0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте!Има ли още сувенири и ако да,как мога да поръчам?От Варна съм.
*
има да, не от всичко, пиши ЛС на лиско да се разберете да отидеш да си вземеш.
*
Благодаря,Стефи!Ще пиша на Лиско и ще се разберем.
*
Там съм (в Дон Домат на 30.06) , пишете ме, ще платя днес по банков път и в платежното ще си впиша и ника за ориентация
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
момичета,

който ще идва на срещата, не е нужно да превежда пари по банков път. можете да платите на място и да си спестите банкови такси.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Тениската ни е  малка,за съжаление :(
Случайно да е останал един размер по-голям?
Т.е 28 р-р ?

*

jam

• *
  • 14924
Тениската ни е  малка,за съжаление :(
Случайно да е останал един размер по-голям?
Т.е 28 р-р ?

има тениски от всички размери, свържи се с Лиско, те са при нея. но може би изчакай няколко дни, че сега тя има грижи доста...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Ако не са поръчвани нови тениски, още на ДРЗ свършиха 28, 30 и 32. Останаха 30 с дълъг ръкав.
*

jam

• *
  • 14924
олеле, значи съм излъгала, без да искам! мислех, че останаха повече тениски... извинявайте.

Велина, освен да видиш тези №30 с дългия ръкав дали няма да те устроят или да потърсиш размяна с някой...

Само да кажа за тениските - доста се смали като я изпрах  8) Или Злато много бързо порастна  :wink: Бях поръчала №26, но ми се видя голяма и взех най-малката! Е, ще я поносим мъничко!
А и с дълъг ръкав ли има? Аз пак не разбрала  :oops: Може ли една №30, моля!
В Лиско ли са тениските? Нека се оправят и ще и пиша на лични да се разберат с племенницата ми да я вземе и да я плати. Ако става така де!

Иначе сутрешното ми кафе е супер в чаша на Зачатие  :lol:
*

jam

• *
  • 14924
барбаронче, най-малкият размер беше №24 - да не би от тях да си взела?
оказа се, че са ни пратили част от №30 с дълъг ръкав, вместо с къс - погрешка. но пък някои хора ги предпочитаха.

всички непродадени суверини са в Лиско.

*
На ДРЗ останаха - 24, 26, 34 - къс ръкав и 30 - дълъг ръкав
Да, Джам, №24 взех и дори тя ми се видя че ще ни е голяма, но като я изпрах ни стана точно  :wink: Но нищо - просто казвам, ако някой все още се чуди за номерациите.
Ще пиша на Лиско да се разберем.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
И аз, писах на Лиско за стикерчето  :oops:... дано скоро се оправи с дечковците ;)

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Момичета, пиша тук понеже ега нямам време да отговоря на всички ЛС:)
Деси, Велина, Барбаронче, не се притеснявайте да ми звъннете ако някой иска да дойде до нас да вземе тениски, чаши или стикер:) Тази седмица се извинявам, че немога да съм на разположение ни да се срещнем някъде но от другата надявам се вече да сме по разходки:)

Събота и неделя ще подредя всичко, което донесохме след ДРЗ в нас и ще пиша от кои тениски и детски шапки какви размери са останали.
*
Взех си сувенирите. Много ми харесват всичките :D
Благодаря на Врабчо :D

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Дали има останала детска тениска за 4-6г?  :oops:
*

jam

• *
  • 14924
Дали има останала детска тениска за 4-6г?  :oops:

останали са №30 с дълъг ръкав и №34 с къс ръкав.

*
Момичета, пиша тук понеже ега нямам време да отговоря на всички ЛС:)
Деси, Велина, Барбаронче, не се притеснявайте да ми звъннете ако някой иска да дойде до нас да вземе тениски, чаши или стикер:) Тази седмица се извинявам, че немога да съм на разположение ни да се срещнем някъде но от другата надявам се вече да сме по разходки:)

Събота и неделя ще подредя всичко, което донесохме след ДРЗ в нас и ще пиша от кои тениски и детски шапки какви размери са останали.

Лиско ако е възможно пиши като цяло какво е останало, че аз нали всичко правя в последния момент  :oops: Ако има чаши, тениска до 2г. и стикери - насреща съм  :lol:
*
Ади, важното е, че сте добре!