Сами, какви помпи и стерилизации само за няколко капки кърма в една лъжичка?
Леко да си стиснеш гърдата - и ей ти достатъчно кърма, за да дадеш капките. Предполагам, че и
mimi26 е процедирала така и ти дава съвсем разумен съвет. Това в случай, че държиш да ги даваш точно с кърма де, иначе можеш и с други течности които бебето пие. Аз давам с вода, защото така е най-лесно и удобно за мен, като храня с АМ. Ако още кърмех, щях да цръквам кърма в медицинския биберон и после да дам гърдата и толкова.
Шезлонгът и на мен доскоро ми изглеждаше твърде "седнал", макар че го държа в най-легналото му положение и процедирах като
Сара - слагах възглавничка на дупето. Няма особена логика в тези мои действия, понеже в кошницата се вози далеч по-седнал, а и се предполага че разните там бебешки уреди са конструирани така, че бебето да стои в правилната позиция... Е, така де, ама на мен като ми се вижда че седи изкълчен - айде възглавничката. То като опре до детето точно и всичко ми се струва недостатъчно добро, което си е чиста проба видиотяване от моя страна
Люлката си беше ОК като позиция на тялото му още от началото - там не съм вкарвала никакви "подобрения"
Както и преди писах, не съм фен на "Нестле", но с този "НАН-сензитив" който ползва и
Smaraidi детето е много добре. Като давам него и "Колийф" - коликите се изпариха буквално. Докато бях с "Хумана-АР" и "Колийф" - пак имаше периоди да го боли и да киселее. "НАН-АР" сигурно е гадничко, както казва
Илейни ама те всички АР-млека са такива, май само на "Хумана" по-докарва на вид и на вкус. Абе...то е егати филма с тези АМ, ама дълга тема.
Блу, нещо по-силничко ще го черпя мъжа ми, че май има нужда хахах Ще му мине стреса, малко да се поочовечи Дани и татко му ще спре да гледа на другата страна, когато подмятам за второ дете.
Преди да родя, през ден питаше кога най-рано ще можем да опитаме за второ бебе и като му обяснявах, че не е добра идея да опитваме веднага щом е физически възможно, все не ме разбираше "защо". Ей сега вече ме разбира, гаранция. Подръчква ме отвътре понякога да му кажа: "Аз какво ти разправях преди бе скъпи?", ама се въздържам, все пак много се старае милия и като всеки мъж с първо дете по-трудно свиква с някои ограничения в живота ни, които се наложиха. Преди няколко часа така буйно се радваше, че малкия най-накрая и на него се ухили и му изгука нещо, че бебето се смути и спря да се хили и го гледаше ето така
Абе...хубаво нещо са мъжете да са ни живи и здрави!