Eййй то човек да не се зарадва, че почнаха да пишат повече мами в темата и старите проблеми наново!
Почна се пак с нападките кой мрънкал и кой какво искал, защо и как го искал…
Ами естествено, че всяко дете е различно и всеки родител ги чувства нещата по различен начин и това не го прави по-добър или по-лош поради факта че иска, или не 2, 3, 10 или 20 деца.
Когато едно дете е проблемно от самото начало трябва да си мазохист, а не “супер мама”, за да мислиш за следващото.
Почнахме да се делим на лесно и трудно забременели, кой колко чете, стари мами, нови мами.... Ами засрамете се! Вместо да се радваме, че ставаме все повече в тази тема, а не в поблемното, то започват дръвченията. Като в кокошарник сме!
Колкото до често задаваните въпроси ами естествено е да се пише и коментира това е форум все пак. Аз също съм изчела доста теми - и на Бърди и за захранването, но пак питам и ще продължавам най-вероятно. Не може да изчетеш толкова литература пък камо ли да наизустиш всичко и при всеки проблем да си наясно.
Моникс като гледам колко поста има едва ли не е наясно къде да пише, ама като знае как ще се реагира естествено е да пише там където не очаква да се нахвърлят отгоре й.
Определено в тази тема не можеш да бъдеш себе си. Трабва да се съобразяваш какво и как да напишеш, за да не бъдеш нападнат и десетина човека как беше… “да ти намятат камъни в градинката”. Ами мн правилно го е казала Мини “всъщност, всеки приема написаното спрямо начина, по който приема автора му”.
Опитах се да го обясня преди време ама ефект никакъв.
Постарах се поста ми да не е дълъг, че да не се определи като сложен и отново някой нещо да не разбере.
Хубав и усмихнат ден на всички!
Добре, че е неделя