Там може да срещнеш невероятни твърдения, като например че бебето само решавало да спре да диша, защото в болницата било отделено от майка си.
Брейййй, тези и нова физиология са измислили
Аз съм се заблудила явно, че дишането е неволево контролиран процес, но това е защото не съм в час с разните му там рейки, грейки и други китайски и индийски учения.
Бебета, които спират да дишат в болница - явно са едни малки активисти, които протестират за това и онова спирайки дишането си. Тези, които спират да дишат извън болница - видахме какво им се случва. Погребват ги
Мъртвото бебе на тази кукувица за какво ли е "протестирало" милото, че е спряло да диша а?!
Аз все повече не успявам да намеря думи, дори за коментар и изразяване на потрес от глупостите изписани и свършени от тази група жени. Една даже описваше, как докато раждала на дивана, мъжа и й забърсвал фекалиите от задника самоотворжено и това разбира се като част от цялата красота на раждането у дома с "мъжо и нета за кнсултант". Да ви кажа, цялата тази работа почва да ми звучи доста извратено и като симптом за недобро психично здраве.
Егати "романтиката и приятното изживяване" да плуваш в лайна и кръв, в които е нагазил и мъжа ти, че и децата ти, егати изкривената психика!!! Безотговорността в цялата процедура - вече няма нужда да я коментирам, но страстното желание да ти се случват подобни неща ми идва твърде "естествено" и не кореспондира с нормална човешка психика.
На тези жени, че и на мъжете им - май трябва да им съберем средства за групово посещение при психиатър. Скъпо ще ни излезе, бая работа ще има човека с такива.
Боби, да ме прощаваш но ако навредя на детето си, понеже ми пука за него и вредейки му имам само добри намерения - това не ме оправдава. Ако Дани се окаже болнав и аз след четене на сектантска литература и форуми, с най-добри намерения спрямо него, реша да го "калявам", като го топя във вана с лед и му причиня хипотермия и го убия - ще ме оправдеш ли
Боби? Понеже съм му мислела доброто все пак, ама ей на - умрял? Или ще ми съчувстваш за загубата, понеже аз "горката", в "негова полза" съм решила да свърша подобна простотия? Ако не го ваксинирам по същите сектантски причини и той е с полиомиелит ще ме оправдаеш ли? И питам теб точно, понеже си достатъчно грамотен в медицински аспект човек, че да ме разбереш правилно какво и защо те питам в момента. И тук се допуска жените да преносват, но докато преносват - всеки ден са на запис на тонове, всичко се следи изкъсо и при риск за бебето - "гадните лекари" не се колебаят да му спасят живота. Не знам някоя нормална жена която да не е родила до термин, да си остане у тях и да чака да минат две седмици, та ако още не е родила - тогава да иде да види "какво става". Аз самата съм преносено с 6 дни бебе и въпреки, че когато съм се раждала не е имало техника като сегашната, всеки ден на преносване майка ми е била привиквана сутрин и вечер в АГ-болницата, да ми слушат тоновете и да я преглеждат според тогавашните възможности, че да не стане сакатлък. Та дори една вечер яко й се накарали, че закъсняла за прегледа, пък тя била на кино с баща ми...
И да ви кажа, конкретно тази майка, която сега "разкостваме" тук и изгуби дете, каквото и да разправя публично оттук нанатък /щото тия по гръб не падат явно/, ако има късмета да очаква отново бебе - чинно ще отиде да си го роди в болница. Може и тихомълком, но освен ако не е годна за освидетелстване и жълта книжка - не вярвам да тръгне пак да се "гъзи по диваните" у тях си.
Не й съчувствам, като майка на майка в момента. Съжалявам я. Съжалявам я за това, че трябваше да изгуби дете, за да осъзнае, че всяка крайност на този свят е вредна и опасна. Надявам се, поне тя лично да е осъзнала този факт, заради безумно високата цена която заплати за крайната си позиция. За сподвижничките й - не виждам надежа, като ги попрочетох. За съжаление.