0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ще следя за среща в София и ще си взема нещата :D
Ако бебка се е родила ще пратя някой :wink:

Сега като гледам табличката с размерите ми се струват много големи, те за дрехите на Ларж ли се отнасят. Защото в момента Константин е с размер 24, но вече започват да му умаляват, но сравнявам с бодита от Вис Виталис примерно. Ако табличката е вярна явно съм се изсилила с по големите размери.
Може ли лека корекция на стикерите
Вместо два броя Аз обичам Зачатие
един брой Дете в колата
един брой Аз обичам Зачатие
Сумата не се променя.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Сега като гледам табличката с размерите ми се струват много големи, те за дрехите на Ларж ли се отнасят.

да, за Ларж се отнасят.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
актуализиран списък до тук.

titkata, пиши на мен адрес за доставка, но имай предвид, че ще се изпращат нещата след около 2 седмици, като таксата за доставка е за сметка на получателя.
« Последна редакция: Юни 16, 2011, 15:49:15 pm от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Аз ще си взема нещата на Софийската среща.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Поради ограничен бюджет, ще ми се наложи да взема само чашата. Ще си я взема от ДРЗ. Извинявам се за промените.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Ваньо ще вземе нашата и на Елора поръчката в деня на концерта.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Минавам да кажа, че с lidia днес се видяхме и се разбрахме да взема и нейните неща, тя ми даде пари.После пак ще се видим, понеже така на нея й е по-удобно.
« Последна редакция: Юни 16, 2011, 20:19:29 pm от Златен дъжд »

Аз ще дам парички на Ваньо и той ще ги плати нещата на место.
След като размерите на дрешките са точни ще трябва да ги поръчам с едно номерче по-малки. Извинявам се за промените,това е за последно.
*
Извинявам се, но и аз поради финансови затруднения  :(  ще направя корекция на поръчката:
1 бр. тениска
1 бр. чаша
1 бр. стикер за кола

*
Актуализиран списък до тук.

Елора, последно какви размери да са тениските?
« Последна редакция: Юни 17, 2011, 20:54:04 pm от Мецани »
Размерите на тениските:
24 и 28 размер.
Благодаря
*
Детската шапка да е размер 2-4 год.
Дала съм парите на Петя предварително :)

В Събота сме в Малинов и мога да си взема моите тогава, стига да има от кого.Няма проблем за плащане в брой, нали?
П.С.Има поръчка и на една мацка от Горна Оряховица, и смятам и нейните да взема, а тя после от мен, става ли?
*
ами не, във Варна са всички сувенирни артикули :oops:
*
Актуализация на списъка до тук.
*
Ще си взема и платя сувенирите на ДРЗ.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Ако направите срещата на 3, 4 или 5 юли ще си взема нещата от София.
Ако е на друга дата, нека да останат във Варна, ще ги взема от Петина примерно.
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 15:30:18 pm от ultra »

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ани, аз мисля ако сте съгласни да оставим малко сувенири и тук, за да мога да давам/изпращам на хората от региона, така, че където и да си ще има:)))))
*
Списък до тук.

Ани и аз съм за среща на датите, които си упоменала  :)