0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета,
има ли някой от Левски,Чайка,Хеи(Варна)?
Ако няма да мога да дойда на ДРЗ-о дали ще може да вземете и моите неща?
Или.. как да направим :ask:
Парите как ще се събират,може ли чрез банков превод или там на мястото ще се плати?
А аз работя във В и К, след ДРЗ можеш и от мен да ги вземеш.
mimi26 ,baracuda благодаря ви!
 Ще пиша на лични osi_9

Аз съм от София.Искам да поръчам по 1 от двата стикера.Интересува ме също  предполагаемата цена на различните артикули-
стикер "ДЕТЕ В КОЛАТА" - 1бр.
стикер "АЗ ОБИЧАМ ЗАЧАТИЕ" - 1бр.

И аз ще си ги взема на ДРЗ. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Ако не е късно за още поръчки, бих искала:
Чаша - 2 бр.
Торба - 1 бр.

Посока - Варна.
*
Ако не е късно за още поръчки, бих искала:
Чаша - 2 бр.
Торба - 1 бр.

Посока - Варна.
Можеш да дойдеш да си ги вземеш на ДРЗ- Варна, на 25 юни. Виж тук за повече информация : http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1064&Itemid=31
*
И аз моите ще платя и взема на ДРЗ.

*
И аз моите ще платя и взема на ДРЗ.
и аз така
Благодаря, Елфи :)
И аз ще платя и взема моите на ДРЗ.
« Последна редакция: Юни 13, 2011, 13:08:44 pm от nani76 »
*
И аз на ДРЗ ще си платя и взема поръчката (ако успея да дойда, де - т.е. ако не излезе нещо непредвидено в последния момент...)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Аз ще си напазарувам на место на ДРЗ. Ще взема и на Майчето и евентуално на още една нова мама.
За мен:
детска тениска (2-4г) - 1бр.
стикер 'дете в колата' - 1бр.
торба - 1бр.
Ще си платя и взема нещата на ДРЗ.

Дали ще е удобно да ги пратите по куриер или пък да ми посочите адрес и време за взамене и съответно плащане?
Не знам към кого да се обърна за допълнително инфо за да не спамя темата.
Благодаря.

Момичета страхотна инициатива. Ние с мъжа ми гласуваме с две ръце :)
За мен:
торба за пазар - 2 бр.
чаши - 2 бр.
Да попитам- ще може ли да се плати по банков път, тъй като сме в чужбина и от къде ще трябва да си ги вземем (ако не може да се изпратят по куриер за моя сметка на адрес в София, ще помоля моята златна мама да дойде да ги вземе:)) ?
Успех в начинанието!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
bgpetya, за София ще организираме една среща, по време на която ще се раздават поръчаните неща и ще се плаща. не мога да кажа отсега кой ден ще е, но скоро след 25-ти юни. ако мислиш, че майка ти може да намине там да вземе нещата и да плати - най-добре е така да се направи.
ако не - пиши лично съобщение на Мецани да те отбележи в списъка, че искаш изпращане по куриер и дай адрес за доставка.

утре ще пусна в темата списък с точните цени и указания за начин на поръчка, плащане и доставка.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Благодаря ти jam за бързия отговор.
Няма да има проблем майка ми да мине и да ги вземе, когато му "дойде времето" :)
*

jam

• *
  • 14924
Дами,
Малко по-подробна информация за поръчките.

1. Направени поръчки
Прилагам към този постинг една таблица на Excel, в която съм описала всички направени поръчки от вас дотук, дължимата сума за всеки, както и къде ще се извърши доставката. Моля ви да прегледате реда с вашия никнейм, да проверите дали поръчката е вярно отразена и да допълните/коригирате, ако липсват данни или са неправилни - чрез ЛС до Мецани.
Направете това най-вече за размерите на детските шапки и тениски. Аз съм се постарала да отразя горе-долу вярно според посочената възраст на детето, но за всеки случай си проверете.

2. Налични размери
Детски тениски има в размери №24 с копче, №26 с копче, №28, №30, №32, №34. Номерацията е стандартната българска номерация, производство - Ларж Пловдив.

Детски шапки има в размери: до 2 г., 2-4 г., 5-6 г., 7-8 г.

3. Цени
Цените са написани в таблицата, но ги давам и тук:
Чаша – 6.00 лв
Шапка възрастни – 5.00 лв
Шапка детска – 7.00 лв
Тениска детска – 6.00 лв
Торба – 6.00 лв
Стикер Зачатие – 2.00 лв
Стикер Кола – 2.00 лв.

4. Доставка
Проверете също дали вярно е записано мястото на доставка за вашата поръчка. Апелирам всички, които са от Варна, да дойдат на място в хотел Голдън Тюлип в деня на ДРЗ и да си получат/платят поръчката. Ако не могат лично, нека упълномощят някой друг. За градовете Стара Загора, Пловдив, Бургас, София ще имаме хора, които ще донесат поръчките от Варна и на място ще се организират срещи за получаване/плащане. Остава да се уточни как ще се получат поръчките за онези градове, за които нямаме представители на ДРЗ. Моля, ако вашият случай е такъв - свържете се с Мецани, за да уточните адрес и предпочитан начин на доставка. Имайте предвид, че ще трябва да поемете разходите по доставката (идея - при регистрация в mama econt се плаща доста по-евтино за пратки с детски дрешки).

5. Плащане
Който ще си получава поръчката на ДРЗ или на среща в градовете, най-добре е да плати на място. За останалите, изпратете дължимата сума на банковата сметка на Зачатие:

IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
Основание – дарение (само това, нищо повече не пишете!)

След което изпратете на Мецани лично съобщение, в което напишете дата, сума и име на наредителя на превода, за да ви отбележим и да ви изпратим поръчката.

Ами това е – малко дълго, но надявам се – ясно. Ако имате въпроси – пишете ни!
« Последна редакция: Юни 14, 2011, 16:09:52 pm от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
..Прилагам към този постинг една таблица на Excel,
...

нЕма го :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

jam

• *
  • 14924
ollivia, много благодаря! добавих таблицата...  :oops:

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Поради изтънял бюджет правя корекция в моята поръчка  :(
детска тениска-1 бр. (размер до 2 год)
стикер дете в колата - 1 бр.
торба за пазар - 1 бр.

детска тениска-1 бр. (размер до 2 год)
шапка голяма - 1 бр.
чанта - 1 бр.
стикер дете в колата - 1 бр.
торба за пазар - 1 бр.
чаша - 2 бр
*

jam

• *
  • 14924
правя корекция в моята поръчка  :(

отразено