0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Голди

Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #100 -: Юли 11, 2006, 17:06:57 pm »
Темата е лична и е много трудно да те разбере някой който не го е изпитал на гърбът си - съчустват ти но не те разбират  . ПРИЯТЕЛИТЕ , който ги има е щастливец аз съм се разочаровала доста затова даже съм загубила способността да споделям тук поне биха ме разбрали . Ето днес Koprinkova ме разбра все едно , че се познаваме от дълго време .
*
Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #101 -: Юли 11, 2006, 17:29:45 pm »
Ами да права си, че докато не се изпита на собствен гръб не може да бъде разбрана тази болка. Всеки човек е преживявал разочарование, депресии, чувство за малоценност - ето това е, което другите могат да разберат, защото и те са преживели нещо подобно и това е, за което могат да помогнат. Точно конкретната твоята болка, само ти можеш да си я усетиш, дори и друга жена, която има същия проблем не може да усети, точно твоята болка, тя усеща нейната си. Съчувствите нито търся, нито ми дават, получавам разбиране и подкрепа и точно това и търся.
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #102 -: Юли 11, 2006, 22:33:57 pm »
Темата е лична и е много трудно да те разбере някой който не го е изпитал на гърбът си - съчустват ти но не те разбират  .

Напълно съм съгласна с Голди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само този кой то минава по нашия път само този ще ни разбере!
На скоро една приятелка ме попита какво чакаме толкова години...защо няма бебе!Аз отговорих....БОЖА РАБОТА!На нея обаче  това нестигаше и почна да чувърка в раните ми!!!!!!......казах че за сега просто не се получава!
И накрая тя каза .......ами сигурно неправите достатъчно СЕКС......почвате всеки ден и ще стане!!или вече нямате желание??????(за секс)
Точно в този момент аз държах една ваза .....и едвам се здържах  да не й строша вазата на главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bonk: :bonk: :bonk:

Реших че просто не си заслужава да се хабя за това просто момиче!
*
Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #103 -: Юли 11, 2006, 22:46:56 pm »
adi, много си добричка! Казваш и да не дава съвети, по които си няма понятие какво говори. Ако има желание да ти е приятелка, да не се старае да те изкара тъпа (това с недостатъчното секс точно така ми прозвуча) и да не те наранява. Това е, ако ти е добра приятелка - ще се "поправи", ще почете по темата и ще се постарае да се реваншира. Всеки заслужава втори шанс, може през цялото време да си е мислила, че ти помага...Ако не е, казваш и "сбогом" и напред!
*
Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #104 -: Юли 12, 2006, 11:34:50 am »
Съчувствите нито търся, нито ми дават, получавам разбиране и подкрепа и точно това и търся.
много са точни тези думи, що се отнася до мен.
Онзи ден един "приятел",чиято жена всеки момент ще ражда, по повод обяснението ми, кои модели детски колички Аз харесвам, ми каза: Ти докато родиш такива вече няма да има.  8O 8O 8O
*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #105 -: Юли 12, 2006, 12:05:11 pm »
Ти докато родиш такива вече няма да има.  8O 8O 8O

'баси кретена  :evil: :evil: :evil: :balk_149: :balk_150:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #106 -: Юли 12, 2006, 12:40:17 pm »
Ти докато родиш такива вече няма да има.  8O 8O 8O

'баси кретена  :evil: :evil: :evil: :balk_149: :balk_150:
Абсолютен кретен  :twisted:
Ама не е само той на този свят за съжаление. Преди няколко месеца с колежките пак се обсъжда темата кое с колко поскъпнало и аз вземам участие в разговора. Една колежка се обръща и ми казва "ти какво се оплакваш, нали нямаш дете"  :x Идеше ми да я удуша, защото знам, че го казва съвсем целенасочено, да ме уязви, защото има нещо против мен. Само се обърнах и й казах "не ти пожелавам да разбереш колко струва да нямаш дете". Не знам стигна ли до съзнанието й, но просто вече не искам да разговарям с нея  :x :x :x. А иначе е много любопитна да разбере какво става, какво правим и въобще каква е причината да нямам дете. И явно много се ядосва като не й давам информация, която не я касае.
*
Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #107 -: Юли 12, 2006, 15:09:08 pm »
Хората са или несъобразителни, или нарочно някои го правят.Спрях да се ядосвам на подмятания в стил-много си напълняла, да няма нещо?И като кажа,че няма ме контрират веднага-е хайде де-какво чакате?В повечето случаи към мен са от любопитство.Имаме една две майки в градинката дето не спират да ме ръчкат,че и пророкуват-ти сега като искаш-то няма да стане-къде дрема до сега... :?да си родила и забравила вече...ей такива.
Аз реших -всичко, което съм си запазила от първото ми детенце с мисълта,че някога ще си помогна за второ-всичко ще раздам.Аз не спирам да раздавам де, но все пазя по нещо.Вчера пак прибирах разни работи, но идеята се загнезди в главата ми-махам всичко!Всичко!Няма смисъл да пазя вещи, които на мен може да не ми влезнат повече в употреба, а ще подпомогна някоя майка.
Иначе се заглеждам в количките, наум си казвам-ето, ако бях бременна-на този модел щях да се спра.Добре, че влизам все по повод-подаръци да купувам, но се улавям, че гледам. :?
И на финала-да-много рева напоследък.И за хубаво и за лошо.Станала съм тънка струна.
« Последна редакция: Юли 12, 2006, 15:11:23 pm от tite »
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Хормонална депресия ли?
« Отговор #108 -: Юли 12, 2006, 21:55:04 pm »
Да ви кажа честно   хора които ме нараняват така....просто спирам да контактувам с тях....не им предоставям друга възможност!!!!!!
Не се карам с тях ...или нещо друго ....просто неискам да падна толкова ниско колкото са те!!! :balk_104: