Хич не я съжалявам!!! Бяс ме натиска като чуя за такива патици, решили да са близо до природата
Като иска да е близо, защо не иде в гората, да се върне в първобитната ера, да живее без ток и вода. Това са едни псевдо природолюбители, които освен че са неграмотни, се опитват да заблуждават и останалите. Трябва да й се търси отговорност и то съдебна, да й се отнемат родителските права, защото това е напълно осъзнато действие. Като е искала да поема риск за собственото си здраве - ок, но да рискува така безотговорно живота на детето си
И тази МиленаТ, на каква се прави да пропагандира анти ваксини, анти медицина и не знам си какво. Нека погледне статистиката - средната продължителност на живота миналия и по-миналия век и нека погледне продължителността сега. Сигурно се е увеличила благодарение на изцяло природосъобразния начин на живот на хората и на факта, че не са ползвали ваксини.
Бяс, бяс ме натиска като ги чета такива!!! Няма и да влизам в родилницата, че ако се регистрирам, такива ще ги напиша там....
Раждах в болница, исках да родя естествено, но се получиха усложнения, които за щастие хванахме точно на време, загубиха се тоновете на малката, направихме спешно секцио, което й спаси живота смея да твърдя, защото беше увъртяна в пъпна връв като кълбо. Но това разбрахме благодарение на монитор за следене на контракциите и тоновете на плода, без него кой щеше да разбере и да вземе мерки?
Предстои ми второ раждане, вярно че е твърде рано, но от сега съм се замислила как ще раждам и все повече клоня към плановото секцио, точно поради горните причини, не бих могла да си представя да преживея същото като с Кате. Истината е, че тогава по време на раждането бях много спокойна и сигурна, но ако трябва пак да го преживея съм далеч от мисълта, че ще съм толкова спокойна.
Но да, избрали са, нека майката живее с вината си цял живот, ако изобщо има достатъчно мозък да проумее глупостта си!
Не я оправдавам - обвинявам я, виновна е и тя и ненормалния съпруг, оставил я да експериментира.
Извинявам се за грубия тон, но съм много възмутена и бясна направо!!!