Лиде, леко да я караш варицелата!
Мешко, много се радвам, че Мия е изкарала леко шарката и сте си прекарали една хубава седмица на послушание и разбирателство
Раши, количката ще тия вземат и сложат в багажното, а за столчето - ако е важно за теб да е вътре в самолета, по-добре наистина предварително се информирай дали позволяват, защото не всички компании допускат столчета вътре в самолета. За кърменето, си приготви нещо, с което да се понаметнеш, защото има индивиди, за които е безкрайно интересно да зяпат как се кърми бебе в самолет, не че ми е пукало от такива, но все пак ще се чувстваш по-комфортно. Лек полет и да слушка малкият пътник в самолета!
И аз като Мини се опитвам да избягвам продукти на Нестле. За мен те работят на принципа евтина суровина и много пари за реклама и всъщност за това даваме парите си, купувайки техен продукт. Дразни ме, че се опитват да ме убедят колко полезни са нещата им, как използвайки една лъжичка от бульончето Маги и няма смисъл да слагаш зеленчук, щото в тази една лъжичка има 10 зеленчука и прочие. Когато гиганти като Нестле завземат пазара, вече няма да видим свястна храна по магазините.
Мини, под ДМ - чета, че често коментирате и доста неща купувате от там - немската верига, където продават козметика, битова химия и бебешка санитария и храни ли се има предвид? Така и не съм влизала в тези верига, а ме заинтригува с това мляко, чела съм, че и памперси тяхна марка сте коментирали. Кажи дали за тях или за друг магазин става въпрос, моля!