Ей, па как не ви втръсна да дъвчете едно и също нещо толкова време
Раши, на мен лично ми е ужасно обидно, аз съм забременяла лесно, след петгодишен стерилитет и след една камара манипулации, с двурога матка съм и сме с мъжки фактор и докато си чаках процедурата, видиш ли забременях. Имам един мисед, както и едно раждане в 33та седмица. Прекрасно ми е да ми каже някой как точно съм забременяла и че бялата коса дето я имам ми е от неизживяни удоволствия. Мисля, че малко повече трябва да си мерите приказките и това вечно противопоставяне на ин витро забременели и нормално е смешно. Щото в тая връзка и Мини е забременяла лесно. Крайно време е да се съсредоточите в нещо друго полезно и да се спрете.
Срамота, че има такова отношение тук, отвратена съм.
Джам, трудно се пише в теми за дейността на сдружението. Аз имам желание да помогна и свърших работа за 5 минути по телефона от тук. Като не са достъпни определени теми или никой не казва какво да се помогне, малко е трудно да предложиш помощ или да пишеш в тема на сдружението. Дори и да искаш да помогнеш.
Досадно е вече това, не сме на по 10 години да се размахват пръстове и да се налага дисциплина за определени хора, а други да се правят на интересни. И начина на отношение и писане тук ще предизвиква все по-голям отлив на хора, както и ще стане това, от което най-много се възмущавате - идва някой тук, помага му се и той спира да помага. Ми няма как да помага, не иска да помага, ако няма нормално отношение. Хубаво е да се преразгледат приоритетите и да се прецени какво искате - да се отбелязва дейност, да се пише ей така на пук по форумите или наистина да има помощ и разбирателство. Съжалявам, но се подразних, това нещо вече шеста година го гледам, с малки видоизменения
И не ми е приятно, не е това, което беше в началото...