0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ето ме и мен.
Туци, супер темичка и дано да ни донесе много положителни тестчета.
Полисия, честит рожден ден - много здраве и сбъднати мечти ти желая.
Лека нощт от мен :-)

Добро утро!
Днес като най-ранобудна аз ще ви приготвя масата и изчезвам на работа.Заповядайте.

Лек ден на всички!

Добро утро и мерси за закуската mariq_81 .Много е вкусна.
Лек и спорен ден на всички и много   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
Добро утро момичета !
Благодаря ти Миме за закуската страхотна е !!!!
Лек ден на всички .
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Миме, много си ранобудна! Вземам си и аз от закуската :eating:.
Хубав ден на всички!
Добро утро, момичета! С тия хубави закуски сутрин, които правите ме накарахте днес да си изпържа филийки ммм  :lol:

*
Добро утро сладурки, Миме закуската е страхотна, стиснати палци и за теб
Гери какво става с теб мила, кога почвате  :wink:
Фовчи добре се движиш очаквам с нетърпение след 2 дни да се похвалиш  :crossfingers: Туце хайде миличка дано днес е денят  :wink:
Йоли, Бебешорка загубихте ми се нещо  :)
Лек ден на всички и стиснати палци
Добро утро мацки! Малко е дъждовно, но....може би ще ни върви по вода!!!
Дано!

Закуската изглежда мноооого вкусна!
Лек ден!
Краси

*
Привет момичета!

Миме -много вкусна закуска :)

Лек ден ви пожелавам :)

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Тук съм Женичка.Добро утро мацки  :) Миме ти днес на работа вече и гледай какви закуски спретваш- нахвърлям се, че какъв зверски глад ме гони само... Поли  :happy_birthday_1: със малко закъснение- пожелавам ти всичко това, което искаш да имаш и да постигнеш. Туцииииии, айде чакаме моматаааааа  :P
Хубав ден и на всички стиснати палчета, на който за каквото му трябват.

*
Добро утро и от мен.
Миме, закуската е супер. Сядам веднага на масата на хапна.
Милички на всички ви стискам много силно палчета, пожелавам ви хубав ден и ви поръсвам с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
 :surfinga: :surfinga: :surfinga: веднага се гмуркам, докато има
Здравейте момичета .
Миме много хубава закуска
Туци цопвам и аз докато има още  :lol: :a_cat_06:
Момичета стискам палчета на всички  :crossfingers: време е някоя да ни зарадва
Момичета здравейте и от мен. На всички пожелавам много късмет, на който за каквото му е нужен. Дано тази темичка е още по-късметлийска и ни зарадва, всички, въпреки, че аз ще трябва да почакам малко с опитите, тъкмо се зарадвах, че ще направим контролната СГ след операцията на мъжа ми , и едвам записахме час в клиника Малинов, а сега не можем да я направим, защото в следствие на прием на антибиотици, се сдобих и с гадните гъбички на всичкото отгоре и сега трябва поне 1 месец да ги лекуваме тях  и чак тогава продължаваме опитите. :( yahoo_17
Здравейте момичета,Честита ни нова темичка,дано я изпълним само с положителни тестове.
polisia   :balk_19: на патерички много здраве и щастие.
При мен този месец се оказа че няма да има ову ,мъчно ми стана но  какво да се прави,така че съм се примирила и си чакам гадината :BangHead:
Аз да ви се похваля,вчера мойто мило ми купи степер и сега ще се разсейвам със спорт  :aerobik: :presi: :veloergo:
Лек и успешен ден на всички.

Здравейте момичета!
Честит рожден ден на патерици на всички рожденнички, дано има сбъднати мечти в скоро време и положителни тестчета!
Дано тази темичка е късметлийска! Tucy, стискам палци за леко раждане и стига се е моткала твоята малка дама :) днес е прекрасна дата, трети - 3 за късмет, ха дано.  :crossfingers:
Слънчев ден на всички!  :sunshine:
Здравейте и от мен, Миме - много е неустоима закуската, ако е останало се взимам.
Лек ден на всички
Хубавелки, идвам да наръся с вирусчета!!!!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Гери какво става с теб мила, кога почвате  :wink:
Жени, в четвъртък започваме най-накрая стимулацията :cheerleader:. Изчака ми се чакането и на мен вече :lol:.