0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Може ли още една заблеяна шматка да се запише за:
1 чаша
1 торба
1 стикер "Аз обичам Зачатие"
И аз съм за среща в началото на юли, но мога да преведа парите предватително, само дайте сметка.
*
Сложих за улеснение детайлите на банковата сметка в първия пост.

Сдружение Зачатие
Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSF
основание: "Дарение" (само това се пише като основание)
*
Списък
Датите предложени от Ани и на мен ми харесват :) Предлагам след като мине ДРЗ-то директно да организираме срещата, какво ще кажете?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
 Да взема да поръчам и аз:
 2 торби за пазар
 1 стикер за кола
*
И аз на Софийска среща ще си платя и взема нещата, ако не успея лично ще пратя парички по някой...

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
Аз имам един въпрос. Искам да взема шапка на Тодор, но не зная дали ще оцеля размер. До сега винаги купувам с мерене. Ще има ли някакъв начин да се премери. Той много обича шапки и аз за сега съм му взела само една , защото имам идея другата да е Зачатска.
*
Елора, предполагам, че ще може. Всички артикули са на ДРЗ в момента.
Да, зная, че са на ДРЗ, но аз нямам възможност да отида. Идеята ми е , ако се предвиждат някакви бройки за Пловдив , да премерим и да купим. Иначе още сега ще поръчам, ако зная точно кой размер, но така на изуст .
Zdraveite!
Mnogo se izvinqvam za latinica,mi6kata mi se razvali i ne znam kak da promenq latinicata.Imam pitanka i molba..
Ima li nqkoi ,koito 6e hodi na DRZ?
Ako da,molq da predadete na Barakuda da vzeme i moite ne6ta...

Едва ли има точно сега някой да го прочете, ако можеш свържи се по телефон.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Бяхме там с Фани сутринта, но по времето, когато си писала това, тя си беше тръгнала вече...Дано си успяла да се свържеш по телефона с нея или с някой друг.

Сувенирните артикули са страхотни - много ми харесват всички! А след малко с най-голямо удоволствие ще пия следобедното си кафе в чашата на Зачатие :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!

Бяхме там с Фани сутринта, но по времето, когато си писала това, тя си беше тръгнала вече...Дано си успяла да се свържеш по телефона с нея или с някой друг.
Дали е още там?
Може ли да ми дадете телефона на Баракуда ?

*
Дали е още там?
Може ли да ми дадете телефона на Баракуда ?
Както вече писах, тръгна си още преди обяд и сега не е там, съответно. Не мога да давам нейн личен телефон без нейно знание, съжалявам. Но по-късно днес може би ще се чуя/видя пак с нея, и ще и кажа, че я издирваш :)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Велина, съжалявам че не се получиха нещата...много късно си ми писала. :( Мисля,че във Лиско ще останат допълнителни сувенири,та ще можеш да си вземеш нещата от Варна.И аз да се похваля, сувенирите са много-хубави! :D

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Велина, твоите сувенири са в мен.
ще се разберем допълнително как да си ги вземеш.
спокойна вечер.
Велина, твоите сувенири са в мен.
ще се разберем допълнително как да си ги вземеш.
спокойна вечер.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
В Събота сме в Малинов и мога да си взема моите тогава, стига да има от кого.Няма проблем за плащане в брой, нали?
П.С.Има поръчка и на една мацка от Горна Оряховица, и смятам и нейните да взема, а тя после от мен, става ли?

Евита, твоите са в мен, ще ти ги донеса до Търново в края на седмицата. Пиши едно лично как да се уговорим да си ги получищ, а вече плащането уговори с Джам.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
В Събота сме в Малинов и мога да си взема моите тогава, стига да има от кого.Няма проблем за плащане в брой, нали?
П.С.Има поръчка и на една мацка от Горна Оряховица, и смятам и нейните да взема, а тя после от мен, става ли?

Евита, твоите са в мен, ще ти ги донеса до Търново в края на седмицата. Пиши едно лично как да се уговорим да си ги получищ, а вече плащането уговори с Джам.
Утре ще направя превода.Нали по сметката на Зачатие, по която се плаща и членският внос?
Велина, съжалявам че не се получиха нещата...много късно си ми писала. :( Мисля,че във Лиско ще останат допълнителни сувенири,та ще можеш да си вземеш нещата от Варна.И аз да се похваля, сувенирите са много-хубави! :D

Късно ,да  :(до последно се надявах ,че ще дойда :?