0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бледо кафеникаво зацапване?
« -: Април 18, 2011, 18:25:37 pm »
Здравейте момичета,
Имам един въпрос днес по обяд получих еднократно бледо кафяво зацапване в кажи речи не малко количество. Какво може да е според вас не мисля че е овулация защото тестовете друго показваха, и имплантация няма да е рано е и не знам какво да си мисля.
« Последна редакция: Април 19, 2011, 19:22:12 pm от Елфи »
Re: Бледо кафеникаво зацакване?
« Отговор #1 -: Април 18, 2011, 19:08:29 pm »
Информацията е малко.Кой ден от цикъла ти е?Колко е продължителен?Но такова зацапване може да се дължи и на инфекция.Най-добре се консултирай с лекар.
[/url]
« Отговор #2 -: Април 18, 2011, 19:16:48 pm »
Не съм дала повече инфо защото имам графика на 13-ти ден съм на 6-ти ми дойде и е средно на 29 - 30 дни
*
« Отговор #3 -: Април 18, 2011, 19:36:19 pm »
Не съм дала повече инфо защото имам графика
Веси, графиката ти не се вижда от останалите потребители.
Знам, че отговора ми ще прозвучи "сухо" но зацапването може да се дължи на много неща..вкл и на Овулация(нищо, че теста не е отчел)

« Отговор #4 -: Април 19, 2011, 17:30:01 pm »
Много съжалявам мислех че я направих видима преди време. Мисля че вече се вижда. ИИИ мерси за отговорите
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #5 -: Април 19, 2011, 18:29:55 pm »
Все още не се вижда, трябва да сложиш отметка, че желаеш да се вижда от другите потребители.
« Отговор #6 -: Април 19, 2011, 19:04:24 pm »
Щом е било 13-ти ден,е напълно възможно да е било от О,както ти е писала и Гальонди,нищо че теста е показал друго.Успех,мила!
[/url]
Re: Бледо кафеникаво зацапване?
« Отговор #7 -: Април 20, 2011, 22:25:21 pm »
Да но днес ми беше положителен теста с по наситена 2-ра черта вече и аз не знам
« Отговор #8 -: Април 22, 2011, 22:57:40 pm »
Отиди на преглед, защото може да е инфекция.
« Отговор #9 -: Май 05, 2012, 14:05:57 pm »
И аз искам да споделя нещо.От 6 мес опитваме с приятеля ми да забременея.Последния месец...менструацията ми беше 3 дена...слаба и кафеникава...Иначе си е редовна и с нормална кръв за около 4-5 дена.Имам леко гадене понякога и много ми се спи.Правих си тест за бременноост и беше отрицателен.Отидодох все пак на Гинеколог.Гледа ме на видеозон но каза че е рано да се види нещо но се съмнява за цветна бременност.Каза пак да отида след 10.ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ ТЕСТОВЕТЕ ЗА БРЕМЕННОСТ НЕ ОТЧИТАТ ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ПРИ ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ???
« Отговор #10 -: Май 06, 2012, 04:02:29 am »
ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ ТЕСТОВЕТЕ ЗА БРЕМЕННОСТ НЕ ОТЧИТАТ ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ПРИ ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ???
Не е вярно. Може просто да е било рано за тест.
А пък кръвния тест не може изобщо да сбърка.
Направи кръвен и ще имаш категоричен резултат.
« Последна редакция: Май 06, 2012, 04:04:10 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #11 -: Май 21, 2012, 14:11:22 pm »
Здравейте, за първи път се включвам във форума и се нядявам да ми е от полза да контактувам с вас  :)Моят проблем е закъснението на цикъла ми с около една седмица. Имам болки в гърдите и оня ден леко кървене, но много малко. Направих тест , но се оказа отрицателен :(Някой, ако може да изрази мнение по въпроса?
« Отговор #12 -: Май 21, 2012, 17:50:25 pm »
Ако до няколко дни не ти дойде най - добре отиди при гениголога си. защото закъснението може да се дължи и на друг проблем. Успех дано е това което искаш :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #13 -: Май 23, 2012, 20:46:21 pm »
Здравейте, за първи път се включвам във форума и се нядявам да ми е от полза да контактувам с вас  :)Моят проблем е закъснението на цикъла ми с около една седмица. Имам болки в гърдите и оня ден леко кървене, но много малко. Направих тест , но се оказа отрицателен :(Някой, ако може да изрази мнение по въпроса?

Причината може да е  късна О. или ановулаторен МЦ, задържан фоликул, киста и т.н.
Може да пуснеш кръвен тест за бременност - ЧХГ
Ако е (-) трябва да отидеш на лекар - зацапването може да показва проблем.
Може да е и друго - стискам палци да е станало :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #14 -: Май 23, 2012, 20:58:48 pm »
Здравейте! На 21-ви трябваше да ми дойде, но от снощи имам леко розово зацапващо течение, което е съвсем слабо, даже днес цял ден изобщо нямах, но сега пак се появи. Нямам никакви ПМС и обикновенно никога не ми закъснява с толкова. Днес мислих да си правя тест, но като видях това течение, помислих, че ми идва и реших да изчакам. Но и досега не ми е дошло, а това зацапване ту се появи, ту изчезне. Според вас на какво може да се дължи? Благодаря предварително!  :D
*
« Отговор #15 -: Май 23, 2012, 21:20:51 pm »
Аз също ОТ днес сутринта -  имам зацапване кафеникаво слабо , с леки болки в яйчниците макар че ми зацапа и малко кръв нищо че очаквах да ми дойде към петък тази седмица ама здраве да е  :P
емма 13 ако зацапвенето продължи и не ти идва направи тест и дано да е най хубавото.
Аз също нямам ама никакви ПМС , според мен се дължи на или нещо хубаво или вероятно е предменструално зацапване и трябва да ти дойде, а съм чела и спорове за това че зацапване повече от 2 дена преди  цикъл е проблем с прогестерона....
« Отговор #16 -: Май 23, 2012, 21:29:28 pm »
Здравей, f_27! Току що си направих теста и се оказа :bfp:, още немога да повярвам, цялата треперя...утре сутринта мисля пак да го повторя, за да съм напълно сигърна...Божеееееееееее това истина ли е???
*
« Отговор #17 -: Май 23, 2012, 21:31:25 pm »
С първа сутрешна урина най добре , или пусни кръвен , истина е Честито,това зацапване е вероятна имплантация надявам се всичко да е ОК до края!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #18 -: Май 24, 2012, 17:30:41 pm »
emma13 

Тихичко Честито! :flower:  и от мен

Лека и спокойна бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #19 -: Май 24, 2012, 19:00:16 pm »
Честито :) Честитоооо и от мен :)