Къди, аз малко се поулежах в къщи. Взех си една дълга отпуска, още 10-на дни имам
)) По принцип не съм много физически активна, така че не бях в кой знае какъв шок. Под лежане имам предвид на дивана, пред компютъра или ТВ, или книжка чета. Но общо взето като ми се става, разхождам си се из къщи. Прахосмукачката и аз съм я поверила на мъжа си, гледам справя се и то по-добре от мен, да видим кога ще реши, че му е изтекъл мандата
За вдигане на тежко и аз мисля, че не трябва. Два пъти се връщам от магазина с две торби, уж за един сок отивах и не съм купила кой знае какво, но после ме болеше корема. Не смея вече.
Карам си колата от около 2 седмици. Но маршрутката категорично е опасна! ХАхаххаа
За Великден никъде не пътувахме. Като покарам малко повече и усещам лека тежест после. Не зная от потръсването ли е, от дългото стоене в една поза ли е, но има нещо.
Все още не съм се качила на токчетата си. Всички обувки са ми с високи токчета и по врече на стимулацията като усетих, че буквално ми се забиват в гръбнака, а нямам какво да обуя си купих едни нисички, които сега не свалям
Това за страничен човек е сериозна промяна при мен, колегите ще ме познаят веднага като се върна хихиххихи
)))