Успех на всички момичета и от мен! Четейки темата се сетих за моята пункция-знаете ли, понеже имах само 2 яйчица, на мен не ми направиха клизма преди пункцията, доколкото разбрах по принцип правят в клиниката, ама понеже ми бяха само 2 - да не раздуват корема.... Вроятно има връзка и може и с клизма и без-за това се различава подготовката преди пункцията. И очистително не съм пила, а всичко мина съвсем гладко... Промивките ги правиха там....ми друго не се сещам...но няма нищо страшно, наистина/а аз съм от бъзлите, тъй че-вярвайте ми
/. Стискам ти палци, Grace!
Да се отчета и аз за летния сезон-до няколко дни ще се знае какво ще се случва-или влизам в процедура или/ако има задържан фоликул след лапароскопията- две клапирани тръби
/ ще започнем Золадекс за ендометриозата....... Между другото вие как мислите -1 опит ин витро на естествен цикъл и ако не стане-Золадекс или обратното?!? Док. иска Золадекс, ама докато чакам ЗК да го отпусне иска да направим 1 инвитро/веднага след лапарото/. Момичета, май вече не ми се играе 50:50...не искам да стреляме напосоки..... Много ми се напрупа вече........Уф, извинете ме за последните излияния...ама отвреме на време ги има....но минава и после пак си на 6! Ама че дълго стана..
Чао засега!