Дами,
Малко по-подробна информация за поръчките.
1. Направени поръчки
Прилагам към този постинг една таблица на Excel, в която съм описала всички направени поръчки от вас дотук, дължимата сума за всеки, както и къде ще се извърши доставката. Моля ви да прегледате реда с вашия никнейм, да проверите дали поръчката е вярно отразена и да допълните/коригирате, ако липсват данни или са неправилни - чрез ЛС до Мецани.
Направете това най-вече за размерите на детските шапки и тениски. Аз съм се постарала да отразя горе-долу вярно според посочената възраст на детето, но за всеки случай си проверете.
2. Налични размери
Детски тениски има в размери №24 с копче, №26 с копче, №28, №30, №32, №34. Номерацията е стандартната българска номерация, производство - Ларж Пловдив.
Детски шапки има в размери: до 2 г., 2-4 г., 5-6 г., 7-8 г.
3. Цени
Цените са написани в таблицата, но ги давам и тук:
Чаша – 6.00 лв
Шапка възрастни – 5.00 лв
Шапка детска – 7.00 лв
Тениска детска – 6.00 лв
Торба – 6.00 лв
Стикер Зачатие – 2.00 лв
Стикер Кола – 2.00 лв.
4. Доставка
Проверете също дали вярно е записано мястото на доставка за вашата поръчка. Апелирам всички, които са от Варна, да дойдат на място в хотел Голдън Тюлип в деня на ДРЗ и да си получат/платят поръчката. Ако не могат лично, нека упълномощят някой друг. За градовете Стара Загора, Пловдив, Бургас, София ще имаме хора, които ще донесат поръчките от Варна и на място ще се организират срещи за получаване/плащане. Остава да се уточни как ще се получат поръчките за онези градове, за които нямаме представители на ДРЗ. Моля, ако вашият случай е такъв - свържете се с Мецани, за да уточните адрес и предпочитан начин на доставка. Имайте предвид, че ще трябва да поемете разходите по доставката (идея - при регистрация в mama econt се плаща доста по-евтино за пратки с детски дрешки).
5. Плащане
Който ще си получава поръчката на ДРЗ или на среща в градовете, най-добре е да плати на място. За останалите, изпратете дължимата сума на банковата сметка на Зачатие:
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
Основание – дарение (само това, нищо повече не пишете!)
След което изпратете на Мецани лично съобщение, в което напишете дата, сума и име на наредителя на превода, за да ви отбележим и да ви изпратим поръчката.
Ами това е – малко дълго, но надявам се – ясно. Ако имате въпроси – пишете ни!