0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
При мен корекция в размера на тениската. Нека бъде №28 за по-сигурно.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
относно размерите на тениските, пак ще дам пример. моето момче до 4 г. възраст и отгоре носеше №30 на Ларж.

размер №28 е за 3-годишни деца.

мамите с дечица около 1 годинка и малко отгоре нека го имат предвид :) щото гледам, че бая големи размери заръчвате. то при тениските няма лошо, де... последни умаляват...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Jam, моля те да добавиш за мен и една пазарска торба и ако може тениска 24! Благодаря!
В сайта на Ларж има размерите. Май 26 ще ни е твърде голяма.
:D дано има и за нас :D
Торба -1 бр
тениска (до 2 години)-1 бр
 :D
Искам и аз една корекция :в табличката за поръчките тениската да се смени от 28 размер на 26 р-р :D(ние сме по-едрички :lol:)
Благодаря  :D
« Последна редакция: Юни 15, 2011, 08:58:07 am от Велина »

*
За размерите - възможно ли е на място да преценя? Моята мома е малко по-едричка и затова реших, че трябва по-голям номер.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Ще взема поръчките на Майчето, Елора и Дари. Само ми кажете на място ли да ги плащам или вие ще си приведете парите.
И аз, ако може една корекция- да отпадне торбата.
Ще си ги взема и платя нещата на софийската среща.
Благодаря.

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
*

jam

• *
  • 14924
отразени промените дотук.

mira_mimi, много ти благодаря за таблицата! ориентирайте се по нея за размерите.

dani_j, който ще идва да си вземе нещата на ДРЗ, ще може на място да прецени размерите и да си избере.

Pesheck, най-добре е да се платят накуп вашите неща, а момичетата да ти дадат парички - предварително или следварително, уговорете се. по-скъпо и сложно е с банкови преводи за такива малки суми.

п.п. Glory M - отразено
« Последна редакция: Юни 15, 2011, 16:09:31 pm от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Аз също ще си взема стикерите на срещата в София.Ще следя темата, за да разбера кога и къде да отида.

*
Re: Сувенирните артикули на Зачатие - ПРОЕКТЪ
« Отговор #149 -: Юни 15, 2011, 10:31:25 am »
Моля за корекция на размера на тениската - от 26 да стане 24. Благодаря  :)
отразени промените дотук.

papilio, ще ти запиша 1 бр. тениска №26 (или 28) и когато организираме среща в София за получаване на нещата, ще пуснем тема тук в подфорум "На кафе". срещата най-вероятно ще е в седмицата след ДРЗ.
на тази среща е най-удобно да дойдеш да си я вземеш и платиш.
Ok мерси Джам, ще следя темата. Предполагам, че ще взема 26 защото дъщеря ми е на 1г и 4м, но носи 86см.
Успех Ви пожелавам на ДРЗ!!!! И много ще се радвам , да се запознаем :-)
Петя, няма проблем и по банков път да платя. Мога и следварително и предварително да ти дам парите. Кажете как ще е най удачно. Мога и на Дарито паричките да дам.
« Последна редакция: Юни 15, 2011, 13:25:04 pm от elora_cat »
*
2 детски тениски - една до 2 год. и една 2-4год
1 чанта
1 детска шапка
1 стикер за кола

да отпадне шапката, моля
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Размер на тениската 30  :oops:.
Има ли някой, който да живее в близост до Сухата река, кв. Хаджи Димитър или Слатина. Ако може да ги взема от него и да му ги платя.  :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
Лидия, аз живея във Враждебна,но и аз като теб очаквам да видя кога ще е срещата, не знам нищо все още.Ще ти ги взема ако искаш, пък после ще се видим някъде в района ( по маршрута на 78 евентуално).Да не ставам нахална, само предлагам.

Ще взема моите на ДРЗ.
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
За мен 2 чаши моля!
Благодаря на Синьо кокиче, че се съгласи да ги вземе на ДРЗ.
*
Здравейте :)
късно ли е за нови поръчки? :oops:
ако има бих желала някои неща:
-чаша 2бр
-чанта 1бр
-стикер бебе 1бр
-стикер обичам зачатие 1бр
Ще платя по банков път, а вие ще ми кажете на кой да напиша адрес за доставка ::)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

jam

• *
  • 14924
не е късно за поръчки, направени са повече бройки от заявените. може да се поръчва спокойно.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Лидия, аз живея във Враждебна,но и аз като теб очаквам да видя кога ще е срещата, не знам нищо все още.Ще ти ги взема ако искаш, пък после ще се видим някъде в района ( по маршрута на 78 евентуално).Да не ставам нахална, само предлагам.
:) Много ще съм ти благодарна. Ще ти пиша на лични.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0