0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Еееее най-сетне да се появиш мамче
Честито ви бебе Рая много да ви е здрава и да имате само щастливи мигове с нея  :D
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Ооо, Туци! Честито ви бебче :D! Да ви е жива и здрава Рая и много да ви радва! А на теб бързо възстановяване.
*
Туци, честито бебче! Да е жива и здрава малката Рая и да расте щастливо и усмихнато дете!  :)
Айй Туцинка браво миличка голяма принцеса си отгледала  :D
Да вие здрава и послушна прекрасната Рая  :) и да ви носи само радост и щастие и вие на нея  :bori_020:

Вярвам!!!!
*
Tucy честита дъщеричка - много красиво име има малката Рая!! Леко и бързо възстановяване ти пожелавам!

Туци, честита дъщеричка.Нека малката сладурка Рая ви носи само щастие и хубави моменти.Да расте здрава, умна и красива.

Момичета, понеже станало приказка за моите неща.Взех ги бабините зъби и съм направила бърканицата с мед (която от 2-3 дни вече я яде) за да подобрим колкото можем показателите.Едва ли ще му навреди, пие ги само той, но четох че при жени помага при ендокринологични проблеми и нередовна менструация.Помага и за друго, но на мен първите 2 са ми проблема.Аз не пия нищо от неговите неща.Мислим да правим спермограмата след 2 месеца ( към средата на Юли , тогава изтичат 3 месеца от втората операция), да видим какво сме постигнали.Дано да е станало дотогава де.

п.с.: Имам 1 въпрос - знае ли някой отварата от бабини зъби къде трябва да стои.Вчера я вкарах хладилника за 24 часа според изискванията.Но сега не знам - да я вадя ли или да я оставя.Моля, кажете ми.
« Последна редакция: Май 13, 2011, 22:24:51 pm от Златен дъжд »

*
Момичета, има пусната тема за поздравления на мама Туци  :wink: -
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45868.new#top
*
Леле не мога да ви насмогна. То вярно, че и мен доста време ме нямаше :oops: Много ви благодаря за пожеланията. Пожелавам ви скоро и ние да ви поздравяваме така :D.
vaci, тихичко честито. Малко със закъснение, но ти пожелавам най-хубавата бременност и на финала едно хубаво бебче.
Бебешорче, мила няма да връщам лентата назад. Искам само да ти пожелая всичко да е наред с бебчо. И накрая да ни се похвалиш с едно красиво, пухкаво и здраво бебче около термин.
Krisi88, добре дошла и от мен. Малко със закъснение ама и аз да ти пожелая скоро да напуснеш темичката и да се преместиш в другата – бременилската.
Шкембелинка, честити сини памперси.
Гальонди, много стиснати палчета за 22-и. Дано ни зарадваш с хубави новини.
katrin_sl, стискам палци това леко гадене и странно усещане на миризми да са предвестник само на хубави неща. И графиката ти върви много добре до момента.
Ох, сигурно пропускам някого за което се извинявам. В главата в момента ми е малко каша :D. Имате много стиснати палчета от нас за всички и за каквото ви е нужно.

*

• 1357
Добро утро, момичета!
Аз като никога съм ранобудна, така че веднага се възползвам да сервирам закусчица в леглото :wink:.

Хубав ден на всички!
Добро утро
Гери мерси за закуската
Туци - честита рожба, много да сте здрави
Лек ден
*
Добро утро, момичета!

Гери, чудесна закуска си ни поднесла. :) Как вървят нещата при теб?

Хубав почивен ден на всички! И нека има много слънце в сърцата ни! :bighug:
Добро утро!
Ей, Туци, добре сте дошли отново и честито! Много е хубаво да прочетеш такива хубави новини сутрин за закуска. После така върви цял ден.
Прегледа мина както предполагах. Бременност няма, започвам следваща стимулация и после инсеминация.
Лек и спорен ден на всички.
Добро утро милички :))!
Герче ама много  хубава закуска :)) да се поглезим в легълцата :) благодаря ти
Туци благодаря мила за пожеланието  :cuddle: много целувки на сладката Рая :))
Катрин съжалявам за  :witch: желая ти още този месец да видиш заветните  :bfp: :bighug:
Лек ден милички,стиснати палчета за всички  :crossfingers: за хубави новини  :kiss:

Вярвам!!!!
*
Здравейте милички, Катрин дано това инсе ви е последното  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, Гери закуската е страхотна  :) как вървят при вас нещата ?
Стиснати палци за всички и много целувки, пък аз отивам да чистя  :D
*
Добро утро и от мен момичета :)

Tucy - благодаря ти за милите думи! Много съм щастлива :) Дано се чувстваш добре и чакаме снимки на малката Рая!

Гери - чудесна закуска!! Как са нещата при теб? Изгуби се напоследък!

*

• 1357
Тук съм, Vaci :wink:. Преди 1 час се прибрахме от клиниката. Днес са мааалко по-добре нещата уж - имам 6 фоликула доколкото запомних, но двата били малки засега. Продължаваме с по-лека стимулация и понеделник пак на преглед и изследвания. Вече взех да се чувствам като част от обзавеждането в клиниката :lol:.
Катрин, дано този път успееш!
Жени, търпение, мила, ще ти стискам силно палчета! И аз отивам след малко да чистя, че нещо взех да ползвам стимулацията си като оправдание, че няма време за чистене :oops:.
Добро утро, момичета.
Заповядайте на закуска.

Желая ви лек и спокоен неделен ден.

*
Добро утро, веднага се присъединявам към трапезата, благодаря ти Златен дъжд
Лек ден на всички
Добро утро и от мен,
и аз ще си взема от закуската
Лек ден
Здравейте милички,почти не ми остава време да пиша а камо ли да чета,с тоз моя юнак ревлив хихиххихииихии :).
 Но от това което препрочетох отгоре отгоре,искам да честитя сините гащи на Шкембелинчето :))),на Бебешорчето да и кажа че всичко ще е наред с бебчо  :D , на Галето че на 22 ри ще има мнооогооо хубави новинки знам си аз,на Жени да и кажа, еееееми време беше да се нацелите с мъжа ти бре мадам хихихихииихи  :lol:,на всички видели 2 черитчки едно Гоооооолямо и шимно Честитооо ,леки оставащи месеци и разбира се не на последно ясто на всички борещи се за сбъдване на мечтата си много късмет и дано съвсем скоро се похвалите :).
 Целувки и прегръдки на цялата банда :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...