Лиде баш!
Пиши ме и мен в групата от раждащи в президентството... Ама аз искам и операционна да ми сглобят все пак, че не мога "натюр" да раждам и ако откажат - значи ме дискриминират двойно мен лично. Бат'ти Бойко за кураж - трудно ще е, че той се плаши от такива гледки човека, ама за да не ни погазва правата все пак... де ще иде а?!
Малко offДнес между другото, случайно понаучих нещо за това "рейки" и за "хората-индиго". Бях на козметик, лягам на кушетката и виждам един плакат странен, на който е написано кога ще има семинар за "рейки" и "индиго" съответно, та небрежно подпитах козметичката си това какво е.
Доста са дълги и оплетени всички разяснения, които получих за час и половина по въпроса и е трудно да ги преразкажа, а и няма особен смисъл.
Как работи схемата обаче? Записваш се на йога и там става зарибявката. За няколко посещения твоят йога-инструктур си прави сметка кълвеш ли или не и те лепва с оферти за срещи и "семинарчета" с разни "учители". Първото семинарче - безплатно. После започваш да "взимаш нива", където вече идва и плащането. От 110 лв. до 300лв. на ниво е ръсило това девойче, всяко следващо е по-скъпо естествено, тя до момента е минала 7 "нива" и още имала да взема...бе чудо бе
Радостно ми обясни, че "ееее ама разбира се, че се плаща, това е огромно познание, даже това са символични суми дето ги даваме срещу това, което получаваме..." Попитах на какво ги учи "учителят". Та учел ги човека, че трябва да обичаш себе си, да живееш тук и сега, а не да преживяваш миналото постоянно и да мислиш бъдещето 20 години напред... Питах я нещо друго учи ли ги, понеже тези неща всеки средно интелигентен човек ги знае и се опитва да ги прилага, а лично аз - си живея по тези принципи съвсем успешно и без семинарчета /платени, или безплатни/. Е, мацката вместо да се засегне нещо, взе че се зарадва, защото според нея аз съм била "душа-индиго" - демек "взела съм няколко нива" по рождение.
И наистина й беше странно как не съм чела по тези въпроси пък така адекватно съм се изказвала по тях, браУс на мен.
Светна ме, че щом аз съм "индиго", вероятно и бебето било /далаверааааа/. Питам я аз да каже, по какво да разпозная дали бебето е "душа-индиго" и скивайте сега "опознавателните знаци". "Децата-индиго" били много чувствителни и своенравни, тях никога не можеш да ги накараш да направят нещо което не искат, по тези неща най-лесно се разпознавали, че са такива. Значи, лично аз имам огромния късмет да познавам само "деца-индиго", от "обикновените" - не съм срещала досега, за вас не знам.
С "рейки" като задобрееш си ползваш собствената енергия, нсочваш я, канализираш я и чрез този си контрол - напрактика можело да си решиш всички проблеми и да се самоизлекуваш от всичко, а ако си на "високо ниво" - можеш и другите да лекуваш и да им решаваш проблемите. Хубуууу, обаче твоята енергия лична, може да ти я отключи /иницация се наричало/ само "учителят", на някой от платените семинари естествено и то не на първите от тях
"Рейкистите" се подиграват на "креонците" и обратното, а "индигаджиите" не разбрах къде се падат в системата, но "рейкистите" ги уважават, пък "креонците" - били съвсем друг филм... Много заплетена работа ви казвам, не само че аз зле го обяснявам, ами си е трудно за схващане така набързо особено.
Препоръчаха ми книжки за четене, поканиха ме на йога /добре щяло да ми се отрази след раждането/, на семинарче ме поканиха. Получих уверение, че като си "оправя вибрациите" - сенките под очите ми ще си изчезнат ей така - щрак и ги няма. Може...ако Дани изчезне и сенките ще изчезнат, та твърдо предпочитам сенките плюс токсичния коректор за същите и да "вибрирам неправилно".
Мога да ви зарадвам поне, ако имате опасения за 2012 година - нЕма страшно. Просто на 4000 години планетата си сменя вибрациите и ще си ги сменя пак през 2012. И понеже хората са се нагодили към досегашните й вибрации, като си ги смени ще ни е некомфортно и за това сами ще се насочим към тези и подобни учения, за да се научим пак да вибрираме хармонично и да ни е ОК. Това е. Няма да се свършва света буквално, спете спокойно по този въпрос.
Започвам да се отнасям доста подозрително към няколко приятели, които от година ходят на йога
Намирисва ми, че странното им поведение от едно известно време насам, има връзка я с рейки, я с креонци, я с нещо друго от вида.
П.П. В интерес на истината, като споделих с момичето случая който коментираме тук и намесата на въпросните учения в ситуацията, тя каза че това е безумие за нея и тези методи са вид "профилактика", не заместват медицината. Ако трябва да я цитирам, използва израза: "тотално избръмчали".
Боби, изследванията показват, че АСИСТИРАНОТО домашно раждане..., а тук говорим за НЕАСИСТИРАНО, ако не си забравила. А всички сме наясно, че и най-здравата и права жена, с най-идеалното бебе и никакви проблеми през бремеността, като заражда...може да се окаже в онзи кофти, макар и малък процент на нуждаещите се от адекватна лекарска намеса в БОЛНИЦА. Така че, медицината "за всеки случай" може и да е попресилена за много неща, но при самото раждане - "за всеки случай" си е баш на място. Хайде да поспрем с "естествените идиотии" - всяко нещо с мярка е ОК, но като му изгубиш мярката става кофти. Както се видя.