Здравейте на всички
Аз съм нова в този форум (и се надявам да ме приемете
, но ви чета от близо месец и искам да ви кажа че истински се радвам колко много се подкрепяте и колко сте мили всички!
Аз от скоро реших че съм готова да си имам бебче и почнах опитите от преди месец
Естествено нямам големи надежди да е станало от първия път, а пък и аз имах доста проблеми преди 3 години...рак на шийката на матката, последна група и кви ли не глупости и то точно когато бях забременяла случайно. Естественно исках да запазя бебето, но всякакви "светила" в София ми казаха че е рисковано със тогавашната ми диагноза, а и на всичкото отгоре ми беше и бита последната (най-силна) ваксина срещу хепатит и всеки лекар ме убеждаваше че няма как да го задържа, да не говоря, че някаква малоумница от Токуда почна да ми крещи че ще си съсипя живота (???)...После се оказа че съм и с отрицателен резус фактор, и като сложиш всичко заедно осъзнах, че за съжеление, и на мен пътя към мечтата ми може да е по-дълъг от нормално
Сега уж всичко е наред, ходя на изследвания на 3 месеца (за да съм сигурна че нямам нови образования) и се надявам чудото да стане и всичко да е наред
Днес съм 4ти ден закъснение, но с 2ва отрицателни теста, ама все се надявам
Аз споделих и на друго място че с първата бременност имах положителен тест чак в 8 г.с
Преди това всички отрицателни
Много е странно гинеколожката ми не можа да повярва, но е факт.. И така това е моята история
Успех на всички, жалая на всички вас да видите 2те чертички съвсем скоро, а на тези които са ги видяли-лека бременност
Целувки