Добре де, като ви е помогнала природата, защо не споделиш с какво ти е помогнала във форума за природно лечение?
Така, както стана известен случая с родилката, на която плацентата стоя в сол, така е редно и този случай да бъде явен. Не може да се показва само бляскавата страна на медала, крайно време е някой да каже и какви са рисковете. Защо се палиш толкова, смяташ, че не трябва да се знаят такива случаи ли?
И не си права - има нужното отношение в болниците или поне в тази, в която аз родих.Никой не ме е обиждал и унижавал, а повярвай, аз няма да си мълча, ако има такова отношение. Сама си поисках окситоцина и епидурала, но родих много по-леко и лесно от друга ваша последователка, явно чела-недочела, която напъваше без да има родилна дейност и беше постъпила с 3см. разкритие, но не искаше да се разхожда, както я молеха всички лекари, за да помогне на бебето. Не искаше окситоцин или епидурал и след 6 часа напразни напъни без родова дейност, лекарите спасиха нея и бебето й със спешно секцио, всъщност тя самата им се молеше за това. Значи естествено, ама няма да се движи, това ли е естественото?