Благодаря ви, Мацки
Вчера наистина ми беше много криво, защото този цикъл правих и имуновенин.
В тази връзка, някой знае ли със сигурност за колко цикъла оказва влияние едно вливане на 30 ампули имуновенин? Не мога да открия доц.Конова засега, за я питам.
Ами върти ни се идея още следващия цикъл да направим по-сериозна стимулация, особено ако се потвърди информацията, че имуновенинът влияе за два цикъла.
Колебая се с уринарни или със синтетични препарати да я правя? Док ми каза, че и с двете става и да си помислим как искаме. Уринарните били три пъти по-евтини, а в никакъв случай не били 3 пъти по-лоши...
Според вас има ли проблем да действаме още следващия месец? (например две пункции в два последователни месеца, или пункцията да пречи на стимулацията следващия месец, ако яйчниците нещо не са се възстановили, или понеже този месец бях със серпафар, още същия да почнем друга стимулация с инжекции). Док каза, че нямало проблем.
За Прегнила при ин-витро - от една страна се смятал за важен за последната фаза за узряване на яйцеклетките, от друга може да се дава в лутеалната фаза - целта е да провокира жълтото тяло да произвежда повече прогестерон.