0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ваци миличка много тихичко честито,всичко ще бъде наред  :D, ех че хубаво....
*
Здравейте на всички :) Аз съм нова в този форум (и се надявам да ме приемете :), но ви чета от близо месец и искам да ви кажа че истински се радвам колко много се подкрепяте и колко сте мили всички!
Аз от скоро реших че съм готова да си имам бебче и почнах опитите от преди месец :) Естествено нямам големи надежди да е станало от първия път, а пък и аз имах доста проблеми преди 3 години...рак на шийката на матката, последна група и кви ли не глупости и то точно когато бях забременяла случайно. Естественно исках да запазя бебето, но всякакви "светила" в София ми казаха че е рисковано със тогавашната ми диагноза, а и на всичкото отгоре ми беше и бита последната (най-силна) ваксина срещу хепатит и всеки лекар ме убеждаваше че няма как да го задържа, да не говоря, че някаква малоумница от Токуда почна да ми крещи че ще си съсипя живота (???)...После се оказа че съм и с отрицателен резус фактор, и като сложиш всичко заедно осъзнах, че за съжеление, и на мен пътя към мечтата ми може да е по-дълъг от нормално :(
Сега уж всичко е наред, ходя на изследвания на 3 месеца (за да съм сигурна че нямам нови образования) и се надявам чудото да стане и всичко да е наред :) Днес съм 4ти ден закъснение, но с 2ва отрицателни теста, ама все се надявам :) Аз споделих и на друго място че с първата бременност имах положителен тест чак в 8 г.с :) Преди това всички отрицателни :) Много е странно гинеколожката ми не можа да повярва, но е факт.. И така това е моята история :)
Успех на всички, жалая на всички вас да видите 2те чертички съвсем скоро, а на тези които са ги видяли-лека бременност :)
Целувки

Гери, честит имен ден.
Аз пък да ви кажа, тоя месец реших да не правя тестове за овулация и ще се надявам да се случи, другия месец имаме и годишнина от запознанството ни с мъжа ми и дано съдбата ни направи подарък да празника ни.Минаха вече и 2-те операции.Време е вече да имаме повод за радост.

п.с.:Туци от вчера сутринта не е влизала.Пише нещо, че ще ходи до болницата и май там си е останала, поне за няколко дни.Бебешори близо 10 дни не е влизала, мисля я нея.
« Последна редакция: Май 07, 2011, 00:05:07 am от Златен дъжд »

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Криси, добре дошла сред нас! Пожелавам ти след тези изпитания още този месец да видиш двете чертички и всичко да бъде наред докрая!
Момичета, Туци май се изгуби нещо днес - да не би момата да се е решила най-сетне :D?
Златен дъжд, благодаря :D. Хайде дано се получи точно за годишнината ви - какво по-хубаво от това! Пожелавам ти го от сърце!
*
Гери, мерси много за топлото приветствие:) Впрочем аз в момента не съм в БГ и има 2-часова разлика, за това по мое време Честит Имен Ден! Пожелавам ти името ти да се споменава само за хубави неща и най-вече здраво бебче в най-скоро време :)

Добро утро
Хайде ставайте поспаланки, да закусваме
Лек ден
*
dобро утро,Lioni благодаря за страхотната закуска.аз минавам само да кажа че утре наобед тръгвам за БГ и незнам дали ще имам интернет,но обещавам да си записвам данните и когато имам интернет да ги нанеса.
*

• 1357
Добро утро!
Лиони, благодаря за закуската :wink:.
Akinci, приятно изкарване тук и да пишеш после :D. Нали щеше да ходиш на прегледи и изследвания.
Хубав ден на всички!
*
dа Гери на изследвания да видим какво ще успея да направия,и остатъка тук в съседния град ще са,Фибо ме опъти към една клиника тук.а на теб честит имен ден на патерици и упех.благодаря и ще пиша като се върна
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте!

gergana, честит имен ден със закъснение! Желая ти много здраве, късмет и сбъдване на мечтите!

vaci, честито! Пожелавам ти успешна и лека бременност!

Krisi88, добре дошла при нас! Пожелавам ти много здраве и  :bfp:

При мен няма нищо ново. Бях решила да отида на фоликулометрия през този цикъл, но специалистът, който избрах бил в чужбина, и това пропадна. Ще го отложа за следващия месец...

Поздрави на всички останали.  :biglove:
« Последна редакция: Май 07, 2011, 11:46:43 am от polisia »
*
Добър ден милички, Криси добре дошла и както си казваме тука, бързо да отиваш в темата за бременните и да идваш да ни ръсиш само с вируси :)
Златен дъжди и аз много мисля бебешорката, тя трябваше в петък да е на преглед и да се реши за второтобебоче какво ще правят,дано всичко е наред  :hug2: :hug2: :hug2:
Лек ден милички и на всяка много стиснати палци  :)
Здравейте сладурки  :) !
След моето отсъствие ето ме пак тук при вас  :D
Много ми липсвахте да знаете,всеки ден бяхте в моите мисли.
Благодаря на всички които са ме мислили,много ви обичкам всички
Бяхме малко на "гости" в болница  :( получих кървене и ме взеха веднага.
Няма вече второ бебе,загубихме го  :(,но бог си знае работата,мъчно ми е но така или иначе едното беше обречено.Другото е добре, сърчицето му бие ли бие  :)
Честит Имен Ден на Гери на патерици  :)миличка бъди много здрава и скоро да усетиш емоцията от  :bfp: а после  :babyflips: :babyflips:
Честити две чертички  :bfp: на vaci леки оставащи месеци и на финала сладко бебче  :)
Сега ще ви изчета защото много материал ми се е насъбрал  :) да видя какво се случва с всяка една от вас
Стискам палчета на всички и много ви гушкам !
« Последна редакция: Май 07, 2011, 19:40:05 pm от bebeshori »

Вярвам!!!!
*

• 1357
Бебешорче, благодаря ти!
Съжалявам, мила, че така се получи :( :( :(. Всички се молехме за теб да има начин да ги задържиш и двечките... Важното е, че другото е добре! Пази се много, бъди силна и всичко ще бъде наред вече докрая :bighug:!!!
Бебешори, стискам ти палци бебчо да е борец, да се пребори с трудностите и да се роди живо и здраво.

*
Бебешорче благодаря ти от сърце са хубавото пожелание и на свой ред ти желая лека и безпроблемна бременност отсега нататък!!!

Момичета желая на всички много много   :bfp: :bfp:  и ви благодаря за подкрепата в тази хубава темичка:)

« Последна редакция: Май 07, 2011, 20:36:40 pm от vaci »

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
bebeshori, стискам ти палци всичко да бъде наред вече! Пожелавам ти много, много късмет и здраве и успешна бременност с едно прекрасно здраво бебе на финала!  :bighug: :goodluck:
Бебешори, всяко зло е за добро. Така е трябвало да стане явно, не се притеснявай. За доброто на другото мъниче е! :wink:

*
Бебешори, съжалявам за едното бебче, но се надявам вече да нямаш никакви проблеми от сега нататък и да родиш здраво и красиво бебе :-)

Добро утро
Бебешори най-накрая се появи, съжалявам за премеждието ти но сега мисли само за бебчо
Хайде на масата
Лек ден
*
добро утро и от мен,Lioni благодаря за закуската страхотна е.Бебешорка много съжалявам за това което си преживяла,пожелавам ти лека бременност и накрая сладко пухкаво бебече,лек ден на всички