускат е просто прекрасна - пейзажа направо ми отваря още повече апетита.
Гальонди, ще успеете миличка, и след 9 месеца ще гушкаш поне едно сладко мъниче :wink:
Лора, няма да се отчайваш мила, не знам кое беше момичето което не си отчете овулация а накрая имаше  :bfp: , дано и при теб стане така.
 Стискам палци и на останалите  :crossfingers: :crossfingers:
 Лек ден на всички и :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Здравейте момичета.
Миме, супер е закуската.
Ние ще си седим още вкъщи.Удължават ни болничния.В четвъртък ще разберем колко.
Йоли, Жени неуморни сме ама то материал не остана вече.Толкова дни подред.Пък накрая ще видим, ако не до 2 месеца се надявам да стане.

katrin ами висока си е  :lol: и не е много нормално за мен макар , че никога не ми е 36.1 например понеже си я меря към 9 не е много рано , че да е по ниска като цяло не знам какво ще излезе  :?
ivanita благодаря за милите думи дават ми кураж . Много ми се иска всичко да мине леко , но Господ ще реши . За всеки случай и аз се топкам  :bubblebath: в хубавите сини вирусчета  :wink: