Деска, честно казано от несполучливия ми опит и хипер стимулацията лично аз стигнах до изводите:
1. Всичко е супер индивидуално
2.Със всеки следващ опит лекарите разбират коя е правилната схема за даден организъм, затова и при 2-3 опит успеваемостта е най-голяма
3.Човек трябва сам да се следи и да дава идеи на лекарите / ако се приемат и са адекватни разбира се/ как да се действа по-нататък
4. Леката стимулация е за много малък % от момичетата, и то да се прави не с Кломифен цитрат, а с по-лек вариант - примерно 3-4 пурегона в началото, за да тръгнат повече фуликули и 4-5 мерионала за продължение/ такъв ще е следващия ми опит/!!!! ДА НЕ ПРИПОМНЯМ - СЛЕД ПУНКЦИЯТА ЛИГАВИЦА - 11 ММ, 15 МИН. ПРЕДИ ТРАНСФЕР 7-8ММ
5.ПСИХИКАТА - Започни тогава, когато ума ти и сърцето ти е готово на успех..и на неуспех.Специално при теб според мен не е разумно толкова бързо след лапароскопия да те хвърлят в рокенд рола
6. Трансфер на 1 ембрион и то с ниско или средно качество е 90% обречен на неуспех. Е, чудеса стават, ама...рядко
Целувам те Деси, но сърцето ти ще ти подскаже, каквото и да пишем само ти можеш да прецениш как, какво и кога:hug2: