0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Защо н отидете в спец.клиника за микробиологията :ask:

Ами защото по принцип в Циталаб ни прати уролога от клиника, която посещаваме. Нали искам да сме стриктни, правя какво ми кажат лекарите ...засега :x
Краси

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Завърнахме се току що от път и аз веднага се залепих на компютъра :lol:. Пуснахме изследвания днес, преглед и боцнахме първата инжекцийка. Заредих се с  :needleani: :needleani: :needleani: за следващите 3 дни и понеделник пак на преглед.
Жени, мила, спокойно - едва ли хората около теб не оценяват грижите ти :balk_21:! Но друго си е да го чуе човек...
Лека вечер на всички!!!
Наслука, Гери!!!  :D

КАК ДА СЕ ЗАПИША В СПИСЪКА НА ЧАКАЩИТЕ ДВЕ ЧЕРТИЧКИ:)) ТЕСТА ЩЕ ГО ПРАВЯ НА 13,05,МНОЛЯ СЕ ТОЗИ ПЪТ ДА Е СТАНАЛО:)))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Сега прочетох забелжката на модератор да пиша с малки букви,ще се коригирам.Извинете :oops:

От Мод.: t.stankova, също и до два часа след публикуването на пост, той може да се редактира! :wink:
« Последна редакция: Май 06, 2011, 08:36:59 am от petqst »
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Момичета сега се връщам , бах при д-р Владимиров . Каза , че съм с поликистоза  :?( като при мен не се образуват множество кисти , а по една и тя е задържан фоликул всеки месец , който се пука при менструация ) сега ще ходя пак в края на цикъла , за да видим дали пак съм задържала фоликул и окончателно да се затвърди диагнозата . Ако е така каза , че ще се приложи някакво лечение с помощта на инжекции ще се пукат фоликулите ( моля ви ако някоя от вас знае поне как се казва това лечение да ми каже , защото не мога да го намеря  в интернет ) . Каза , че ако това не помогне ще съм за инвитро . Сякаш ми удари най - силния шамар не можах да повярвам , че се отнася за мен . Чувствам се много зле ...
*

Честит Гергьовден!
« Последна редакция: Май 06, 2011, 07:34:21 am от stoeka71 »
Добро утро!
Стоека мерси за закуската.
Гери успех със старта.Дано всичко завърши успешно.
Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички и повече усмивки.
Лек ден!

*
Добро утро и от мен! :wink:
Стое, благодаря за закуската и пожеланията! :D Присъединявам се и аз до вас на масата! :D Радвам се, че се включваш! :D
Гери, успех със старта! :wink: Стискаме с мъника палци за положителен резултат! :D
t.stankova, вписвам те във списъка! :wink: Успех!
Жени, всичко ще се оправи мила! Ти само бъди спокойна! :wink:
Красе, според мен, си запишете час за специализирана клиника и там пуснете материал, който може да се даде и на място  :wink: А и въздържанието най-добре да е 3 дни! :wink: Успех!
Лора, не съм веща за поликистозата  :oops:, но фоликули зная, че се пукат с овитрел и прегнил!
Аааа, Йоли е имала Имен Ден, не знаех  :oops: - Честитоооо и дано скоро да сбъднеш мечтата си мила! :D
И да не ви изброявам всички - Стискам палци за вас! :wink:  
Честит имен ден на всички именници, и празник на животновъдите и гвардейците! :D
Весел празник!
« Последна редакция: Май 06, 2011, 08:54:56 am от petqst »
Добро утро
Честит Празник на именниците
Момичета Бебешори се изгуби нещо, дано всичко е наред
Лек ден
Добро утро!
Първо искам да честитя празника на всички иманници! Пожелавам ви здраве и успехи в трудното начинание, поето от всички тук.
Лорче, и аз съм на това положение като теб. Най-вероятно ще пукат фоликулите с Прегнил или Овитрел. Четох скоро, че ако това не помогне, наистина се пристъпва към инвитро. Мисля, че се наричаше ЛУФ синдром, а с тази диагноза можеш да кандидатстваш във фонда. Има надежда, спокойно! Ще успеем!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Благодаря за стиснатите палци, определено ще имам голяма нужда от тях! Аз вчера писах в темата за инвитро, така че някои може да са прочели... Вчера излязоха резултатите на моя приятел за микоплазма и уреаплазма - има Уреаплазма 8O! А ние вече започнахме стимулация. Според мен опита ни е обречен предварително на провал, но няма да го прекратяваме :(. Изписаха му антибиотик за 5 дена и остава да се надяваме само на чудо май.
Хубав ден момичета! Аз днес уж трябва да празнувам, пък хич не ми е до празници.
*
Добро утро
Честит празник на всички именници - да са живи и здрави и весело изкарване на празника  :D
Стоека мерси за хубавата закуска
Лора, не съм запозната с ПКЯ но дано не се налага инвитро.
Ние с бебчо сме добре - той очевидно е доста мързелив, защото много рядко ме поритва, но сигурно това ще се промени скоро.
Приятен петък на всички
 :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Добро утроооо!Гергьовден е! Честит празник! На имениците - честито! Бъдете здрави и силни и нека Св. Георги ви закриля!
Стоека, перфектната закуска просто ::)))
Бебешорче, къде си мила, как си?
Момичета, за всички ви стискам ужасно силно палци, на който за каквото му трябват! Хайде още положителни тестчета през тази седмица да има!!! :crossfingers:
Ето първата доза вируси от мен за късмет и прихващане :)  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро момичета , благодаря за закуската и честит имен ден на всички , които празнуват днес .
Благодаря за милите думи . Катрин ще се подкрепяме и ще успеем сигурна съм  :crossfingers: благодаря и за инфото , че наистина нищо не можах да намеря освен 2 поста за прегнил .
Гери ние сме с теб вярвам , че нещата ще се подредят за всички ни
Стискам палчета и на всички останали  :crossfingers: дано вече да има само добри новини
*
Добър ден момичета, Стоека благодаря ти за закусчицата,радвам се да те видя виртуално  :wink:, Лорче за първи път чувам, че заради поликистоза се налага инвитро  8O, трябва първо да се пробва лечение и тогава да се пристъпва към каквито и да било други процедури. Гери миличка и се зарадвах за теб и ми стана много гадно  :( оф дано всичко се оправи и този АБ помогне и не се проваля процедурата.
Честит имен ден на всички празнуващи  :) Бъдете живи и здрави
Стиснати палци за всички
Привет,момичета!
Честит имен ден на именничките ни!
Лорче,дано не се стига ди инвитро.И аз знам,че с тази диагноза може да се кандидатства по фонда.По-важното е,че по един или по друг начин,ще успеете!
Гери,много неприятно наистина,но лекарите си знаят работата.Ние с един 10 дневен курс на лечение избихме гадинките,така че не се притеснявай.
Спирам да ви изброявам,че ще пропусна някой.
Лек ден ви желая! :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Момичета да кажа тихичко че имам  ЧХГ 101 11 ден след трансфер. Пожелавам го на всяка от вас много скоро!!!
Tucy благодаря ти за късметлийската темичка тази седмица!!!
« Последна редакция: Май 06, 2011, 20:27:36 pm от vaci »

Честито, Ваци.
Дано всичко да е наред и скоро едно сладко бебче :)

Гери, честит имен ден! Стискам ти палци, пожелавам ти всичко да се развие по най-добрият възможен начин и още този МЦ да видиш заветните две чертички :bighug:
Пете, ние посещаваме клиника Щерев, която си е специализирана, но по съвет на уролога се насочихме към лабораторията Цибалаб ...оф незнам вече.
Аз днес направих съвсем случайно тест за овулация и се оказа положителен - много странно, толкова рано  не е обичайно за мен, ноооо яхваме вълната. Пожелавам си късмет на себе си и на всички останали..изкискам палци!!! Дано да успеем скоро!
Весел празник на всички!
Краси